SWGoH: Mënyrat më të mira për Zeb Orrelios

Mirë se vini në një artikull tjetër në serinë tonë rreth Star Wars Galaxy of Heroes ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira për karaktere SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht. Këto janë mod rekomandime të bazuara në kitin e karakterit dhe gameplayin aktual për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar Holotabëlët e Galaxy të Heronjve.

Shqyrtimi i Zeb Orrelios - SWGoHSot për të shqyrtuar mods është Zeb Orrelios. Menjëherë pasi ai u la i lirë në SWGoH, në Mars 23, 2017 unë shkrova në lidhje me modet, "fuqia dhe shëndeti rrinë si zgjedhjet e dukshme." Një analizë e mëtutjeshme (më poshtë) tregon që këto statistika janë fusha kryesore e përqendrimit nga - rishikim në thellësi. Vini re se ne rekomandojmë të bujqit karaktere Phoenix herët në seksionin tonë MSF 101, dhe unë do të trajtoj modat e fillimit për Zeb më vonë në këtë artikull.

Fokusi kryesor: Mbijetueshmëria, veçanërisht shëndeti dhe mbrojtja. Zeb unik, Shrug Off, në mënyrë të veçantë i jep atij, dhe të gjithë aleatëve të Phoenix nën udhëheqjen e Hera Syndulla, "Max mbrojtja e barabartë me + 40% të shëndetit të tij max." Kështu, nëse ai ka një numër më të lartë të Shëndetit, ai fiton më shumë Mbrojtje. Përveç kësaj ai rimarrë 15% të mbrojtjes së tij në fillim të çdo kthese, 30% nëse ai është i debuffed. Kështu, unë do të përqendroja çdo statistikë të mundshme në rritjen e Shëndetit dhe Mbrojtjes së tij.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Potenciali, Shpejtësia, Ofendimi, Shansi Kritik & Dëmtimet Kritike. Shpejtësia është një fokus thjesht sepse duhet të keni Shpejtësi në karakteret tuaja që të jenë efektive, dhe Garazeb Orrelios nuk është më ndryshe. Ndërsa dëshironi që Zeb të goditet shpesh, duke përdorur Ezra dhe Hera për të thirrur Zeb për të ndihmuar mund të jetë mjaft efektive kur armiqtë e mahnitshëm dhe mahnitës. Si rezultat, veçanërisht në fillim të lojës (niveli 50 pasi të shtohen modat), Potenciali është një statistikë kryesore për tu përmirësuar. Do të ndihmojë sulmet e tij themelore dhe speciale, që të dyja i shkaktojnë armiqësi, kështu që sigurohuni që të merrni mod plus / cross me Potency si stat kryesor dhe ta vendosni atë në Zeb. Dëmi Kritik është i dobishëm pasi të gjithë aleatët e Phoenix ndajnë aftësi unike përmes Hera SyndullaSabine WrenE veçanta është rritja e të gjithë aleatëve të Phoenix me + 25% Shans Critical dhe + 25% Dëmtim Kritik, dhe ndërsa një ton CC nuk është e nevojshme, rritja e tij nuk është as një ide e keqe. Më në fund, shtoni disa ofendime, veçanërisht në fillim të lojës, pasi Zeb është një nga sulmuesit tuaj në ekipin Phoenix i cili është pak i dobët nga ana fyese e gjërave.

Rekomandime Mod në lojë: Dëmi Kritik & Shëndeti. Ndërsa nuk mund të pajtohem me përdorimin e mods CD në Zeb, Potenca është një statistikë më e rëndësishme për të rritur mendimin tim për arsyet e theksuara më lart. Ndërsa futeni më vonë në lojë, niveli 85 me nivele më të larta të ingranazheve, duke e bërë Zeb të goditet më shumë dhe më pak i fuqishëm mund të jetë një strategji solide.Ideal Mod Setup për SWGoH Zeb Orrelios:

Unë po ju rekomandoj të shkoni me grupe 2 modesh 2 Health dhe një seri modesh 2 Potency për të fituar sa më shumë që të jetë e mundur në ato dy fusha. Shënim trekëndëshi është një primar CD + 36. Unë jam duke shkuar këtë rrugë sepse kam një inventar shumë të thellë të modës Shëndetësore dhe një trekëndësh potencial i cili gjithashtu ka sekretarë shëndetësorë dhe mbrojtës DHE + 4.11% CC. Meqenëse të gjithë aleatët e Phoenix kanë + 25% CC dhe + 25% CD nën drejtimin e Hera, Zeb do të jetë në gjendje të shkëlqyeshme me Dëmtimin Kritik pa pasur nevojë për modele CD të përdorura mbi të. Kështu, këtu është vendosja ime e preferuar për mod për Zeb:

 • Transmetuesi (Sheshi) - Mod shëndetësor me një shkelje parësore dhe një përqendrim dytësor në shëndet, shpejtësi, fuqi dhe mbrojtje
 • Marrësi (Shigjeta) - Mod shëndetësor me një shpejtësi primare dhe fokus të mesëm në shëndet, shkelje, fuqi dhe mbrojtje
 • Procesori (Diamanti) - Mod potencial me një mbrojtje parësore dhe një përqendrim dytësor në mbrojtje, shpejtësi dhe shëndet
 • Holo-Array (Trekëndësh) - Mod potencial me një dëmtim kritik dhe përqendrim dytësor në shëndet, shpejtësi, fuqi dhe mbrojtje
 • Të dhënat e autobusëve (Rrethi) - Mod shëndetësor me një shëndet shëndetësor ose mbrojtje parësore dhe një përqendrim dytësor në shëndet, shpejtësi dhe mbrojtje
 • Multiplexer (Plus) - Mod modifikues shëndetësor me potencial parësor dhe fokus dytësor në shëndet, shpejtësi dhe mbrojtje

5 Comments në "SWGoH: Mënyrat më të mira për Zeb Orrelios"

 1. Mendova se u do të jetë duke bërë MODS .... Unë e kuptoj se ka shumë toons, por u bëri vetëm për 4. Ckemi?

 2. me zetën e tij do të përdorin mods kritik të dëmtimit për të rritur dëmin kritik ndaj 241% + të krijojë një mundësi vrasjeje për toonin më të ulët të shëndetit?
  zeta: merren dëmtim të dyfishtë me toons jo debuffex plus 20% të shëndetit të tyre maksimal. me modelet e duhura që ju mund të goditni realisht për 60k

  • Interesante që ju kërkoni si unë dua të merrni Zeta shqyrtim për Zeb postuar së shpejti. HIs Zeta është awesome në aspektin e dëmit që merret me sulmin e veçantë, kështu që po, në qoftë se ju doni një goditje të madhe 1 në këtë grup, një Zeta në Zeb plus CC / CD është rruga për të shkuar IMO.

 3. Pyetje Newbie këtu, kur ju thoni të përqëndrohet në mbrojtjen e mbrojtjes së shëndetit, etj, ju do të thotë x% të shëndetit ose si + shëndetin xxx?

  • Ose është mirë, megjithatë numrat e sheshtë (jo përqindje) janë të favorshme, veçanërisht për ata që nuk kanë shumë Gear 12 karaktere.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.