SWGoH: Modat më të mira për Ima-Gun Di

Ima-Gun Di - SWGoH

Në këtë kapitull të gjetjes mods më të mira të përshtatshme për çdo karakter individual SWGoH, ne hedhim një vështrim në Ima-Gun Di, një tjetër karakter interesant Jedi me një numër të aftësive unike. Megjithëse forca e tij mungon në krahasim me shumë karaktere të kohëve të fundit, ai mund të përdoret në mënyrë efektive në mënyra përveç arenës, sidomos kur bashkohet me Jedi të tjerë dhe përballet me kundërshtarët kundër droidëve.

Ima-Gun Di - SWGoHAftësia primare e sulmeve të Ima-Gun Di, Sunder, është ndoshta aftësia e tij më e fuqishme, veçanërisht kundër droidëve. Kundër kundërshtarëve të tjerë, kjo aftësi ka një shans 50% për të shkaktuar mbrojtje poshtë për dy kthesa. Kundër droidëve, gjasat rriten në 100%, së bashku me 100% më shumë dëme. Kjo na jep diçka për të punuar dhe diçka për të përmirësuar do të bëjë Ima-Gun Di veçanërisht të dobishme, edhe nëse është vetëm kundër ekipeve të veçanta dhe armiq.

Aftësia e tij drejtuese, Jedi Strategist, nuk është veçanërisht e dobishme për askënd, përveç një ekipi Jedi të përbërë nga anëtarë që tashmë kanë një shans për të kundërshtuar, si Kit Fisto. Për më tepër, aftësia e tij unike, Last Stand, është e dobishme vetëm pasi Ima-Gun Di merr një goditje kritike nga një armik. Megjithëse i jep atij rimëkëmbjen 15% të shëndetit çdo kthesë për 3 kthehet, nuk ka asnjë mënyrë për të garantuar që kjo të ndodhë në momentin e duhur. Me gjithë këtë në mend, është e vështirë të gjesh kombinimin e duhur të mods që fokusohet thjesht në bërjen e Ima-Gun Di një pjesë të dobishme të strategjisë suaj pa sakrifikuar një pjesë të aftësisë së tij, por këtu shkojmë!

Fokusi kryesor: Vepër. Ndonëse Ima-Gun Di nuk ka shumë në rrugën e forcës për të qenë një central i qëndrueshëm, kjo ndryshon kundër droidëve. Dëmi shtesë i 100% mund të kapitalizohet pas një fuqie sulmuese të përmirësuar rëndë.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Shansi kritik, shëndetësia dhe fuqia. Shansi kritik është mjaft i qartë, pasi dështimi i tij duhet të rritet më tej ndaj droidëve, duke shtuar shanse shtesë për hits kritike, ia vlen. Ja ku gjërat bëhen interesante në përpjekjen për të arritur një ekuilibër të mirë. Potenciali është i dobishëm vetëm ndaj aftësisë primare të Ima-Gun Di dhe ai tashmë ka një shans të mirë për të shkaktuar debuffin e tij. Nëse Ima-Gun Di do të përballet me droidët vetëm në të ardhmen, atëherë nuk ka nevojë për të investuar në potencë. Potenciali kërkon një vështrim më të thellë vetëm nëse ai përballet rregullisht kundër jo droidëve. Shëndeti është gjithmonë një shtesë e mirë, por nuk ka nevojë të fokusohemi shumë në të. Është e rëndësishme vetëm të zgjidhni shëndetin mbi mbrojtjen çdo herë, në mënyrë që t'i japë aftësisë së tij unike një shans për të rimarrë shuma masive të shëndetit dhe për ta mbajtur këtë Jedi në luftë.Ideal Mod Setup për SWGoH Ima-Gun Di:

Unë rekomandoj që të përqendroheni në mod set-in dhe kritike, duke marrë kohë për të shtuar disa sekondarë shtesë. Shëndeti dhe fuqia janë të mira për të shtuar aty ku është e mundur, por një fokus i qartë në shanset dhe shkeljet kritike do ta dëmtojë Ima-Gun Di. Si e tillë, këtu janë rekomandimet e mia për modelet që i përshtaten atij më së miri:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Modë e veprës me shkelje si stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe fuqinë.
  • Marresi (Arrow) - mod ndëshkimi me shkelje si një stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe mbrojtjen.
  • Procesor (Diamant) - Modë e Rrezikut Kritik me një mbrojtje si stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe mbrojtjen.
  • Holo-Array (Triangle) - Mod modaliteti kritik me mundësi kritike si një stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe fuqinë.
  • Data-Bus (Rrethi) - Mod ndershmëria me shëndetin si një stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe mbrojtjen.
  • Multiplexer (Plus) - mod ndershmëri me potencë si stat primare, dhe sekondat e fokusuara në shansin kritik, kundërvajtjen, shëndetin dhe mbrojtjen.

Shënim: Transmetuesit, procesori dhe modalitetet e të dhënave janë shumë më të zakonshme. Nëse mund të maksimizoni statistikat nga këto duke përdorur një mod të MK V, Tier A që është ideale.

Images mirësjellje e SWGOH.gg

Nga Rafiq Mandal
Gaming-fans.com Shkrimtar i stafit

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Ima-Gun Di"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.