SWGoH: Modat më të mira për Mace Windu

Mace Windu - SWGoH

Mirë se vini në një artikull tjetër në serinë tonë rreth Star Wars Galaxy of Heroes ku marrim një vështrim në mods më të mirëpër karaktere individuale. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht.

Mace Windu - SWGoHSot për të shqyrtuar mods për të do të jetë Mace Windu - Master i Këshillit të Lartë Jedi në Episodet I, II dhe III. Një tank Jedi jo-taunting në SWGoH, Windu është gjithashtu një komandant i flotës në krye të qëndrueshmërisë. Kur krahasohet me META aktuale, Mace Windu është shumë i paefektshëm dhe i nënvlerësuar duke pasur parasysh gradën dhe rëndësinë e tij në universin Star Wars.

Fokusi kryesor:Shpejtësia është fokusi kryesor në 90-95% të të gjithë karaktereve në Star Wars Galaxy of Heroes, dhe është vështirë të mos thuhet e njëjta gjë për Mace Windu. Paketa e tij mungon në aq shumë fusha saqë nuk ka asgjë të vlefshme për të qenë një fokus më i madh, prandaj shkoni me Speed ​​for Windu për të marrë atë shpejtësi bazë të 123 në gamën 180 +.

Zonat shtesë për t'u fokusuar:Vepra, Shansi Kritik, Dëmtimi Kritik dhe Shëndeti. Vepra është një fushë e theksuar për të rritur efektivitetin e tij themelor pasi ai merret më shumë dëme kur lart 50% Shëndetit dhe shëron kur më poshtë. Duke pasur parasysh se, Shëndeti duhet të jetë një fokus nga mods për të përfituar më shumë nga aftësia themelore. Aftësia e udhëheqësit të tij, Vaapad, i dhuron aleatëve Jedi një vepër penale shtesë 20% dhe një fatkeqësi të madhe 9%, dhe ndërkohë që kjo është mjaft e çalë, më shumë CC së bashku me Dëmtimin Kritik rekomandohet që të ndihmohet edhe në hitet më të mëdha siç u përmend më lart.

Shënim: Ju do të vini re se potenciali nuk është i listuar. Kjo është për shkak të faktit se Mace Windu është unik, Shatterpoint, nuk varet nga fuqia për të ulur Shfaq debuffin. Ka një shans 45% të shkaktimit të efektit, dhe nëse është i shkaktuar, nuk mund të rezistojë.Ideal Mod Setup për SWGoH Mace Windu:

Mace Windu është një nga katër personazhet që piloton një Anije Kapitale, kështu që ai gjithmonë duhet të ketë gjashtë modë 5-dot në nivelin 15 nëse përdorni Endurance në çdo betejë të Flotës. Personalisht, unë kam pasur një kohë të vështirë të vendos se si preferoj mod Mace Windu, dhe ndërkohë që kam moda shumë të forta, CC dhe mods CD janë gjithashtu një rrugë e mirë. Nëse Mods shëndetësor janë ku mod inventari juaj është më e fortë që mund të jetë gjithashtu drejtimi që ju merrni me statistikat ofenduese duke qenë një fokus nga statistikat e mesme. Këtu janë rekomandimet e mia mod për Mace Windu që unë mendoj se do të përshtaten më së miri për shumicën e lojtarëve, por mos ngurroni të komentoni dhe diskutoni për strukturat e tjera.

 • Transmetuesi (Sheshi) - modali i Shëndetit me shkelje fillore dhe një fokus në shpejtësinë, shkeljet, shëndetin dhe shansin kritik
 • Marresi (Arrow) - Modaliteti i Shëndetit me + 30 shpejtësi (çdo statistikë tjetër e fituar është një bonus)
 • Procesor (Diamant) - modaliteti i Rrezikut Kritik me mbrojtjen primare dhe një fokus në shpejtësinë, shkeljet, shëndetin dhe shansin kritik
 • Holo-Array (Triangle) - modaliteti i Shëndetit me + 36% dëme kritike (çdo statistikë tjetër e fituar është një bonus)
 • Data-Bus (Rrethi) - modaliteti i Rrezikut Kritik me shëndetin primar dhe një fokus në shpejtësinë, mbrojtjen, shansin dhe veprën kritike
 • Multiplexer (Plus) - Modaliteti i Shëndetit me një fokus primar mbi shëndetin ose veprën penale dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shansin dhe veprën kritike

3 Comments në "SWGoH: Modat më të mira për Mace Windu"

 1. Dashuria juaj Modele më të mira për të cilat mbështetem për shumicën e karaktereve të mia.
  A do të ishte e mundur të kishit një spreadsheet të madh me rekomandimet tuaja kryesore? Ju lutem.

 2. Hi, le të shkojmë për një konsultim!
  A mund ta diskutojmë këtë në diskutim (jb # 1997 ose adresa ime e postës elektronike më poshtë)

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.