SWFA: Kartela më e mirë dhe karta e të dhënave për Dengar

Star Wars Force Arena

Strategjia e Dengar Deck Guild

Shumica e tyre do të pajtohen se derisa Netmarble të zbatohet sistemi perk dhe datacard në Force Arena, disa heronj kishin mbetur prapa për sa i përket kompletit të tyre dhe potencialisht edhe unike të tyre. Tani në rastin e Dengar ai gjithmonë ka pasur një kartë të mirë dhe fatkeqësisht për lojtarët e Dengar si unë, që ka qenë aspekti i vetëm i këtij kombinimi heroik që është modifikuar në asnjë mënyrë që nga fillimi dhe futja e këtij heroi.

Ky udhëzues i kuvertës për Dengarin bazohet kryesisht në zgjedhjen personale, fatin e kartave, dhe faktin që unë bëj një pikë të përpjekjes për të shkuar kundër grurit sa i përket asaj që dikton META. Me futjen e misioneve të repartit, ai hapi më shumë mundësi për të rregulluar kuvertën tuaj, ndërsa misionet ndryshojnë javë në javë dhe çfarë kërkohet nga ndryshimet e shoqërisë së bashku me të.

Si një lojtar fillestar ka zakonisht katër gjëra që ju gjithmonë do të duhet në kuvertën tuaj të ndryshme. Për mua këto katër gjëra nuk do të ndryshojnë, por aspekte të ndryshme që i mbështesin këto gjëra ndryshojnë pasi futin kartat e reja dhe ndryshimet tuaja të javës me misionin e gjahut. 90% e kohës që gjithmonë do të keni kartë unike që shkon së bashku me heroin tënd, dhe me Dengarin sipas mendimit tim është një domosdoshmëri. Një formë e mbështetjes ajrore ose zona e efektit të qartë (aoe) për të shkurtër është gjithashtu një domosdoshmëri për mendimin tim. Këto përfshijnë karta të tilla si mbrojtës kravatë (kartë të re) bomber kravatë, luftëtar kravatë, luftëtar kravatë të parë qëllim (kartë specialiteti) dhe droship gunship (Gjenerali i veçantë grek separatist kartë specialiteti). Ka edhe karta mbështetëse dhe karta njësi për të cilat do të klasifikohen si karta aoe, kjo mund të përfshijë karta si granata e dioksidit, granata e gazit nervor (kartë specialiteti), këto të përmendura unë do të llogarisja si ndihmë aoe. Sa i përket kartave të njësisë që kanë aoe ndërtuar në atje nuk janë shumë, por janë shumë të dobishme kundrejt njësive të njësisë anësore të lehta. Ato letra përfshijnë skuadra armiqësore, trooper me flakë të parë (njësi që merren me dëmtim të rëndë), sandtrooper, droid i xhuxhëve, ushtarë të umbaranëve, kartat 3 që do të përmend më vonë në kategoritë 2. Gjëja 3rd që ju do të duhet janë kartat që mund të thithin sasi të mëdha të dëmtimit dhe mund të përdoren si një taktikë stalla kundër armiqve tuaj që dëmtojnë dëmtimet ndaj bazave tuaja të kullave. Këto karta janë ato që disa mund të thërrasin kartat e tankeve dhe shumica e kuvertave të mia do të kenë 2 nga këto, këto karta janë si më poshtë trooper dewback, droid stërgjysh (zgjedhje personale kuvertë) ekzekutues i urdhrit të parë (gjithashtu ao card) aoe damage) roje magna (tank i ngadalshëm i lëvizjes me sulm aoe). Këto pak njësi që përmenda nuk janë njësitë e vetme që kur vendosen në hartën e duhur mund të përdoren si një njësi absorbuese e dëmeve tanky, por unë besoj se këto do të ishin disa zgjedhje të mira. Gjëja 4th që është padyshim e rëndësishme kur ndërtohet një kuvertë ju do të doni njësi që mund të merren me sasi më të mëdha të dëmtimit ose dëmtim të çipeve kur sulmojnë kullat e armikut. Ndonjëherë këto njësi mund të përfshijnë letra unike të heronjve, kryesisht këto janë karta njësie që njëherë e hapur të gjithë do të kenë. Këto përfshijnë mtv, at-st, tank tx-225 sulm, at-dt këto janë automjetet që kanë të bëjnë me dëmtimin, me Dengar tim unë vetëm përdorin mtv vazhdimisht në kuvertën e mia. Sa i përket kartelave të tjera të dëmtimit që nuk janë automjete ka shumë, sulm i rëndë i parë me forcë stormtrooper, stuhi rakete me raketa, fluturues i rendit të parë, gunners rëndë perandorake, bladesman devonian, kontrollin e trazirave të rendit të parë stormtrooper, b2 super droid betejë, urdhëron stormtrooper. Të gjitha këto karta mund të merren me dëmtime të mira, por mund të jenë situatë në disa kuvertë, të vetmet letra që përdor herë pas here janë sulmi i rëndë i parë i rendit, sulmuesi i devormonit dhe kontrolluesit e trazirave të rendit të parë.

SWFA - Kufijtë më të mirë të Dengar

Unë kam etiketuar secilën kuvertë me një term që do t'ju ndihmojë të përcaktoni cilat kartela nga këto kategori 4 ju mund të dëshironi të përdorni si mision i repartit ndryshon javë në javë.

Kur e përdor termin META ose kuotën anti-META në rastin e goditjes së ekranit, sigurova se do të thotë se shumica e lojtarëve do të miratojnë atë që lojtarët më të lartë po përdorin për të qenë më i lartë 200 ose më i lartë renditet atëherë. Tani si ndryshon META atëherë këto kuvertë do të luhaten gjithashtu, të gjitha që diktohet nga lëshimi i kartave të reja ose buffs e kartave që mungonin diçka më parë.

Sa i përket asaj që ndonjë nga këto karta bën në betejë, mënyra më e mirë është të kontrolloni skedën e përparësisë dhe të shikoni paraprakisht funksionin e kartave gjatë betejës duke goditur butonin e luajtjes gjatë shikimit të kartës. Diçka për të marrë në konsideratë është gjithashtu se këto kuvertë janë shije personale ajo gjithashtu ka evoluar me stilin e lojës time individuale.

Dengar Data Cards & Strategjia

Më shumë për këtë vjen së shpejti!

Unë do të doja të ju falënderoj për leximin e kuvertës time të Dengar ndërtuar dhe nëse keni ndonjë pyetje apo reagime unë mund të arrihet në mosmarrëveshje app @ Dengar_Headsock # 1228

Bëhu i pari që komenton në "SWFA: Kartat më të mira dhe kartat e të dhënave për Dengar"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.