Кои први ликови? Територијални битки

Територија битки (се отвора на ниво на 65) - Имаат Империјална инвазија

Влегуваме многу детали за територијални битки и препорачувам да разгледувате колку што е можно повеќе материјал за да ги подготвите и да им помогнете на вашиот еснаф за територијални битки. {Водич за задолжителни знаци и бродови}

Територија битки користат речиси сите на листа на играч во еден или друг момент. Додека целиот список се користи, важно е да се напомене дека постојат одредени знаци кои имаат различна примена на други места, но се потребни за учество во различни фази и борбени мисии.

Забелешка: Вашите земјоделски напори за територијални битки треба да бидат во врска со вашиот карактер земјоделство за други делови на играта. Територија битки е целосна еснаф напори и земјоделство овие ликови не треба да се направи на сметка на Арена тимови.

За да биде колку што е можно поголема корист за еснафот, играчот ќе треба да го фати следново:

 • Потребен е бунтовнички војник на 5 *
 • Има бунтовен извидник во 6 *
 • Капетан Хан Соло во 5 * +
 • Fulcrum Ahsoka Tano во 3 * +
 • Пет Феникс тим во 6 * +
 • Пет Нечесните Една екипа на 7 *
 • Три 7 * Лесни страни тимови (Еден полн Бунтовничкиот тим)

Детали за земјоделството:

5 * Бунтовник војник

Пронајден на Темната страна јазол 3B, Hoth Војник има само еден јазол и е бавна фарма. Hoth Војник е потребен на 3 * во раните фази и во 5 * во подоцнежните фази. За разлика од ликовите потребни за други напади и настани, Хот војник има многу ограничена употреба, но бидејќи тој е задолжителен карактер и има само еден јазол, корисно е да се почне да се одгледува, веднаш штом ќе се постигне релативно силен основен список.

6 * Hoth Rebel Извиднички

Се продава низ продавницата за кантински битки, Хот Извидникот ќе биде полесен за отклучување и ѕвезда од Хот војник. Hoth Scout, исто така, има пристојна употреба во тимот на бунтовниците и може да се користи за да се добие Палпатин, па Hoth Scout треба да биде и рана фарма.

5 * + Капетан Хан Соло

Комплетот CH Solo му овозможува да биде сериозен сојузник на Бунтовничката, па затоа може да се користи за отклучување на Палпатин и постојат специфични мисии во територијалните битки кои го бараат во 5 * и повисоко. И покрај тоа што е важно да се осигура дека CH Solo е листа на фармери на играчот, постојат и други Бунтовници кои се полесно остварливи, а ѕвездите што се стекнале во терористичките битки со користење на него треба да се сметаат поблиску кон крајниот натпревар.

3 * + Fulcrum Ahsoka Tano

И покрај носењето светилки, Fulcrum има ознака "бунтовник" наместо ознака на Jedi. Fulcrum добива бакнежи и хитови потешко со повеќе buffs на неа. Fulcrum, сепак, е многу долга фарма од флотата продавница на бродови. Иако Fulcrum не е посебно потребен за некоја од борбените мисии, Fulcrum е потребен за неколку од завршените вод во подоцнежните фази на територијални битки. Дури и 3 * Fulcrum би можел да биде корисен за еснаф кој само треба да ја укине друга ѕвезда во фаза, но со тоа, Fulcrum, исто така, треба да се смета кон крајот на играта.

6 * + Феникс тим

Како тим Феникс е потребно да се добие Траун, играчот на крајот ќе ги вклучи во целокупното земјоделство. Забележете дека, сепак, целосниот тим на 6 * е неопходен за финалните фази во територијалните битки. Кога земјоделството Феникс за Thrawn, може да биде вредно да ги притиснеме кон 6 *, наместо да го забавувате 5 *. Дополнителната ѕвезда ќе го отклучи Thrawn на повисоки ѕвезди и дополнителната ѕвезда ќе го направи целосниот тим корисен за еснаф во рамките на ТБ.

7 * Нечесниот тим

Тимот Rogue One нема специфична ознака во играта, но сите се Бунтовници и тимот ги содржи следните знаци:

 • Џин - продавница за еснаф
 • Cassian - Arena Store
 • K2S0 - продавница на GW
 • Базе - LS јазол и продавница за настани на еснаф
 • Чирут - флота
 • Scarif Pathfinder - Cantina Node
 • Бистан - продавница за кантина
 • Пао - Кантина продавница и Гилд Настани продавница
 • Бодхи - GW Магазин

Белешки:

 • Jyn е единствената со лидерска способност и, со намалувањето на TM, оживува и AoE нападите, таа треба да биде примарна фарма од Guild Store
 • Базе и Чирут се една од најстрашните дуа во играта. Дури и ако не се во 7 *, тие се Арена-остварливи при ниски ѕвезди и може да се користат за да ги пополнат водните тетриски битки.
 • на најдобро Нечиста Една екипа би била Jyn-L, Cassian, K2, Baze и Chirrut, и сите би можеле да се одгледуваат истовремено
  • Базниот LS Node е еден од најтешките во играта, па дури и симулира во 5x мрежните мрежи околу 1-2 на ден, што значи фарма од многу месеци за да стигне до 7 *
  • Chirrut се појавува само во флота-продавница која го прави неговата фарма долга и неправилна
 • An заменик Нечиста Една екипа би можела да биде: Jyn-L, Cassian, K2, Bistan и Bodhi

Бунтовнички и светли странични тимови

Бидејќи тимот на Rogue One е само Бунтовници и светла страна, еден играч може да користи целосно разработен Rogue One тим за да работи преку борбената мисија Фаза 6, како и за борбени мисии специфични за бои или бунтовници во претходните фази.

Ако некој играч нема целосна екипа на Rogue One, тимовите на Бунтовничката што се користат да добијат Палапатин или Траун, исто така, се светла страна и може да се користат за овие специфични борбени мисии. Малку е веројатно дека играчот ќе мора да се занимава со специјално за борбените мисии во борбата против тероризмот или борбата против тероризмот.

Следна: Мод предизвици

Други:

Последна промена: 10 / 9 / 17