SWGoH 101: Кои први ликови?

Кои карактери треба да работам на прво место? Големо прашање за оние што почнуваат во SWGoH. Кога играта прво се претстави, има многу опции на располагање, со десетици ликови да изберат, а да не ги спомнуваме оние што се даваат бесплатно.

Како што напредувате во играта, четирите најголеми карактеристики ќе бидат Арената на тимот, Галактичката војна, рациите и настаните. Изборот на знаци секогаш треба да ги одразува целосните тимови наменети за некоја од овие области.

Вашиот прв фокус секогаш треба да биде силен тим за Squad Arena, бидејќи Арена е место каде што ќе им се понудат најмногу слободни кристали во играта. Освен тимот на Арена, вашиот целосен фокус на игра ќе се смени во зависност од вашето ниво во играта.
 
Некои забелешки треба да се разгледаат: Овој водич е наменет да им помогне на играчите да го искористат најмногу од своите игри, без губење на ресурси, сите додека имаат најмногу забава го прават тоа.

SWGoH е многу комплексна игра која постојано се менува. Најдобар начин да се игра играта е да напредува природно. Побрзајќи од еден сет на тони до друг во зависност од претстојниот настан резултира со севкупно помал напредок и општо разочарување.

Фокусот на знаците ќе се разликува во зависност од нивото на играчот, односно Почетокот (1-50), средно ниво (51-80), високо ниво (81-84), крајна игра (ниво капа). Играчот Ниво 30 не треба да се фокусира на создавање на тим наменета за соло фаза 4 од херојскиот резервоар. Не само што ова ќе ги преземе возрасти за да се постигне, но до времето кога играчот ќе дојде до оваа точка, играта може (и, најверојатно, ќе се префрли помеѓу различни рации и понови карактери.

{TL; ДР листа со целосни знаци}

Корисни детали пред да започнете, не заборавајте да забележите SWGoH Општи услови и кратенки

страници со врски:

Од страна на Kaitco на Потомци на Империјата
Gaming-fans.com Персонал Писател

Промена Вклучи:
3 / 3 / 18 - Додај JTRи Легендарна; ажурирани настани за Credit Heist, Palpatine, Thrawn и BB8
2 / 16 / 18 - Ажурирања за TL; ДР списоци
10 / 9 / 17 - ажурирања за територијални битки, BB-8 легендарни, основни земјоделство и TL;
9 / 6 / 17 - Територија Битки додаде земјоделство; Ажурирани TL; ДР листи
8 / 25 / 17 - Ажурирани TL; ДР списоци за знаци на територијални битки
8 / 16 / 17 - Инициран

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!