SWGoH: Modat më të mira për Inxhinierin Jawa

SWGoH - Droids & Jawas

Mirë se vini në artikullin më të fundit në serinë tonë rreth galaksisë popullore Star Wars Galaxy të heronjve ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira për secilën SWGoH karakter. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht.

Inxhinier Jawa - SWGoHSot për të shqyrtuar mods për të është Jawa Engineer. Një fermë më e rreptë në dispozicion të copave 5 në një kohë në Shard Store dhe përmes ngjarjeve të veçanta, Jawa Engineer është një anëtar kyç në një ekip Droid / Jawa që zakonisht përdoret në Fazën 2 të Bastisje Heroike AAT Tank. Përderisa aftësia e tij shëruese është e këndshme dhe aftësia për të ringjallur aleatët e droidit është gjithashtu, aftësia e tij për t'i dhënë Përfaqësuesit Kritik për Rregjistrimin dhe Kthimin e Metrave për aleatët është ajo që e bën atë të pazëvendësueshëm. Le të hedhim një vështrim në mods më të mirë për Jawa Engineer për të maksimizuar efektivitetin e tij në SWGoH.

Fokusi kryesor: Speed. Inxhinier Java është tashmë i shpejtë me një bazë 153 Speed, por Speed ​​është një konstante në Star Wars Galaxy të Heronjve - pa atë nuk mund të jeni konkurrues. Shikoni për të marrë Jawa Engineer mbi 200 dhe lart e 220 për të vërtetë të maksimizuar aftësitë e tij për të ndihmuar droids tuaj të dëmtojë. Mos harroni, koha e tij e krisur i jep atij + 10 Speed ​​për çdo aleat Jawa ose Droid, kështu që 220 Speed ​​do të jetë 260 nëse e drejtoni atë në standard HK-47 plumbi, IG-88, IG-86 dhe Shefi i Nebit ekipi në p2 të HAAT.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Potenciali dhe mbijetesa - veçanërisht shëndeti. Fuqia do të rrisë mundësinë për të zbatuar ato detonatorë të bezdisshëm pak në kokat e armiqve tuaj me bazën e tij. Ndërkohë, Shëndeti është më i rëndësishëm se mbrojtja, sepse ai i veçantë, Sajoj, lejon aleatët të rimarrin 30% Max Health kur përdoren. Kështu, 10k Max Shëndeti do të fitonte 3k nga specialiteti i shërimit ndërsa Max Health of 15k do të fitonte 4,500 nga përdorimi i njëjtë - mbrojtja nuk është rikuperuar. Së fundi, pasi Jawa Engineer është mjaft i çuditshëm unë gjithashtu rekomandoj një theks të shtuar në mbrojtje për të ndihmuar atë të mbijetojnë kohë të mjaftueshme për të përdorur shërimin e tij dhe TM dhënien e posaçme.Ideal Mod Setup për SWGoH Jawa Engineer:

Unë rekomandoj përdorimin e katër Shëndetësisë dhe dy modave të Potencës në JE me aq shpejtësi sa të jetë e mundur. Kështu, këtu është qasja ime e rekomanduar (ideale) për mods në Jawa Engineer:

  • Transmetuesi (Sheshi) - modaliteti i Shëndetit me një fokus primar mbi veprën penale dhe një fokus dytësor në mbrojtje, shpejtësi, shëndet dhe potencë
  • Marresi (Arrow) - modaliteti i Shëndetit me + primar 30 me shpejtësi - çdo statistikë tjetër e fituar është një bonus
  • Procesor (Diamant) - Modaliteti i Shëndetit me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Holo-Array (Triangle) - mod potencë me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Data-Bus (Rrethi) - mod potencë me fokus primar në shëndetin dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, mbrojtjen, mbrojtjen dhe potencën
  • Multiplexer (Plus) - modaliteti i Shëndetit me potencë + 24% - çdo statistikë tjetër e fituar është një bonus

Shënim: Transmetuesit, procesori dhe modalitetet e të dhënave janë shumë më të zakonshme. Nëse mund të maksimizoni statistikat nga këto duke përdorur një mod të MK V, Tier A që është ideale.

Images mirësjellje e SWGOH.gg

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Inxhinierin Jawa"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.