SWGoH: Duhet të blej paketat e gjahtarëve të mirat

SWGoH jonë duhet të blej seri vazhdon me një shqyrtim të Bounty Hunter Bundle që shfaqin Boba Fett, Dengar, IG-88, dhe Greedo.

Secila nga paketat është $ 14.99 USD secila dhe ofron shenja të karakterit 50, disa kredi, marshin dhe matet e aftësisë për të marrë një karakter në Level 40 Gear 5.

Fraksionet e Bounty Hunter kanë shkuar përmes një ndërhyrjeje të madhe të fytyrës në muajt e fundit, duke e kthyer atë që dikur ishte jashtëzakonisht e dobët në një forcë të madhe në shumë aspekte të lojës. Boba Fett, një personazh shumë i preferuar i tifozëve, ka hyrë brenda dhe jashtë qëndrueshmërisë së Arena me kalimin e kohës dhe IG-88 ka gjetur përdorime të ndryshme në sulmet e hershme dhe në ekipet e droidëve, por Dengar dhe Greedo janë bërë jashtëzakonisht të dobishme, duke u bërë kritike për të Bastisja heroike e triumvotit Sith.

Gjuetarët e Bounty nuk kërkohen vetëm për të Betejat e territorit të errëta të territorit, por janë të shkëlqyera për mbrojtjen e territorit të luftës dhe kundërvajtjen. Përditësimet e fundit i kanë dhënë gjithashtu edhe Bashkëpunëtorë të mëdhenj të Bounty Hunters nëpërmjet Payouts, dhe tani ata kanë edhe ngjarjet e tyre të përsëritura. Megjithatë, me disa arsye për të bërë fermerë ose anëtarë të grupit të fraksionit deri kohët e fundit, shumë lojtarë mund të kenë injoruar shumicën e gjuetarëve të Bounty, duke lënë shumë hapësirë ​​për të kapur.

La Bounty Hunter Bundle mund të jenë të paçmuar për lojtarët më të rinj apo edhe për lojtarët që kurrë nuk kanë gjetur mundësinë për të punuar në fraksion. Kjo tha, edhe pse paketat ofrojnë pothuajse të njëjtat gjëra, ka disa nuanca që duhen marrë në konsideratë.

Boba Fett


Natyrisht, Boba Fett qëndron si një nga gjuetarët më të mirë për të blerë, pajisur, madje edhe zeta, kështu që ky paketat duket të jetë një "duhet të blini". Pa marrë parasysh të gjithë përdorueshmërinë e Bobës, pakoja e tij ofron vetëm copa 50 dhe Boba Fett kërkon 80 shards për të zhbllokuar. Nëse një lojtar është në 50 / 100 shards në marrjen Boba të 7 * ose ka 30 / 80 shards për të vetëm zhbllokuar Boba, pako mund të jetë e dobishme. Përndryshe, lojtarët mund të jenë më të mirë se bujqësia Boba Fett përmes vendndodhjes së Dyqanit të Kantinave. Dyqani i kantines mund të ofrojë ferma më të gjera sesa vende si Lufta Galaktike, por Boba Fett është tërësisht falas për blegtori dhe kjo pako nuk ofron sharra të mjaftueshme për ta zhbllokuar ose për ta çuar atë nga një yll në tjetrin.

Dengar


Përdorimi i Dengar pa një rritje të shkurtër, por një rënie mjaft të shpejtë. Përsëritjet në gjuetarët e mirësjelljes, megjithatë, i kanë dhënë atij përsëri një përdorim të fortë. Pjesa më e mirë e paketës Dengar është se ajo ofron shards të mjaftueshme për të zhbllokuar Dengar në 2 *, me mjaft mbetje për ta çuar atë në 3 *. Tani, një karakter 3 * nuk është shumë i dobishëm në shumicën e rasteve, dhe kjo nuk është e ndryshme, por paketa të paktën hap Dengarin dhe i bën lojtarët të gatshëm ta përdorin atë. Lokacioni bujqësor i Dengar është nëpërmjet një pozicioni të ndryshueshëm në dyqanin e Sporti, duke e bërë më të vështirë për ta menaxhuar atë në mënyrë të drejtpërdrejtë, kështu që pakoja mund të ndihmojë në nxitjen e fermës së tij më të vështirë.

IG-88


IG-88 është një karakter i dobishëm gjatë fraksioneve të tij të shumëfishta; Gangster, Bounty Hunter dhe Droid. Ekipet e vogla Droid punojnë mirë pa të, dhe gjithashtu, disa ekipe të Bounty Hunter punojnë pa as atë. Paketa ofron copa të mjaftueshme për të zhbllokuar IG-88 në 3 *, gjë që mund të jetë e dobishme, veçanërisht pasi që ai mund të farmohet vetëm përmes Store Arena. Fermat Store Arena mund të jenë më të komplikuara për shkak të numrit të personazheve të vlefshëm në dispozicion në një dyqan të vetëm, plus gjë e rrallë e monedhës. Monedha Store Store është e arritshme vetëm një herë në ditë në kohën e pagimit të Arena dhe një herë lojtari përfundon dy beteja Arena. Në varësi të rangut Arena, monedha mund të jetë e bollshme ose shumë e rrallë. Përsëri, një karakter 3 * nuk i lë lojtarët shumë punë, por është e mjaftueshme për ta bërë atë të shkojë dhe t'i lejojë lojtarët të fillojnë të futen në të.

Greedo


Greedo është i ngjashëm me Cad Bane në atë që ai ka qenë në lojë që nga fillimi, por deri kohët e fundit ka qenë jashtëzakonisht i paqartë dhe i përcaktuar "duhet-skip" karakter. Ashtu si gjuetarët e tjerë të mëdhenj, Greedo gjithashtu ka marrë një përditësim që tani e bën atë një anëtar kryesor të çdo skuadre të Bounty Hunter dhe tani po ashtu e bën Greedonin jashtëzakonisht të dobishëm në sulmin heroik të Sithit për triumvirate. Paketa e Greedos ofron copa të mjaftueshme për ta zhbllokuar dhe për ta çuar në 3 *. Meqë Greedo ishte një personazh i mëparshëm "i anashkalueshëm" i cili mund të farmohet vetëm përmes Store Arena, ku figurat e tjera të rëndësishme, përfshirë IG-88, pakoja mund të nënkuptojë ndryshimin në të paktën zhbllokimin e një karakteri shtesë Bounty Hunter kundrejt ndërrimit të disa Arena Ruaj fermat.

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: A duhet të blej bounty Hunter Bundles"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.