SWGoH: Një Wookie Famous - Chewbacca Event Live Blog

SWGoH - Chewbacca

Ngjarja e parë legjendare në Star Wars Galaxy të heronjve për 2018 është më në fund tek ne si Një Wookie Famous do t'u japë lojtarëve mundësinë për të zhbllokuar Rebel Chewbacca. Ngjarja e parë Legjendare në SWGoH që nga Udhëtimi i Heroit të Rejes në dhjetor 2017 na lejoi të hapim Rey (Trajnimi Jedi) për herë të parë, lojtarët do të duhet të përdorin pesë Gjuetarët e Bounty për të kapur heroin wookie të Trilogjisë origjinale, i cili gjithashtu u shfaq në Episodin III dhe shkurtimisht në Luftërat Klonike.

Për Një Wookie Famous ngjarje Drejtori ynë i Përmbajtjes do të jetojnë blog përpjekjet e tij. Shumë si ai blogun e gjallë të Admiralit të Madh Thrawn, RJT dhe Ngjarjet BB-8, LJ do të detajojë nivelet e karaktereve, nivelet e ingranazhit, mods, mod-modalitetet dhe nivelet mod për secilën nga pesë toons që përdoren në rast të (me shpresë) zhbllokimin e Rebel Chewbacca.

Detajet e përpjekjeve për Live Blog do të postohen më poshtë. Vazhdoni të kontrolloni përsëri dhe të goditni "refresh" në shfletuesin tuaj për përditësime në këtë faqe me të gjitha detajet më poshtë dhe sigurohuni që të shtoni komentet tuaja më poshtë ose t'i dërgoni në @GamingFansDFN përvojat tuaja gjithashtu.Një Wookie Famshme - Përpjekje # 1

IG-88 - SWGoHSë pari, e gjithë kjo do të bëhet në llogarinë time personale, jo në llogarinë e GameChangers për referencë. Unë po filloj këtë ngjarje pa mods në Gjuetarët e mi të mirat. Unë jam plotësisht i vetëdijshëm për faktin se modelet dhe nivelet e mia nuk janë të arritshme nga të gjithë lojtarët dhe kërkoj falje nëse nuk mund të lidhet. Unë mendoj se ky shembull do të tregojë lojtarëve vlerën e mods në lojë dhe ne këtu në Gaming-fans.com janë të lumtur për të ndihmuar nëse ju duhet të ndihmoni në modifikimin e karaktereve të SWGoH. Unë mund t'ju them se unë kam kursyer të gjitha pajisjet, mod modifikimin e materialeve dhe mods më të mirë në rezervë nëse është e nevojshme për të siguruar që kjo ngjarje të jetë një sukses në fund.

Figurë:

 • Bossk (Udhëheqësi) - GP 19,380 - Gear 11 me copa 5 - JO MODS - Shpejtësia 151, Shëndeti 22,544, Mbrojtja 30,429, CD 150% - Zeta në Aftësinë e Drejtuesit, të gjitha aftësitë maxed përveç Trandoshan Rage
 • Boba Fett - GP 18,012 - Gear 12 me copa 3 - 4 Dëmi Kritik & 2 Modaliteti i Shëndetit me 5-pika (3 blu, 2 jeshile, 1 gri) - Shpejtësi 147, CC 41.29%, CD 150%, Potencë 49% maxed përveç për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • IG-88 - GP 17,017 - Gear 12 me copa 2 - 4 Dëmtimi Kritik dhe modalitetet 2 Potenciale me 5-pika (3 blu, 2 jeshile, 1 gri) - Shpejtësia 127, CC 44.42%, CD 150%, Potencë 26% maxed përveç për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • Zam Wesell - GP 15,807 - Gear 10 me copa 5 - Mod 4 Speed ​​& 2 Potencies, të gjitha me 5-pika (2 purple, 1 blu, 2 e gjelbër, 1 gri) - Speed ​​157, Potencë 27% - të gjitha aftësitë maxed përveç Shapeshifter
 • Dengar - GP 15,453 - Gear 10 me copa 3 - mod 4 Potency & 2 modalitetet e Rrezikut Kritik, 5 me 5-pika (3 ari, 2 purple, 1 blu) dhe një modal i gjelbër 4 dot - Speed ​​103, CC 30% 150%, Fuqia 26% - të gjitha aftësitë maxed përveç Veteran i thinjur
 • Nëse është e nevojshme - Cad Bane - 17,587 11, 2, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 2, Potenciali 2% - të gjitha aftësitë maxed

Results:

5: 10 jam ET

Sepse unë kam një ditë të plotë unë duhet të ngrihem herët për të marrë përpjekjet e mia të para për komunitetin. Unë nuk do të jetë në gjendje të hap Chewie deri më vonë gjatë ditës, por unë jam duke kërkuar për t'i dhënë komunitetit SWGoH sa më shumë që mundem. Unë do të jem në linjë mes 5 dhe 5: 15 jam ET për të filluar Live Blog për të zhbllokuar Chewbacca.

Tier I - Mirë, për të filluar, grafika dhe skena janë të mëdha. Dua përdorimin e qytetit të re. Tier I ishte gati me një Boba Fett AOE të vetme - tani në Tier II.

Tier II - Tier II ishte më shumë i njëjtë - për këtë ekip shumë të lehtë.

Tier III - Mungesa ime e Speed ​​po fillon të arrijë me mua këtu. IG-88 është habitur menjëherë dhe bëj disa hite për të filluar, megjithatë disa Detonatorë Termikë më vonë dhe gjithçka është mirë. Në Tier IV.

Tier IV - Shumë e ngjashme me Tier III, mund të kem bërë më mirë. Mori disa hite, por forca e veshje e karaktereve të mija është të siguroj se betejat e hershme nuk janë as afër.

Tier V - Wow, kjo vetëm pak më e vërtetë. Para se të marr edhe një kthesë, Zam Wesell është i vdekur dhe pas një breshëri zjarri nga këto skaje Rebel kështu është Bossk. Debuffs im nuk do të rrinë dhe poshtë shkon IG-88 ndjekur nga Boba dhe më në fund Dengar. Unë nuk jam i befasuar, por drek ata mods të bëjë një ndryshim ...

Me këtë, unë do të shtoj mods tim të rregullt për të gjitha pesë Gjahtarët e mi të mirat dhe vazhdoni më poshtë.

Një Wookie Famshme - Përpjekje # 2

Dengar - SWGoHMirë, meqë tentativa #1 nuk ishte një sukses (siç pritej), unë do të kem mods e mia standarde në gjuetarët e mi të mirat për përpjekjen e dytë, por unë nuk po ndryshoj asnjë nga nivelet e marshave. Unë kam materialet e nevojshme për të lëvizur Bossk të Gear 12 dhe Zam Wesell të Gear 11, dhe unë kam aftësinë për të shtuar deri në dy aftësi Zeta nëse është absolutisht e nevojshme, por unë shpresoj që të mos i duhen këto për këtë ngjarje. Përveç kësaj, mods e mia Arena dhe HSTR janë larg nga më të mirët e mia, kështu që nëse është e nevojshme unë mund të përmirësuar gjërat përsëri. Këtu është ajo që ne po shohim në aspektin e statistikave të gjuetarëve të mi të mirat me mods mbi ta:

Figurë:

 • Bossk (Udhëheqësi) - GP 20,754 - Gear 11 me copa 5 - Modalitetet 6 me 5-pika (1 ari, 1 purple, 2 blu, 2 e gjelbër) - Speed ​​225, Shëndeti 32,000, Mbrojtja 41,366, CD 150% të gjitha aftësitë maxed përveç Trandoshan Rage
 • Boba Fett - GP 19,272 - Gear 12 me copa 3 - 4 Dëmi Kritik & 2 Modaliteti i Shëndetit me 5-pika (3 blu, 2 jeshile, 1 gri) - Shpejtësi 208, CC 60.83%, CD 180%, Potencë 82.43% maxed përveç për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • IG-88 - GP 18,346 - Gear 12 me copa 2 - 4 Dëmtimi Kritik dhe modalitetet 2 Potenciale me 5-pika (3 blu, 2 jeshile, 1 gri) - Shpejtësia 192, CC 60.83%, CD 180%, Potencë 82.43% maxed përveç për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • Zam Wesell - GP 16,978 - Gear 10 me copa 5 - Mod 4 Speed ​​& 2 Potencies, të gjitha me 5-pika (2 purple, 1 blu, 2 e gjelbër, 1 gri) - Speed ​​248, Potencë 72.73% - të gjitha aftësitë maxed përveç Shapeshifter
 • Dengar - GP 16,854 - Gear 10 me copa 3 - mod 4 Potency & 2 modalitetet e Rrezikut Kritik, 5 me 5-pika (3 ari, 2 purple, 1 blu) dhe një modal i gjelbër 4 dot - Speed ​​179, CC 60.96% 150%, Fuqia 89.53% - të gjitha aftësitë maxed përveç Veteran i thinjur
 • Nëse është e nevojshme - Cad Bane - 17,587 11, 2, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 2, Potenciali 2% - të gjitha aftësitë maxed

Results:

5: 27 jam ET

Ok, dreka është e mbushur, unë më në fund kam një kafe dhe një sanduiç mëngjes dhe unë jam pajisjen mods përsëri. Ne do të luftojmë Tier V përsëri së shpejti.

Tier V - Edhe me modelet e mia të pajisura këto rebelë janë të shpejtë! Dengari është i habitur dhe Zam i vendos ata detonatorë, tani Dengari është lart. Boba gati e mori vetë ROLO para një ndihme të vogël nga miqtë e tij, tani që të përqëndrohet në pjesën tjetër. Zam dhe Dengar kanë nevojë për më shumë Potencë në këtë ngjarje - as nuk po debuffs të stick IMO mjaft mirë. Zam është në 72.73% dhe Dengar 89.53% - dhe kjo është Tier V!

Lando dhe R2 janë jashtë rrugës, tani Han dhe Chewie mbeten dhe dikush duhet t'i ketë thënë Han mosmarrëveshje pasi ata nuk ishin të mirë. Lëvizja në Tier VI.

5: 35 jam ET

Tier VI - Pavarësisht Speed ​​248 në Zam Wesell, Rebelët morën 7-8 kthehet para se edhe unë fillova dhe Bossk u habit me pothuajse të gjitha Mbrojtjen e shkuar. Zam vendos 2 të detonatorëve 5 dhe ju mund të shihni se ku po shkon kjo ... Kundërshtarët e Hanit dhe ndihmësit e ruajtur po më vrasin - fjalë për fjalë (në lojë). IG-88 është poshtë, Boba është në gjysmën e shëndetit, Bossk habitur - kjo nuk është e mirë. Unë sapo u ula disa detonatorë dhe kam Zam Spam Rebelët (Zam Spam - ai që është tërheqës), por tregtoj Lando për Bossk - jo shumë IMO. Një tjetër shtënë nga Zami dhe tifozja e Kuqe e Gardës tregon dhëmbët e saj dhe ndihmat dhe Rebelët e shpejtë më mbarojnë.

5: 40 jam ET

Kështu që këtu është vendi ku fillon jeta reale. Unë kam një ditë të gjatë dhe të gjatë para meje se nuk mund të punoj me të vërtetë. Shpresoj që ajo të luftojë sërish nga 4 ose 4: 30 pm ET. Nëse ka një largim nga kjo ngjarje kjo është kjo - është HARD. Nëse ju pëlqen një sfidë e mirë ju jeni në vendin e duhur. Filloni të kaloni mods rreth - kjo është ajo që unë jam duke shkuar për të bërë. Paç fat!

Një Wookie Famshme - Përpjekje # 3

Dengar - SWGoHDeri më tani kjo po shkon siç prisja. Unë do të gear pak pas një jave të hoarding veshje dhe të provoni disa mods të reja dhe do të kthehet në internet sa më shpejt që të mundem.

