SWGoH Advanced

Како Star Wars Galaxy of Heroes продолжи да се развива додавање на Raids, Ships, нови ликови со посложени способности и наскоро Територијални битки, потребата за поголема стратегија стана поголема. Додека многу големи YouTubers како Smithie D, Warrior, AhnaldT101, Хабс фан Хан и други објавуваат одлична содржина на SWGoH секојдневно, домувањето на сето тоа на едно место е тешко.

Gaming-fans.com заедно со издавачите на содржината куќа овде се задоволни да ви донесе SWGoH Напредно. Заедно со нашата SWGoH 101 содржина, SWGoH Advanced е тука да им помогне на напредните играчи кои сметаат дека ги имаат сите основи на играта опфатена. Од разбирање на потентноста и издржливоста за стратегии за тоа кој да го користи во Херојскиот сит Триумвират Раид, SWGoH Advanced е овде за да и помогне на заедницата како целина.

Неколку SWGoH Напредни содржини врски за да не започнете: