HSTR земјоделство Водич - Фаза 4 Нихил: Ноќни снимки

Фаза 4 Нихилус: Ноќни снимки

Фазата 4 е поделена на 3 делови: Нихилус, Сион и Трија
Ноќите можат да се искористат и за Нихиј и Сион, но фокусот е на Нихилус

Оптимален тим: zzVentress, Daka, Acolyte, Талија и NS зомби

Алтернативи: NS Initiate, Talzin, или NS Spirit може да се додадат на местото на Талија или NS зомби

Zetas: Ventress бара и zetas за овој тим да бидат ефективни. Ventress ќе биде водечка и Ramage zetas гарантира дека таа удира потешко и ја зголемува брзината. Сите други NS zetas се чисто опционални.

Фарм: Генерално, овој тим бара многу специфично земјоделство и фокус

  • Ventress: Арена Магазин; Вентрас "Олово е апсолутно потребно за овој тим да биде ефективен
  • Дака: DS јазол на 12x и Cantina Store; Исцелување и оживување се потребни за оваа и за сите тимови на НС
  • Acolyte: Cantina јазол во 8x и продавница за еснаф; Acolyte ќе прави огромна штета, а помеѓу Stealth и повеќе напади е клучен член
  • Талија: 2 Cantina јазли, 2 LS јазли и продавница за еснаф; Лесна фарма и чистење / заздравување ја осигуруваат ефективноста на тимот
  • NS зомби: DS јазол на 20x и NS Events; Многу долго фарма, планираат да купат парчиња преку Пратки
  • NS иницира: GW Store; Лесна фарма, може да се користи на местото на зомби
  • Талзин: LS јазол на 20x и NS Настани; Многу долго фарма, планираат да купат парчиња преку Пратки ако на 6 * + ѕвезда; ако е помалку од 6 *, ги извршува другите NS за овој тим
  • NS Дух: Кантина јазол на 16x; Долга фарма, иако полесна од Талзин или зомби; ако помалку од 5 *, планираат да ги извршуваат другите NS за овој тим

Менувач: Со добар RNG, 3 G11 и 2 G10 може да го погодат целната штета; по можност G11 + за конзистенција

Модови: Погледнете ги индивидуалните упатства за модрирање: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Следно: Целосна листа на тонови

Сите страници: