SWGoH: Modat më të mira për Gardën Gamorrean

SWGoH - Gamorrean Guard

Mirë se vini në artikullin më të fundit në serinë tonë rreth galaksisë popullore Star Wars Galaxy të heronjve ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira karaktere SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht.

SWGoH - Gamorrean GuardShtuar në lojë rreth kohës së nisjes së Rancor Raid në SWGoH, Gamorrean Guard është një nga personazhet që me të vërtetë nuk ka vend për t'u përshtatur. Ai është një tank dhe kategorizohet në fraksionin e të huajve, por nuk ka sinergji të vërteta për të folur dhe, jashtë që ka bazën më të lartë Shëndetësore në lojë, është mjaft i pazakonshëm. Ndryshe nga karaktere të tjerë si Hoth Rebel Scout dhe Soldier, Pao, Snowtrooper dhe të tjerët që e kanë parë rëndësinë e tyre në sajë të përmbajtjes së re të lojërave, unë nuk parashikoj se si ose kur Gamorrean Guard mund të bëhet më e rëndësishme në SWGoH, por ne do të shqyrtojmë mods më të mirë për GG megjithatë.

Fokusi kryesor: Mbijetesa në format e Shëndetit, Mbrojtjes dhe Mbrojtjes. Gamorrean Guard u krijua për një qëllim dhe vetëm për një qëllim - për të thithur sulmet dhe për t'i mbajtur ata nga aleatët e tij. e tij Muscle In special jep atë Taunt dhe Mbrojtjen e barabartë me 20% të Max Shëndetit të tij ndërsa taunting, kështu Shëndeti është e qartë këtu. Meqenëse roli i tij është të absorbojë goditjet, Mbrojtja dhe Mbrojtja shtesë janë zgjedhje të mira.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Potencë, shpejtësi dhe më shumë mbijetesë. Fuqia e bën bazën e tij themelore, Hack dhe Slash, si dhe specialisti i tij i dytë, Punch Nëpërmjet, më efektive duke pasur parasysh të dyja tokat debuffs. I pari mund të vendosë dy efekte dëmtimi gjatë kohës, ndërsa ky i fundit mund ta ekspozojë armikun. Shpejtësia është një fokus i domosdoshëm pasi të gjithë në SWGoH kanë nevojë për shpejtësi për të arritur në anën e tyre dhe të jenë efektive. Së fundi, unë nuk mund të shpreh nevojën për mbijetesë të mjaftueshme dhënë Gardës Gamorrean Gardës, në mënyrë që të ndërtuar atë nëse keni atë maxed dhe plan për ta përdorur atë në mënyrë të konsiderueshme në listën tuaj.Ideal Mod Setup për SWGoH Guard Gamorrean:

Gamorrean Guard ka një mod setup drejt-përpara për pjesën më të madhe, me një fokus të fortë në mbijetesë. Varësisht nga mënyra e përcaktimit të prioritetit të tij në listën tuaj, unë rekomandoj Mods shëndetësor së pari, atëherë mods Mbrojtjes ose Potencë. Kështu që këtu është moda ime ideale për Gardën Gamorane:

  • Transmetuesi (Sheshi) - mod potencë me një fokus primar mbi veprën penale dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe mbrojtjen
  • Marresi (Arrow) - Modaliteti i Shëndetit me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe këmbënguljen
  • Procesor (Diamant) - Modaliteti i shëndetit me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus sekondar në shëndetin, mbrojtjen, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Holo-Array (Triangle) - modaliteti i shëndetit me një fokus primar në shëndetin ose mbrojtjen dhe një fokus dytësor në shëndetin, mbrojtjen, fuqinë dhe mbrojtjen
  • Data-Bus (Rrethi) - modaliteti i Shëndetit me një fokus primar në mbrojtje dhe një fokus dytësor në mbrojtje, mbrojtje, potencë dhe shpejtësi
  • Multiplexer (Plus) - mod potencë me një fokus primar mbi shëndetin dhe një fokus sekondar mbi shpejtësinë, këmbënguljen, mbrojtjen dhe potencën (kjo mund të jetë gjithashtu një potencial + 24% me mbrojtje të fortë, shëndetësi dhe mbrojtje sekondare)

Shënim: Transmetuesit, procesori dhe modalitetet e të dhënave janë shumë më të zakonshme. Nëse mund të maksimizoni statistikat nga këto duke përdorur një mod të MK V, Tier A që është ideale.

Images mirësjellje e SWGOH.gg

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Mënyrat më të mira për Gardën Gamorrean"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.