YouTube

YouTube и видеа не се наш фокус тука на Gaming-fans.com каде што преферираме да соработуваме со фантастичните ресурси што се веќе достапни во Војна на ѕвездите Галакси на херои заедница, предводена од ЕА GameChangers за SWGoH, но ние не ја игнорираме вредноста на видео и игри. Во прилог на неколку видеа кои ги покриваат SWGoH и Арена на војни на војни, додавањето на Мустафа Натан на нашиот персонал отвори сосема нов свет на игри на нашата публика - игри за помлада публика. Како резултат, Играчки навивачи Junior беше создаден, за да ги претставиме најновите и омилените игри на Мустафар Натан на нашата YouTube канал.

> Фановите на игри на YouTube