SWGoH: Modat më të mira për Poggle The Lesser

SWGoH - Poggle The Lesser

Mirë se vini në një artikull tjetër në serinë tonë rreth Star Wars Galaxy of Heroes ku marrim një vështrim në mods më të mirëpër karaktere individuale. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht.

SWGoH - Poggle The LesserDita e sotme për të rishikuar mods do të jetë Poggle The Lesser, udhëheqës i Archduke i Geonosians. Një nga katër personazhet geonosian në SWGoH në kohën e shkrimit, Poggle The Lesser është Geonosian i vetmi me një aftësi udhëheqëse dhe për shkak të prejardhjes së tij me mbikëqyrjen e fabrikave të droidëve gjatë Luftës së Klonës, ai gjithashtu ka një sinergji të mirë me Droids. Pra, le të hedhim një vështrim në të cilat mods janë më të mirë dhe cilat statistika ne duam të rritur për Poggle The Lesser.

Fokusi kryesor:Speed. Me një shpejtësi bazë të 144, Poggle The Lesser fillon më shpejt se shumica në SWGoH. Që prej tij Sulm Droid Grante speciale Shpejtësi për aleatët e Droid dhe bazat e tij mund të aplikojnë Aftësia Block debuff, duke e bërë atë duke u kthyer më shpesh do të jetë i mençur. Nëse ai është një nga personazhet tuaja më të larta shtyni shpejtësinë e tij rreth 200, por nëse jeni si unë dhe ai është udhëheqësi i skuadrës tuaj 17th në Luftërat e Territorit, 170-180 është në rregull.

Zonat shtesë për t'u fokusuar:Fuqia, vepra dhe mbijetesa. Mundësia për të shtuar Ability Block në bazë mund të mos duket e vlefshme, por në të vërtetë mund të jetë mjaft e dobishme ndaj personazheve si Darth Vader, Boba Fett, Zeta Kylo Ren dhe shume te tjere. Kështu, fuqia e lartë është mjaft e vlefshme dhe është edhe më e vlefshme kur përdor Poggle Spy Geonosian dhënë GS fiton 70% Turn Meter sa herë që një aleat i Geonosian-it shkakton një efekt të statusit negativ në një armik. Për shkak se ai i jep aleatëve ofendim nga aftësitë e tij të posaçme dhe udhëheqësi i tij i jep 30% fitime në vepër të Droids dhe aleatëve Geonosian, shtoi vepër ka kuptim, por Poggle vetë nuk është një hitter i madh, kështu që mos përgjigjeni atë të jetë në ofensivë kryesore armë në çdo skuadër. Përfundimisht, ai është pak i çuditshëm dhe mbështetet shumë në sulmet e shfrenuara, kështu që të forcojë mbijetesën e tij në format e Shëndetit, Mbrojtjes dhe Mbrojtjes.Ideal Mod Setup për SWGoH Poggle Vogël:

Sepse Shkelja është një nga fokuset dhe ne përdorim Mods ofendim aq rrallë në SWGoH, i testova ato në Poggle The Lesser tim dhe i pëlqente ajo që pashë. Ndërsa ju gjithashtu mund të shikoni për një Potencë vendosur me Shëndeti dhe të Mbrojtjes vendos, çelësi është duke marrë të fortë statistika të mesme nga çdo mods në çdo toon. Le të hedhim një vështrim në qasjen time të rekomanduar për modelet e Poggle:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Mod ndershmërie me nje fokus primar ne kundershtim dhe nje fokus dytesor mbi mbrojtjen, fuqine, shpejtesine dhe mbrojtjen
  • Marresi (Arrow) - mod ndershmërie me + shpejtësi 30 primare - të gjitha statistikat e fituara janë një bonus, por të mesme fokusohet në shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen janë të preferuara
  • Procesor (Diamant) - mod ndeshje me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus sekondar mbi shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Holo-Array (Triangle) - mod potencë me një fokus primar mbi veprën penale dhe një fokus sekondar mbi shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe mbrojtjen
  • Data-Bus (Rrethi) - Modë potenciale me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Multiplexer (Plus) - mod ndëshkim me potencë + 24% - të gjitha statistikat e fituara janë një bonus por sekondar fokusohet në shpejtësinë, shëndetin, fuqinë dhe mbrojtjen janë të preferuara

Shënim: Transmetuesit, procesori dhe modalitetet e të dhënave janë shumë më të zakonshme. Nëse mund të maksimizoni statistikat nga këto duke përdorur një mod të MK V, Tier A që është ideale.

Images mirësjellje e SWGOH.gg

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.