Propozimi i ri i karakterit SWGoH: Kryeqyteti Ship Chimaera

SWGoH

Çimaera - Edicioni i plotë

Anën e errët, Perandorinë, Flotën e Shtatë, Anije Kapitale

kërkon: GRAND ADMIRAL THRAWN

Sisteme të synuara të synuara (bazë): Bëni dëm fizik për të synuar armikun dhe të gjithë armiqtë e synuar të kyçur. Pastaj, hiqni 10% kthejeni njehsorin nga të gjitha njësitë e buffed dhe fitoni 50% të bonusit të kthesës së njehsorit. Përveç kësaj, të gjithë aleatët e flotës së shtatë fitojnë shpejtësi dhe potencë për 2 kthehet

Greva e Flotës së Shtatë (cooldown 3): Jepuni të gjithë aleatëve Mbrojtjen dhe imunitetin kritik të goditur për 3 kthehet. Përveç kësaj, të gjithë aleatët e flotës së shtatë fitojnë ndëshkime për 2 kthehet. Merre dëmtime të veçanta për të synuar armikun dhe për të shpërndarë të gjithë buffs dhe debuffs mbi ta. Pastaj, thirrni të gjithë aleatët që të ndihmojnë në trajtimin e dëmit 50% më pak. Për çdo efekt të statusit të larguar nga objektivi, kjo ndëshkim dëme zvogëlohet nga 10%. Reduktoni cooldown e këtij sulmi nga 1 për çdo aleat të shtatë të flotës të thirrur për të ndihmuar. Ky sulm fillon në fund të goditjes në fillim të çdo takimi.

Dechiper dhe Decimate (bashkëkontrolli 6): Bëni dëm fizik për të synuar armikun dhe menjëherë t'i mposhtni ata nëse ata kishin mbi 1% mbrojtje ose kishin më shumë se statusi pozitiv 1 ose efektet e statusit negativ të 3 aktivë mbi ta. Ky sulm fillon në fund të goditjes në fillim të çdo takimi. Reduktoni cooldown këtë sulm nga 1 sa herë që një aleat i shtatë flotës është goditur në mënyrë kritike ose herën e parë një aleat bie nën 100% shëndetësor dhe mbrojtjen 100%.

Shtojcë bashkëkohore (cooldown 3): Të gjithë aleatët fitojnë Foresight, imunitet kritik goditi dhe 35% mbrojtjes (stacking) sa herë që ata janë të dëmtuara për 3 kthehet. Me këtë bonus të mbrojtjes që përfundon, të gjithë aleatët marrin 25% të shëndetit të tyre maksimal, fitojnë shkelje, përparësi dhe rimbushje mbrojtjeje (40%) për turnin 1.

Përforcim (cooldown 3): Thirrni në një Përforcim.

Komandanti i Shtatë Flotës (unik): Chimaera shkakton bllokimin e synuar në armiqtë e rastësishëm 2 në fillim të secilës nga ana e saj e cila nuk mund t'i rezistojë. Asnjë nga sulmet e Chimaera nuk mund të shmanget. Përveç kësaj, të gjithë aleatët e Perandorisë fitojnë "Flota e Shtatë" ndërsa Chimaera është aktive si komandant i flotës. Të gjithë aleatët e shtatë flotës fitojnë potencialin + 15% dhe fitojnë potencialin + 5% (stacking) sa herë që ato janë të dëmtuara ose shkaktojnë debuff mbi armikun, dyfishuar në qoftë se debuffi është bllokimi i synuar. Në fund të secilës kthesë të Chimaera-s, ai fiton 5% nga ana e njehsorit për secilën njësi Target të mbyllur. Përderisa Chimaera është aktive si komandant i flotës, të gjitha përforcimet e quajtura fitojnë vjedhje dhe avantazh për 2-in, duke u thirrur në betejë. Sa herë që një aleat vuan ose i reziston një efekti negativ të statusit, ata rimëkëmbin 5% max shëndetësinë, fitojnë 10% kthejnë metër dhe 5% max shëndetësore (stacking).

- Mirësjellje e Enciklopedisë Darth

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.