SWGoH 101 Мод Водич: Мод предизвици на 3 *

Мод предизвици во 3 *

Како што беше дискутирано во Мод земјоделство секција, модовите треба да се одгледуваат од предизвикот за Ниво III на било кој од предизвиците на моделот. Може да биде малку тешко да се заврши секој од предизвиците до тој степен што тие можат да бидат симметрирани. Овој дел ги опишува наједноставните (најлесните) тимови за да ги завршат сите предизвици на 3 *.

Забелешка: Сите препорачани тимови се проценки и можно е послаб тим да може да се искористи за да ги исполни предизвиците со добар RNG.

Здравство:

 • Секој знак на 5 *
 • Менувач 6
 • Ниво 70
 • Нивоа на способност 6

Одбрана:

 • Qui-Gon Jinn 7 *, Менувач 8, Ниво 80, Ниво на способност 7
 • Luminara 7 *, Менувач 8, Ниво 80, Ниво на способност 7
 • Ашока Тано 7 *, Менувач 7, Ниво 50, Ниво на способност 4
 • Џеда конзуларни 7 *, опрема 7, ниво 60, нивоа на способност 3
 • Стар Бен Кеноби 7 *, Менувач 8, Ниво 70, Ниво на способност 6
 • Забелешка: Ако може да се здобијат со мајстор Yoda преку настанот на Големиот мајстор за обука, лесно ќе го комплетирате предизвикот за одбранбен Tier III

Критична штета:

 • Dathcha 5 *
 • Jawa 5 *
 • Небесен 7 *
 • Jawa Инженер 7 *
 • Jawa Scavenger 5 *
 • сите
 • Менувач 8
 • Ниво 70
 • Нивоа на способност 5
 • Модови - Различни

Критична шанса:

 • Ландо 7 * (Менувач 9)
 • Штурмовер Хан 7 *
 • IG-88 7 *
 • Боба Фет 7 *
 • Клон војни Chewbacca 5 * (ниво 55, опрема 6)
 • сите
 • Менувач 8
 • Ниво 75
 • Нивоа на способност 7
 • Модови - Различни


Издржливост:

 • Клин Менувач 9
 • Biggs Gear 9
 • Lando Gear 9
 • Leia Gear 8
 • Stormtrooper Хан Менувач 8
 • сите
 • Сите 7 *
 • Ниво 80
 • Нивоа на способност 7
 • Модови - Различни

Напад:

 • Капетан Phasma 7 *
 • Кило Рен 7 *
 • Прв налог TIE пилот 6 *
 • Прв редовен службеник 7 *
 • Прв поредок Stormtrooper 5 *
 • сите
 • Менувач 8
 • Ниво 80
 • Нивоа на способност 6
 • Модови - Различни

Моќност:

 • Таркин 5 *
 • Vader 6 *
 • Кралска гарда 7 *
 • Snowtrooper 6 *
 • Magmatrooper 7 *
 • сите
 • Менувач 8
 • Ниво 80
 • Нивоа на способност 6
 • Модови - Различни

Брзина:

 • Финецот 5 * Менувач 8
 • Реј 7 * Менувач 10 (Омега способности)
 • Poe 6 * Менувач 8
 • Отпорник Trooper 6 * Менувач 8
 • Пилот на отпор 6 * Менувач 8
 • сите
 • Ниво 80
 • Нивоа на способност 7 (освен Реј)
 • Модови - 5 * Здравствени модови со примарна брзина на стрелките

Следна: Како да изберете добри модови

Други страници:

Последно освежено: 11 / 3 / 2017