SWGoH Live Blog: Tier VII e Thrawn's Artist of War Event

Gaming-fans.com ka kënaqësinë të shpallë se ne do të jemi blogging live sot si Drejtori ynë i LJ Content duket për të zhbllokuar Admirali i Madh Thrawn në 7-yje. Tifozët mund të ndjekin së bashku gjatë gjithë ditës, pasi ai na përditëson të gjithë për suksesin ose dështimin e tij dhe cilat parametra hynë në çdo përpjekje. Çdokush me pyetje ose komente mund të ndjehen të lirë të lënë ata më poshtë. Skuadra Phoenix për ngjarjen Thrawn - SWGoH

LJ: Përpjekja ime e parë dështoi, e cila mund të lexosh më poshtë. Modat që po përdor ndjekin tonë Shqyrtime SWGoH Mod këtu në këtë faqe interneti. Unë nuk do të vendos mods e mia më të mirë në toons Phoenix për përpjekjen e parë - unë jam më i interesuar për të mësuar se çfarë mund të bëj dhe për ndarjen e të dhënave. Shpresoj që të gjithë ta gjeni këtë informacion të dobishëm shumë kohë pas ngjarjes fillestare Artistike të Luftës Legjendar.

Artist i Luftës - Tier VII - Përpjekje #1:

Fail

Beteja #1 - Humbur Stormtroopers pa shumë probleme, të gjithë janë në mbrojtjen 90% ose më mirë.

Beteja #2 - Keni mposhtur armiqtë pa shumë vështirësi, të gjithë janë në mbrojtjen 80% ose më mirë. Unik i Kananit me sulmet kundërshtuese ishte shumë e dobishme.

Beteja #3 - Synimi i parë i Troopers Vdekja. Përsëri, unik i Kananit me sulmet kundërshtuese ishte mjaft i dobishëm duke shkatërruar një Trooper të Vdekjes dhe një MagmaTrooper në sportelet. Doli nga Zyrtari Perandorak para Komandantit të Stormtrooper dhe do të hyjë në betejën 4th me pothuajse të rifreskuar cooldowns.

Beteja #4 - Menjëherë armiqtë fitojnë mbrojtje shtesë dhe shpejtësia e Thrawn është e qartë, duke përdorur Thyerje në Zeb të një vrasës e vrasin atë. Kam shpërndarë një tallje kështu që unë mund të shkoj në Thrawn dhe më pas kuptova se sa e rëndësishme është Zeb për këtë betejë. Pas zgjatjes për disa raunde ata më mënjanuan para se të mund të vrisja një djalë të vetëm të keq.

Të gjitha sulmet themelore dhe speciale janë të nivelit 7 përveç disa prej materialeve Omega. Omegat janë në Hera Luani në Përparësitë të veçantë dhe aftësinë e Leader-it, Kanan's Mbrojtja Totale i veçantë dhe unik i tij Ezra lulëzojnë e veçantë dhe unike e tij, Zeb's Zgjatje e lëkundur të veçantë dhe asnjë nuk është përdorur në Chopper. Të gjithë personazhet janë Niveli 85. Më poshtë janë detajet e mbetura të kësaj përpjekjeje të parë për të zhbllokuar Grand Admiral Thraw në yjet 7.

 • Figurë - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Veshje - Hera 8, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Shpejtësi - Hera 149, Kanan 102, Ezra 184, Zeb 129, Chopper 177
 • Hera Mods - 4 @ 4 dots & 2 @ 5 pika - të gjitha modalitetet e Shëndetit - të gjitha mods maxed
 • Kanan Mods - 1 @ pika 4, pika 5 @ 5 - Potencë, Shëndetësi dhe CC mods - të gjitha nivelet 12-15
 • Ezra Mods - Pika 1 @ 3, pika 2 @ 4, pika 3 @ 5 - Modalitetet e kundërt dhe CC - të gjithë nivelin 12-15
 • Zeb Mods - 1 @ pikat 4, pikat 4 @ 5 - Mods potencë dhe mbrojtje - të gjitha nivelet mods 12-15
 • Chopper Mods - 1 @ pika 3, pika 1 @ 4, pika 4 @ 5 - Mods të shëndetit dhe mbrojtjes - të gjitha nivelet e modës 12-15


Artist i Luftës - Tier VII - Përpjekje #2:

Fail

Ndryshimet: Së pari, shtova një Omega për të dyja Zeb dhe Chopper's Unique kështu që të gjitha përdorimet e përdorura me një Unique (4 të 5) janë maxed. Unë gjithashtu i drejtova Hera Syndullit deri në Gear 9 me 4 të mbushur me 6. Kjo e ngriti shpejtësinë e saj nga 6 në 155 para rregullimeve të Mod. Për Zeb unë shtova një Mk 6 Chiewab Hypo shiringë dhe në Ezra shtova një Mk 3 Czerka Stun Cuff. Për këtë përpjekje unë nuk po ndryshoj mods, por unë përmirësuar të gjitha mods Kanan dhe Zeb's në mënyrë që të gjithë e tyre janë maxed.