Këtu është ajo që unë plan për të përdorur në aspektin e statistikave të gjuetarëve të mi Bounty me mods mbi ta:

Figurë:

 • Bossk (Udhëheqësi) - 21,277 me 12 - 1 me 4-pika (5 ari, 1 blu, 2 e gjelbër) dhe modele 1 Mbrojtje (2 w / 1-pika, 6 ari) - Shpejtësia 1, Shëndeti 227, Mbrojtja 35,133, CD 53,862% - Zeta në aftësinë Drejtuese, të gjitha aftësitë maxed përveç Trandoshan Rage
 • Boba Fett - GP 19,546 - Gear 12 me copa 3 - 4 Dëmtimi Kritik dhe modalitetet 2 Chance Chance me 5-pika (3 ari, 2 purple, 1 blu) - Shpejtësi 242, CC65.55%, CD 216%, Potencë 78.82% aftësitë maxed përveç Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • IG-88 - GP 18,415 - Gear 12 me copa 2 - 4 Dëmtimi Kritik dhe modalitetet 2 Potencë me 5-pika (2 ari, 1 purple, 3 jeshile) - Speed ​​210, CC 59.15%, CD 216%, Potencë 46.78% - të gjitha aftësitë maxed përveç për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • Zam Wesell - GP 17,551 - Pjesët Gear 11 w / 2 - Mods 4 Speed ​​& 2 Potency, të gjitha me 5-pika (2 ari, 4 purple) - Shpejtësi 267, Potencë 92.02% - të gjitha aftësitë maxed përveç Shapeshifter
 • Dengar - GP 17,031 - Gear 10 me copa 5 - mod 4 Potency & 2 modalitete kritike, të gjitha me 5-pika (3 ari, 3 purple) - Speed ​​194, CC56.81%, CD 186%, Potencë 86.13% - të gjitha aftësitë maxed perveç Veteran i thinjur
 • Nëse është e nevojshme - Cad Bane - 17,587 11, 2, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 2, Potenciali 2% - të gjitha aftësitë maxed

Results:

5: 01 pm ET

Mirë, ka qenë një ditë e gjatë, por jam kthyer në internet dhe gati për të luftuar së shpejti. Unë kam shtuar shumë Speed ​​por ende unë nuk jam duke përdorur mods tim Arena. RL është duke u rimarr - përsëri nuk mund ta përfundoj këtë deri në mbrëmje. Ne do të shohim.

Tier VI - Filloi këtë me një LOT më shumë Speed ​​(88 Speed ​​shtuar në të gjithë XONUMS toons) dhe dividentët ishin të menjëhershëm. Tani duke u fokusuar fillimisht në Lando, sepse ai nuk ka Chewie's Rojë mbi të, Zam zbriti tre detonatorë termikë dhe unë kam qenë në gjendje të përdorë sulmin e Bossk për të thirrur të gjithë gjuetarët e tjerë të mirë për ta nxjerrë jashtë shpejt. Tani duke u fokusuar në Chewbacca, Zam dhe Dengar janë duke i dërguar Rebelët me më shumë detonatorë. IG-88 është poshtë tashmë (wow kjo është e vështirë!) Dhe Chewbacca vetëm mori Bossk. Wow, kjo sapo u largua - duhet të provoj përsëri unë mendoj ...

Tier VI - Po filloj të dekurajoheshem pasi të shoh se si ka përparuar kjo. Një tjetër luftë, një tjetër humbje me statistikat e mësipërme. Me fat për mua unë kam qenë duke grumbulluar veshje, mod ndarjen e materialeve dhe më shumë. Koha për të vënë disa në përdorim ...

Një Wookie Famshme - Përpjekje # 4

Ne jemi tani në pikën ku kjo është edhe më e vështirë se sa prisja. Unë kam shtuar disa pjesë të tjera të veglave dhe disa mods për të përmirësuar stats e mia - le të shohim nëse kjo është e mjaftueshme për të paktën të marrë përmes Tier 6 këtë herë ...

Këtu janë statistikat e Bounty Hunters tim në përpjekje #4:

Figurë:

