SWGoH Zeta Rishikimi: Savage Opress

Megjithëse i pëlqente lojtarëve më të rinj, Savage Opress nuk ishte kurrë i suksesshëm për lojën e deritanishme derisa të riparohej dhe të merrte një zetë gjatë kalimit të Fitores Sith. Shpejt u bë e qartë se zSavage ishte një karakter i madh, një nga yjet e kalimit të fraksionit.Shqyrtimi Savage Opress Zeta

Opress Savage Aftësia Zeta u shtua, siç u tha, shtuar si pjesë e kalimit të Faction Sith në Shkurt 2017. Përshkrimi në lojë i zeta'd Savage's unik, shtazë, lexon; "Sa herë që Savage merr dëm, ai fiton Ofendim, Mbrojtje dhe Shërim me Kohë për 2 kthesa dhe fiton 30% Kthyes metër. Në fund të kthesave të tij, Savage shpërndan të gjitha debuffs në një aleat tjetër të rastit të Sith dhe fiton ato debuffs për 1 kthesë. Shmang të gjitha debuffs nga Savage sa herë që është goditur në mënyrë kritike. "

Zeta shton Shërohet me kalimin e kohës kur merr dëme, rrit kohëzgjatjen e buff, rrit mundësinë për të fituar Turn Meter nga 50% në 100%, dhe shton efekt pastrimi. Ndërkohë që të gjitha efektet janë të dëshirueshme, Shërimi gjatë Kohës dhe pastrimi i efekteve janë ato që vërtet bëjnë ndryshime. Me disa mods shëndetësor, Savage Opress bëhet gati i pandalshëm dhe mund të mbijetojë vetëm kundër kundërshtarëve të shumëfishtë.

Sepse Imuniteti i Shërimit, Imuniteti i Buffit dhe sportelet e tjera të debuffit do të pastrohen shpejt, të vetmet sportelet e Savage Opress duhet të bëjnë dëm të mjaftueshëm për secilën goditje për të luftuar shërimin, ta vrasin para se të marrë një kthesë dhe të shërohet (Darth Nihilus'Annihilate është e shkëlqyeshme për këtë), ose për të shpërndarë vazhdimisht tifozët e tij Heal Over Time.

 

Shqyrtimi Savage Opress Zeta

Gameplay: Do të jem i sinqertë këtu - për të gjitha gjërat e shtuara nga kjo zeta, Savage Opress nuk luan ndryshe. Dallimi që shihni është thjesht sa kohë ai jeton dhe sa debuffs zhduken nga shokët e skuadrës së Sith. Trullosjet, marramendjet, blloqet e aftësive, etj, ndaloni së rëndësishmi - Savage do t'i marrë ato, dhe nëse merr një goditje kritike, ai do të pastrohet. Dhe pasi të pastrohet, ai do të fitojë TM dhe një shërim me kalimin e kohës dhe është gati për hakmarrje.

Skuadra Arena: Savage Opress bën një ndryshim masiv në një ekip të Sith. Siç u tha më parë, disa modë shëndetësorë mund ta bëjnë Savage jashtëzakonisht të vështirë për tu vrarë. - nuk është e pazakontë që ai të jetë njeriu juaj i fundit që qëndron në një ndeshje të vështirë dhe ai mund të mbajë veten kundër armiqve të shumtë. Përveç kësaj, ai ndihmon në mbajtjen gjallë të personazheve të tjerë të Sith në ekipin e tij duke marrë debuffs, plus aftësia e tij për të bërë dëm të madh i jep Savage aftësinë për të ndryshuar vetëm rezultatin e një ndeshje.

SWGoH - Materiale Zeta

mllef: Meqenëse zeta e Savage Opress bazohet në mbijetesë, nuk bën ndonjë ndryshim të dukshëm kur lufton Rancor - kërcënimi më i madh është Devour, dhe asnjë sasi e shëndetit, mbrojtjes ose shërimit nuk mund ta ndalojë atë të të vrasë. Sidoqoftë, duke qenë Sith, ai bën një shtesë solide të a zVader ekipi, me sulmin e tij të madh dëme masive është një mënyrë e shkëlqyer për të vrarë shpejt djemtë e vegjël në fazën e parë.

AAT / Haat: Unë gjej Savage Opress punon mirë në fazën e një bastisje Tank Takedown, si pjesë e një zMaul Sith. Ai funksionon si një pastrues, duke mbajtur pjesën tjetër të ekipit tuaj të gjallë, ndihmon në nxjerrjen e droidëve dhe mund të dëmtojë rëndë Grievous.

Betejat e Territorit: Luftrat e Territorit kanë të bëjnë me tretjen; personazhet tuaj kanë nevojë për të mbijetuar një luftë të zgjatur, katër valë. Zeta e Savage Opress i jep atij mbijetesë për ta bërë këtë, ndërsa ka akoma aftësitë sulmuese për të qenë i dobishëm. Ndërsa Sith nuk është i nevojshëm për asnjë Mision Special, ata janë ende një ekip i mirë për misionet e përgjithshme luftarake.

Luftërat e Territorit: Duke qenë një central elektrik mbrojtës, Savage Opress 'është një zgjedhje fantastike për një ekip mbrojtës in Luftërat e Territorit. Përveç ekipeve Sith, siç është përmendur më parë, ai mund të shtohet në ekipet e nënvleftësuara për të zbutur kundërshtarin në një ndjenjë të rreme sigurie dhe me shpresë të mposhtin disa nga skuadrat e tyre. Savage Opress gjithashtu bën mirë në vepër, pasi unike e tij ju lejon të merreni me një dëm të madh në një armik të dobësuar dhe mbijetesa e tij e ndihmon ta mbajë gjallë aq kohë sa ta bëjë këtë.

 

Si e Përdor Shpëtimtari: Savage Opress është një pjesë integrale e ekipit tim kryesor për momentin. Ai ka një vend në ekipin tim të arenës zMaul, edhe pse kjo është për shkak të një ndryshimi, pasi meta ka, dhe vazhdon të jetë, duke u zhvendosur. Savage është gjithashtu në ekipin tim të fazës 1 HAAT, i cili vazhdimisht bën dëm 350-400k. Sidoqoftë, unë zbuloj se Savage Opress shkëlqen vërtet në Luftën Galaktike. Shërimi i tij i vazhdueshëm dhe mbijetesa e çmendur e bën atë të përsosur për t'u futur në një ekip me fuqi më të ulët për pak më shumë "oomph", veçanërisht kur kombinohet me një karakter si Sith Assassin, të cilët mund të injorojnë mbrojtjen dhe të krijojnë një vrasje shkatërruese dy herë.

Vlerësimi im i Savage: Vlerësimi im për zSavage është 8/10. Ndërsa ai është padyshim një personazh i egër me zetën e tij, dhe nuk pendohem që kam shpenzuar burimet, AI i Savage mungon, gjë që e pengon seriozisht se si ai luan në mbrojtje. Duke marrë parasysh se zeta e tij bazohet në mbijetesë, është një çështje e caktuar.

 

Images mirësjellje e SWGOH.gg

 

Nga PsychoPoet
Gaming-fans.com Shkrimtar i stafit

Marrëveshjet Featured

1 Comment në "SWGoH Zeta Review: Savage Opress"

  1. Dëshiroj që shkollimi im të ishte shpjeguar mirë dhe i lehtë për t'u mësuar. Pune e shkelqyer. Ju djema bëni një punë kaq të mirë duke dhënë avari të detajuar dhe të dobishëm. Shume dashuri.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*