Betejat # 1-3 - Luftrat #1 dhe #2 shkuan siç është planifikuar, ashtu si më parë. Beteja #3 nuk ka shkuar aq mirë sa më parë dhe unë jam në cooldown me disa sulme kyçe.

Beteja #4 - Chopper mori Frakturën dhe ekuipazhi im mbijetoi më shumë se më parë. Zeb ishte përsëri i pari që vdiq, dhe isha në gjendje të nxirrja një Trooper Vdekjeje, pothuajse duke mposhtur një tjetër Trooper Vdekje para se të vritem.

 • Figurë - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Veshje - Hera 9, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Shpejtësi - Hera 155, Kanan 102, Ezra 184, Zeb 129, Chopper 177
 • Hera Mods - 4 @ 4 dots & 2 @ 5 pika - të gjitha modalitetet e Shëndetit - të gjitha mods maxed
 • Kanan Mods - 1 @ 4 pika, 5 @ 5 pika - Potencë, Shëndetësi dhe CC mods - të gjitha mods maxed
 • Ezra Mods - Pika 1 @ 3, pika 2 @ 4, pika 3 @ 5 - Modalitetet e kundërt dhe CC - të gjithë nivelin 12-15
 • Zeb Mods - 1 @ 4 pika, 4 @ 5 pika - Potency & mods Mbrojtjes - të gjitha mods maxed
 • Chopper Mods - 1 @ pika 3, pika 1 @ 4, pika 4 @ 5 - Mods të shëndetit dhe mbrojtjes - të gjitha nivelet e modës 12-15


Artist i Luftës - Tier VII - Përpjekje #3:

SUKSES!

Ndryshimet: Nuk ka asgjë që mund të bëj në lidhje me nivelet e Gear ose karakterit. Kështu, nëse unë do të mundi Tier VII do të jetë në lidhje me Mods OSE unë do të duhet të marrë Sabine të 7-yjet në ditët e ardhshme 2 dhe 13 orë ... Nuk ka këshilla këtu që mund të ndihmojnë. Në Mods kam tërhequr mods tim më të mirë nga regjistri im me informacionin e mëposhtëm për ju:

 • Figurë - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Veshje - Hera 9, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Shpejtësi - Hera 200, Kanan 153, Ezra 210, Zeb 173, Chopper 180
 • Hera Mods - 6 @ 5 pika - të gjitha modalitetet e Shëndetit - të gjitha mods maxed
 • Kanan Mods - 6 @ 5 pika - Potencë, Shëndetësi dhe CC mods - të gjitha mods maxed
 • Ezra Mods - 1 @ 4 pika, 5 @ 5 dots - Vepra dhe CC mods - të gjitha mods maxed
 • Zeb Mods - 6 @ 5 dots - Potency & mods Mbrojtjes - të gjitha mods maxed
 • Chopper Mods - 1 pikat 4, pikat 5 @ 5 - Mods shëndetësore dhe mbrojtëse - të gjitha mods maxed

Beteja # 1-3 - Përmirësimi i shpejtësisë është mjaft i dukshëm menjëherë pasi dy betejat e para ishin të ngjashme në rezultatet vetëm me sulme më të shpejta nga skuadra ime dhe më pak sulme nga armiqtë. Beteja #3 shkoi mirë pasi përdorja kryesisht sulmet themelore dhe i kisha të gjitha karakteret në mbrojtjen 90% ose më mirë cooldowns në formë të mirë ...

Beteja #4 - Thrawn u ul fractura e tij në Kanan menjëherë dhe RNG nuk është në anën time, pasi Stormtrooper i ngathët dhe cooldowns e mia nuk rrinë mirë së bashku. Unë kam qenë në gjendje për të marrë një Trooper Vdekja me të gjitha 5 e gjallë tim butë, por vazhdojnë të humbur në Thrawn mahnitëse.

Thjesht vranë nga Trooper i Vdekjes tjetër pasi Thrawn arriti një frakturë të dytë në Kanan. Ai e ndoqi atë me një goditje për të vrarë Kananin, por Hera e shpëtoi atë. Unë tani jam 5 për 4 në to.

Doli nga Stormtrooper që i lanë dy Komandantët e Stormtrooper dhe Thrawn veten. Tentimi për ta trullosur është një dhimbje e madhe në prapanicë.

Së fundi, në sajë të specialiteteve të Hera dhe Ezra, mori Zeb të Stun Thrawn. Gjithashtu nxorri të parin nga dy komandantët e Stormtrooper dhe Fracture më të fundit në Chopper sapo u zhdukën.

