SWGoH: Statistikat Primare dhe Rëndësia e tyre

Star Wars Galaxy i heronjve

Star Wars: Galaxy of Heroes ka shumë atribute të ndryshme të karakterit, shumica e të cilave nuk janë shpjeguar plotësisht. Për shkak se të kuptuarit e këtyre statistikave është çelësi për të marrë maksimumin nga mods dhe karaktere, unë do të përpiqem të kaloj dhe të ndihmoj të shpjegoj secilin prej tyre. Sot, do të shohim tre statistikat kryesore, dhe pse ata kanë rëndësi.

Statistikat e ndryshme fillestare

Ekzistojnë tre statistika primare në SW: GoH - Forca, Agility, dhe Tactics. Këto statistika primare rriten duke shtuar veshje, nivelim, dhe madje duke rritur vlerësimin yll të një karakteri. Secila prej këtyre statistikave primare rrit dy stats të tjera me një sasi të caktuar, siç tregohet në tabelën më poshtë.

Forca (STR)
shëndetësor 18
Armor (Mbrojtja Fizike) 0.14

Agility (AGI)
Kriteri fizik i vlerësimit 0.4
Armor (Mbrojtja Fizike) 0.07

Taktika (TAC)
Dëmtime të veçanta 2.4
Rezistenca (Mbrojtja e Veçantë) 0.1

Secili personazh gjithashtu ka një stat primare "kryesore", e cila rrit dëmin e tyre fizik. Ky statistikë "kryesore" ndryshon nga karakteri në karakter, por ende e rrit dëmin e tyre fizik nga një sasi uniforme.

Statusi kryesor
Dëmtim fizik 1.4
Rritje

Ndërsa rritni nivelin e yllit të një karakteri, rritet statusi i rritjes. Këto statistika të rritjes përcaktojnë sasinë e çdo atributi primar që fitoni për nivel, dhe zbatohet në mënyrë retroaktive. Duke u aplikuar në mënyrë retroaktive nënkupton se nuk ka rëndësi nëse fitoni yje ose të nivelit të parë karakterin tuaj - rezultati përfundimtar do të jetë i njëjtë.

Si nje shembull, Baze Malbus fiton rritjen e 1.1 STR kur përmirësohet në 7 *, e cila në nivelin 85, përkthehet në një rritje 93.5 STR, e rrumbullakosur në 93. Një rritje e përgjithshme STR e 8.1 do të thotë Baze fiton një total prej 688.5 STR në nivelin 85.

Rritja nuk mund të ndikohet drejtpërdrejt nga lojtari - çdo person do të ketë gjithmonë një sasi të caktuar të Rritjes në çdo gjë të rrallë. Për shkak të kësaj, nuk ka shumë arsye për të parë përtej bazave të rritjes.

Rëndësia

Ekzistojnë disa mënyra se statistikat primare janë të rëndësishme, me të parën dhe më kryesorja që janë rritjet e statistikave të tjera.

Para lëshimit të Gear 12 (dhe ardhjen e niveleve të mbylljes së ingranazhit prapa vlerësimit të yjeve), nuk ishte e pazakontë të shihej një tank, si Baze Malbus, Shoretrooperose Gjenerali Kenobi duke u përdorur në arenën e nivelit të lartë me një vlerësim yll të ulët. Kjo për shkak se statistikat mbrojtëse të fituara nga secili nivel yjesh janë të ulëta dhe të lehta për t'u zëvendësuar. Duke përdorur shembullin e Bazës, vetëm shëndeti 1,674 është fituar nga ai nivel i fundit i yllit - një sasi e papërfillshme kur krahasohet me shëndeti dhe përfitimet e mbrojtjes nga mods.

Nga ana tjetër, tregtarët e dëmeve, rrallë shiheshin në nivele të ulta të yjeve. krahasim Han Solo, i cili fiton rritjen e 1 AGI nga ylli 7th, i cili vjen tek 85 AGI, ose dëmtime fizike 119. Ndërsa kjo mund të kompletohet me mods, ndikimi është shumë më i madh, sidomos kur kombinohet me humbjen e shëndetit (1,080) në një karakter tashmë të lehtë për të vrarë.

Rëndësia tjetër kryesore e statistikave primare është se rritjet që ata japin në stats të tjera përdoren menjëherë në llogaritjet mod. Në përgjithësi, vetëm nivelet e gatshme të përdorura përdoren për llogaritjet e bazuara në përqindje, por kjo nuk ndodh për statistikat primare. A Mk 12 ArmaTek Multi-tooljep, ndër të tjera, shëndetin 40 STR dhe 250. Shëndeti 250 nuk përdoret për llogaritjet mod, por shëndeti 720 i fituar nga 40 STR do të jetë. Kjo bën që statistikat primare në pajisjet e fundme të jenë shumë më të dëshirueshme sesa ndryshe, pasi që përdoret në llogaritjet modale, mund të rrisë ndjeshëm fitimet e stat.

Kjo përfundon këtë ndarje të asaj, si dhe pse të statistikave primare. Nëse ka ndonjë temë që dëshironi të dini më shumë rreth, lëni një koment dhe stafi këtu në gaming-fans.com do të bëjmë çmos për ta mbuluar atë.

5 Comments në "SWGoH: Statistikat Primare dhe Rëndësia e tyre"

 1. Hi, a do të bëjë çdo lloj modaliteti 5 dot executrix të jetë më i shpejtë? A duhet që përparësia ime në modding të jetë ekuipazhi si tfp para gm tarkin? Faleminderit

 2. A është e lehtë të veçosh "Figurë Stat kryesor kryesor"? Për shembull, a është Stat statusi kryesor me figurën më të lartë në secilin nivel të yjeve? Nëse jo, a ka një listë "të njohur"?

  • Nuk jam i sigurt nëse kjo është gjithmonë më e larta, sepse niveli i notave, nivelit dhe yllit do të rrisë statistikat primare, por vetëm stat kryesore kryesore rrit "dëmtimin fizik", kështu që ju mund të shihni se cili shtoj primar rrit dëmin fizik për secilin karakter në ekranin e statistikave.

 3. Hi!
  There is something i don’t understand with those stats.
  I made some test about it, but nothing appear notable.

  For example, i have Vao lvl85, 3stars.
  She has 373 AGI and 203 TAC that means she has 8,60% armor and 3,04% resist
  If i add one gear with +3 AGI, of course she has 376 AGI and 203 TAC BUT she still has 8,60% armor and 3,04% resist.
  I made another try and add one gear +2 AGI +2 TAC, then she has 378 AGI and 205 TAC BUT again she still has 8,60% armor and 3,04% resist.

  If i have a look at your table, values expected are 8,95% armor and 3,14% resist at the end. But it is not the case. I logout and log in, i donXCHARXt know, maybe it was a display bug i said to myself. But it still there.

  How could you explain that? Actually i try to evaluate the influence between armor and resist with defense, agility and tactics. But there are so few informations about it. It is so difficult.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.