SWGoH 101: Ранкор Соло - Примероци за героични ракори со солидарност

Тим лидер е наведен прв
** Автоматски соло тим

zVader
zVader, QGJ, RG, Tarkin, TFP
zVader, Jyn, Phasma, RG, TFP
zVader, Jyn, Sidious, Tarkin, TFP
zVader, Nihilus, QGJ, Tarkin, TFP
zVader, R2, Teebo, TFP, Thrawn
** zVader, CLS, Jyn, Nihilus, QGJ
** zVader, CLS, Jyn, TFP, Thrawn

Teebo
Teebo, капетан Phasma, Ewok старец, QGJ, TFP
Teebo, Biggs, Ewok Elder, QGJ, Клин
Teebo, CLS, QGJ, R2, Rex

клин
Клин, Базе, Бистан, Џин, Скариф Патфиндер
Клин, Бистан, Касијан, Џин, Скариф Патфиндер

CLS
CLS, Wedge, Biggs
CLS, zRaid Han
** CLS, Клин, Biggs, zRaid Хан, Thrawn

други, пак,
** zFinn, JT Rey, BB8, RTrooper, Poe
** JT Rey, R2, BB8, RTrooper, CLS

Совет: Сите тимови се ефективни само со највисоки степени на пренос и способност и кога се соодветно модифицирани. Бидете сигурни да ги разгледате Сеопфатен Мод Водич да ги научи спецификите за Mods.

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!