Karan sapo u kthye në mbrojtje të plotë falë specialiteteve dhe uniques dhe Thrawn tokën një thyerje 3rd mbi të, por unë e mora komandantin përfundimtar Stormtrooper. Tani është vetëm toons mia 5 Phoenix kundër Admiral Thrawn madh.

Thrawn ngriti një luftë të mirë, por 5 në 1 është shumë për askënd. Zeb, me rregull, zbriti goditjen përfundimtare.

Drurët e shpendëve rrahin

Woodroward, një kontribues i rregullt në vend, gjithashtu shtoi përvojën e tij nga ngjarja e dytë e Artistëve të Luftës në tetor 2017.

1. Mos lejoni që personat tuaj të vdesin. Luaj më shumë në mbrojtje se sa ofenduese. Përdorni aftësitë tuaja të mbrojtjes së bonusit në cooldown si dhe duke bërë gjëra të tilla si një grevë vrasëse për të tallur.

2. Kontrolloni thyerjen e Thrawn-it me taunts. Chopper është karakteri ideal që ka thyer, i cili funksionon mirë pasi që ai është mjaft i shpejtë në mënyrë të natyrshme. Ruaj planin rezervë të Hera për personin që merr fraktura. Unë kisha shumë fat me helikopterin e planifikimit rezervë, duke e bërë atë të përçahem dhe pastaj të shkëputur me vdekje dhe menjëherë të ringjallem (e kam bërë shumë herë). Jo vetëm që nuk e humba karakterin, as nuk kisha nevojë të merrej me të nga komisioni. Hera dhe Chopper duhet të jenë një përparësi në shpejtësinë nga mods për ta bërë këtë të ndodhë.

3. Hiq ALL buffs ASAP. Nuk ka kohë të mjaftueshme për të marrë stormtrooper para të tjerëve dhe tifozët e troopereve të vdekjes janë qesharake. Nëse ju nuk i fshini të dy, ata do të shkatërrojnë partinë tuaj. Për fat të mirë ajo mund të hiqet me kërcitje (të cilat sabine dhe zeb mund të gjenerojnë), si dhe me një fetë fshij (Ezra dhe Chopper). Pa marrë parasysh se kush është në partinë tuaj, ju duhet të keni mjetet për largimin e këtyre pothuajse menjëherë. E vetmja paralajmërim që unë do të jap këtu është të qeshësh me Chopper menjëherë në vend që të përdorësh fshirjen e tij të buff për të parandaluar thyerjen e parë të pashmangshme (kontrollimi i thyerjes është më i rëndësishëm se pastrimi i buffs).

4. Vrasni të dy Troopers Vdekja një nga një.

5. Vrasni të dy Komandantët e Stormtrooper një në një kohë.

6. Vrasni Stormtrooper

7. Kill Thrawn

Natyrisht me kundërsulm, disa mund të vdesin jashtë rendit prioritar dhe kjo është mirë. Vdekjet e Bonusit janë vetëm fat në anën tuaj. Do të përpiqesha të bëja atë që mundem për të minimizuar humbjet e mbrojtjes në fazat e para të 3 (taunting, mbrojtja bonus), por unë do të sigurohesha për t'i dhënë fund fazës 3 me të gjitha cooldowns gati për të shkuar në fazën 4.

Skuadra ime ishte: Chopper g9 s188, Zeb G8 s152, Ezra G8 s162, Kanaan G8 s132, Hera G8 s132. Unë kam qenë gati për të rimodeloj ato pasi kam realizuar strategjinë kur unë mundi atë anyway.

5 Comments në "SWGoH Live Blog: Tier VII e Thrawn's Artist of War Event"

 1. Faleminderit për informacionin e dobishëm, Lj. Ky lloj i depërtimit mund të jetë vendimtar për lojtarët me buxhet ose FTP.

 2. Unë nuk e di se çfarë planeti ju jeni duke jetuar në, por skuadra ime Phoenix nuk është vënë vështirë se një zeroja në fazën IV tier 7. I orientuar si më sipër, megjithatë, duket sikur disa nga omegat janë tani zeta. Po, ata janë lvl 85. Unë dua shumë një 7 * Thrawn, por unë nuk e di se unë mund të justifikojë të gjitha ato zeta për një toon. Ndonjë sugjerim?

  • E pra unë e rrahën atë me informacionin e dhënë dhe pa Zetas. Nëse do të ishit në Zeta dikush, shko Sabine, Zeb apo Ezra - ata janë IMO më të mirë.

 3. Ajo mori një numër herë nëpër të, por po, kjo është mënyra për të bërë atë. Siç u përmend në artikullin në lidhje me rng, absolutisht, është e gjitha në lidhje me kohën. Tani për të marrë Home One në 7 * së bashku me flotën.

 4. Kjo është jashtëzakonisht e vështirë të gjitha sulmet dhe aftësitë duhet të maxed out ndryshe kjo është e pamundur vetëm duke thënë

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.