SWGoH 101: Солирање на херојски напад (Ранкор)

Без разлика дали вашиот еснаф има херојски ранкер на фарма или сте единствен член на млади еснаф само што се обидувате успешно да го завршите Херојскиот Ренкор, солирањето на херојскиот напад може да биде исклучително корисно.

Овој водич има за цел да ги прошири непријателите и фазите на херојскиот ранкер, како и најдобрите тимови што треба да ги користат и зошто. Како потсетник, со сите аспекти на оваа игра, Gear и Mods ќе бидат најважни во успехот на играчот.

Солирањето на херојскиот ранкер треба да се смета за "крајот од играта"Цел што треба да биде само обид од играчи на кои им е потребен Ниво 85 за неколку месеци.

Во најдобар интерес на секој играч е да се разбере целосно она што се случува во текот на рацијата за да се добие силно разбирање зошто работат различни тактики и тимови. Не се препорачува да се кандидира во напад користејќи само примероци тимови, но да прочитајте ги сите водич секции за најдобар успех.

Исто така, силно се препорачува дека играчите кои се обидуваат да соло со Heroic Rancor имаат разбирање чести кратенки и Buffs / Debuffs достапни во играта.

  1. Скршете ги непријателските напади
  2. Соло процес
  3. Најдобри рации и зошто
  4. Пример за солидарни тимови за героични ранкори

Ајде да почнеме: Скршете ги непријателските напади

Од страна на Kaitco на Потомци на Империјата
Gaming-fans.com Високи Персонал Писател