SWGoH: Modat më të mira për BB-8

BB-8 - SWGoH

Mirësevini në Mods Best për BB-8, artikulli më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën popullore Star Wars Galaxy of Heroes ku hedhim një vështrim në mods më të mirë për karaktere specifike SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht. Këto janë mod rekomandime të bazuara në kitin e karakterit dhe gameplayin aktual për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar Holotables Galaxy of Heroes.

BB-8 - SWGoHKarakteri i sotëm për të rishikuar mods është BB-8, një karakter që unë kam përdorur çdo ditë që nga lirimi i tij fillestar dhe ka, siç parashikoja, të bëhesha "një lojtar i rëndësishëm në SWGoH duke ecur përpara". Copë & Planet BB-8 Ngjarje legjendare"Ai është një njësi BB. Një gjë e tillë. Portokall dhe të bardhë. Krejtësisht unike dhe krejtësisht të paçmueshme."Kur kjo u shkrua në Shtator 2017 unë deklarova," Unë sugjeroj që të modifikoni BB-8 shumë seriozisht. Duke pasur parasysh që duhet një ngjarje legjendare për ta zhbllokuar atë, BB-8 padyshim që do të bëhet një lojtar i rëndësishëm në Star Wars Galaxy of Heroes duke ecur përpara. " Kjo padyshim ishte e vërtetë si Rey (Trajnimi i Jedi) me BB-8 pranë saj ishin META për ca kohë dhe vazhdojnë të kenë një vend shumë të rëndësishëm në SWGoH edhe sot e kësaj dite. Tani një personazh i kërkuar për ngjarjen Galactic Legends për të zhbllokuar versionin 2020 të Rey, vlera e BB-8 është pothuajse aq e lartë sa kurrë, kështu që le të hedhim një vështrim në modat më të mira për të maksimizuar kompletin e tij.

Fokusi kryesor: Si të gjithë në lojë, Shpejtësia është një fokus i rëndë. Me një Shpejtësi bazë 182, BB-8 është një nga më të shpejtë në lojë, kështu që ndërtoni atë dhe bezdisni dreqin nga armiqtë tuaj me një shpejtësi 300+ për BB-8 nëse jeni një lojtar serioz dhe investoni shumë në këtë Droid. Duke pasur BB-8 të shkojë së pari dhe të vendosë buzën e tij të Intel Intel në RJT i dhuron asaj 8% TM, kështu që e kombinuar me një RJT të shpejtë kjo Droid i vogël mund të jetë një grusht për t’u marrë me të.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Raste kritike, Potencë dhe mbijetesë. Shansi më i lartë kritik ka kuptim të dhënë nga BB-8 Fati i ndriçuar special ka reduktuar cooldown e saj nga 1 çdo herë që një droid shënon një hit kritik, por CC është edhe më i rëndësishëm nën një çojë të Rey (Jedi Training) dhënë nxitjen e TM nga hits kritike. Potenciali do të ndihmojë në krijimin e bazës së tij, Arc saldator, të jetë më mirë, i fuqishëm, për të shkaktuar Tenacity Down debuff e cila, nëse tashmë është në armik, rezulton në një Daze herën tjetër përreth. Ajo gjithashtu do të ndihmojë në nxjerrjen e ekspozimit të debuffs në Fati i ndriçuar speciale, të cilat, në një betejë të gjatë, mund të përdoren disa herë, pavarësisht 70 bashkimeve. Meqenëse BB-8 ka një sasi të qëndrueshme të shëndetit për të filluar dhe mund të përqendrojë në një skuadër me gjithë droide, shikoni të ndërtoni mbijetesën e tij - mbrojtjen, shëndetin dhe veçanërisht mbrojtjen - për ta mbajtur atë gjallë më gjatë për të shpresuar ta shfrytëzoni atë shumë të fuqishëm Fati i ndriçuar të veçantë. Mbijetueshmëria është veçanërisht e rëndësishme nëse planifikoni ta përdorni atë në një formacion të të gjitha droidëve ku ai tallet dhe, me një Zeta, mund të rimarrë shëndetin dhe mbrojtjen për të gjithë droidët.

