SWGoH: Modat më të mira për Hera Syndullën

Mirë se vini në një artikull tjetër në serinë tonë rreth Star Wars Galaxy of Heroes ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira për karaktere SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht. Hera Syndulla - SWGoH

Sot për të shqyrtuar mods është kreu i skuadrës së Phoenix, Hera Syndulla. Vajza e Clone Wars Freedom Fighter Cham Syndulla e Ryloth, Hera ka aftësinë e vetme drejtuese nën klasifikimin e Phoenix në lojë, dhe se aftësia drejtuese është një nga lojërat më të mirë. Kur përdoret me Ezra Bridger, Sabine Wren, Garazeb Orrelios dhe burri i saj, Kanan Jarrus, ju do të gjeni se Squadron Phoenix nëse tepër efektive në fusha të shumta të lojës duke përfshirë Luftrat e Territorit: Sulmi Rebel, Luftërat e Territorit, duke hapur Grand Admiral Thrawn dhe më shumë. Le të shohim se çfarë tregon një rishikim i thellë i aftësive dhe modave të Hera-s.

Fokusi kryesor: Çelësi i Hera Syndullës në SWGoH është që të udhëheqë skuadrën e Phoenix, kështu që ju duhet ta mbani gjallë. Kështu, shëndeti, mbrojtja dhe mbrojtja janë fushat kryesore për t'u fokusuar, me fokus shëndetësor dhe mbrojtje. Zeb's unik trajton në mënyrë specifike me rimëkëmbjen e mbrojtjes çdo kthesë, e cila i kalon të gjithë aleatëve Phoenix nën drejtimin e Hera, kështu mbrojtja më e lartë do të përfitojë më shumë në mënyrë efikase sesa fushat e tjera.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Shpejtësi, Potencë dhe Mbrojtje. Shpejtësia është një fokus thjesht sepse ju duhet të keni shpejtësi në karakteret tuaja për të qenë efektive. Fuqia ndihmon që sulmi i saj bazë të bëhet më efektiv, duke ulur ekspozimin ndaj armikut me shëndetin më të lartë dhe mbrojtja thjesht shton statistikat e mësipërme për ta mbajtur atë gjallë.

Rekomandime Mod në lojë: Shpejtesia dhe Fuqia.Ideal Setup Mod për SWGoH Hera Syndulla:

Për shkak se ata janë të lehtë për të marrë për çdo lojtar SWGoH, unë jam duke zgjedhur për të shkuar me dy grupe të 2 Health mods dhe një grup të dy Potencë për të fituar sa më shumë survivability të jetë e mundur. Kështu, këtu është konfigurimi im i preferuar i modit për Hera Syndullën:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Mod potencë me shkelje primare dhe një fokus në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Marresi (Arrow) - modaliteti i Shëndetit me + primar 30 me shpejtësi - të gjitha statistikat e fituara janë bonus
  • Procesor (Diamant) - modali i shëndetit me mbrojtje primare dhe një fokus në shpejtësinë, fuqinë dhe shëndetin
  • Holo-Array (Triangle) - Modaliteti i Shëndetit me kundërvajtje primare dhe një fokus në këmbëngulje, mbrojtje, shpejtësi dhe mbrojtje
  • Data-Bus (Rrethi) - Modë potenciale me shëndet ose mbrojtje primare dhe një fokus në mbrojtje, këmbëngulje dhe mbrojtje
  • Multiplexer (Plus) - modaliteti i Shëndetit me mbrojtje primare dhe një fokus në shpejtësinë, ofendimin, këmbënguljen dhe mbrojtjen

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.