Rekomandime Mod në lojë: Shpejtësia dhe këmbëngulja. Shpejtësia është një pa-inteligjente me BB-8, por e shoh Tenacity pak çuditërisht. Ndërsa unë shoh vlerën në Tenacity dhe ju dëshironi që BB-8 të jetë në gjendje të përdorë specialet e tij dhe të shmangë Aftësinë Bllok, etj., Unë mendoj se një Shëndetësi ose Potencë e vendosur me sekondarë me shpejtësi shumë të lartë është një investim më i mirë.Ideal Mod Setup për SWGoH BB-8:

Ndërsa Star Wars Galaxy of Heroes vazhdon të evoluojë, një gjë që skuadra dev bën mirë është që përputhet me forcat e personazheve të rinj me fraksionin e tyre. BB-8 ishte një shtesë fantastike ndaj Rezistencës kur u lirua dhe mbetet një pjesë kryesore për këdo që përdor Rezistencën në lojën e sotme. Ai gjithashtu ka vlerë në një formacion gjithëpërfshirës. Me gjithë këtë në mendje, këtu është qasja ime e rekomanduar mod për BB-8:

 • Transmetuesi (Sheshi) - Moda e shpejtësisë me fokus kryesor në shkelje dhe përqendrim dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shansin kritik dhe mbrojtjen
 • Marrësi (Shigjeta) - Moda e shpejtësisë me fokus kryesor në shpejtësinë dhe përqendrim dytësor në fuqinë, shansin kritik shëndetësor dhe mbrojtjen ose qëndrueshmërinë
 • Procesor (Diamant) - Mod me shpejtësi me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shansin kritik dhe mbrojtjen
 • Holo-Array (Trekëndësh) - Modeli i Potencës / Shëndetit me fokus kryesor në shansin kritik dhe përqendrim dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, shëndetin dhe mbrojtjen
 • Të dhënat e autobusit (Rrethi) - Modeli i potencialit / shëndetit me fokus kryesor në mbrojtje dhe përqendrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen / mbrojtjen dhe shansin kritik
 • Multiplexer (Plus) - Mod shpejtësie me fokus kryesor në shëndet, mbrojtje, durim ose mbrojtje - cilado që të ketë sekondaren më të madhe të shpejtësisë që mund të gjesh.

Image mirësjellje e SWGOH.gg

6 Comments në "SWGoH: Modat më të mira për BB-8"

 1. Kjo është shumë e ngjashme me atë që do të kisha dalë. Disa njerëz mund të thonë për të drejtuar një set dëm kritik dhe trekëndësh mbi të nën një udhëheqje HK. Nuk do të. Unë ende do të kandidojë një shpejtësi të vendosur dhe një krit kritike vendosur mbi të, por unë ndoshta do të shkojë mbrojtje në vend të shansit krit në trekëndësh e tij. Unë gjithashtu do të shmangur omegaing transferimin e fshehtë të të dhënave me çdo kusht. Ai është pak a shumë i hidhur për atë që nuk e qëllon ta vrasë, dhe më mirë që ai të qëndrojë për fatin e ndriçuar që vdes herët për disa shërime të vogla.

  • Më pëlqen vlerësimi juaj dhe pajtohem për mbrojtjen në trekëndësh, duke supozuar se një ekip i të gjithë-droidës është organizimi juaj. E drejtoja atë me Rezistencë dhe ai e bën edhe më të mirë. Faleminderit për kontributin!

 2. "Fuqia do të ndihmojë në krijimin e tij të thjeshtë, Saldator Arc, të jetë më mirë, i fuqishëm, të shkaktojë shuarjen e Tenacity Down dhe Daze"

  Kjo është e pakuptimtë. Qëndrueshmëria poshtë nuk mund të rezistojë kurrë, dhe sapo një armik të ketë këmbëngulje, ju nuk keni nevojë për më shumë fuqi (përveç nëse ata gjithashtu kanë të ngjarë të kenë qëndrueshmërinë). Fuqia ndihmon me fatin e ndriçuar po, por vetëm duke i ekspozuar ata që nuk kanë qëndrueshmëri poshtë.

 3. Për multiplexer BB-8s, ju thanë një fokus primar në mbrojtjen e mbrojtjes. Cili do të thotë?

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.