 • Bossk (Udhëheqësi) - 21,622 12 me 2-pika dhe 1 me 6-pika (3 purple, 5 blue) dhe 2 Mods të Mbrojtjes (1 w / 2-pika, 1 ari) - Speed ​​6, Shëndeti 1, Mbrojtja 234, CD 41,383% - Zeta në Aftësinë e Drejtuesit, të gjitha aftësitë maxed përveç Trandoshan Rage
 • Boba Fett - GP 19,546 - Gear 12 me copa 3 - 4 Dëmtimi Kritik dhe modalitetet 2 Chance Chance me 5-pika (3 ari, 2 purple, 1 blu) - Shpejtësi 242, CC65.55%, CD 216%, Potencë 78.82% aftësitë maxed përveç Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • IG-88 - 18,460 me 12-pika, 2 me 4-pika (2 ari, 1 purple, 6 e gjelbër) - Shpejtësia 5, CC 5%, CD 1 %, Fuqia 1% - të gjitha aftësitë maxed përveç Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • Zam Wesell - GP 17,551 - Pjesët Gear 11 w / 3 - Mods 4 Speed ​​& 2 Potency, të gjitha me 5-pika (2 ari, 4 purple) - Shpejtësi 267, Potencë 92.02% - të gjitha aftësitë maxed përveç Shapeshifter
 • Dengar - 17,319 10 - Gear 5 me copa 4 - 2 Potency & 5 Mods kritike Chance, të gjitha me 3-pika (2 ari, 1 purple, 197 jeshile) - Speed ​​56.57, CC186%, CD 86.13% të gjitha aftësitë maxed përveç Veteran i thinjur
 • Nëse është e nevojshme - Cad Bane - 17,587 11, 2, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 2, Potenciali 2% - të gjitha aftësitë maxed

Results:

5: 25 pm ET

Tier VI - Fillova këtë me pak më shumë shpejtësi dhe mbijetesë më të mirë, sidomos në Bossk. Bossk menjëherë habitet dhe marr shumë hite. AoE e IG-88 e bën atë të vrarë (lëvizje memec nga ana ime), por detonuesit çojnë në Zam duke vrarë Lando. Detektorë të Bobës zbatoj të veçantë të marrë Chewie dhe unë jam deri 4 të 3. Tani me Rojë nuk mund të sulmoj askënd. Zam merr Leia dhe tani mund të përqendrohem tek Han Solo me një 4 në betejën 2. R2 vë Vjedhje në Han (i cili është në të verdhë) kështu që unë duhet të shkoj pas astromesh tani. Disa të shtëna më vonë dhe Tier VI është bërë me një fitore. Tani në Tier VII ...

Tier VII - Sinqerisht, nuk shoh asnjë shans në rrahjen e kësaj për disa ditë. Kam shumë kristale dhe pak tolerancë për humbjen në SWGoH, kështu që unë do të shkoj atje edhe nëse $ $ është çelësi. Unë duhet të konkurroj për arsye familjare, do të kthehem përsëri më vonë sonte që ta provoj këtë ...

Një Wookie Famshme - Përpjekje # 5

Së pari, kërkoj falje për këdo që ka pritur për përditësime sot. Kam pasur një angazhim paraprak (të punës) sot përpara se të shpallet ngjarja dhe pastaj një mbrëmje të zënë, si dhe me të dy fëmijët në sportet e të rinjve. Tani është 10: 15 ET ET dhe unë ende nuk kam tentuar Tier 7 që unë pres që të jem tepër i vështirë duke pasur parasysh atë që kam përjetuar tashmë.

Unë do të vendos mods tim Arena në karaktere nesër në mëngjes, por kam shtuar disa veshje për të ndihmuar në forcimin e ekipit. Këtu janë statistikat e Bounty Hunters tim në përpjekje #5:

Figurë:

 • Bossk (Udhëheqësi) - GP 21,622 - Gear 12 me copa 2 - modele 2 me 6-pika dhe 4 me pika 5 (1 ari, 2 purple, 1 blu) - Shpejtësia 234, Shëndeti 41,383, Mbrojtja 53,862, CD 150% - Zeta në Udhëheqës aftësi, të gjitha aftësitë maxed përveç Trandoshan Rage
 • Boba Fett - GP 19,593 - Gear 12 me copa 3 - 4 Dëmtimi Kritik dhe Modalitetet 2 të Rrezikut Kritik me 5-pika (4 ari, 2 purple) - Shpejtësia 242, CC 65.55%, CD 216%, Potencë 80.89% për Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • IG-88 - 18,780 me 12-pika, 2 me 4-pika (2 ari, 1 purple, 6 e gjelbër) - Shpejtësia 5, CC 5%, CD 1 %, Fuqia 1% - të gjitha aftësitë maxed përveç Zgjidhja e Bounty Hunter's Zgjidh
 • Zam Wesell - GP 18,159 - Pjesët Gear 11 w / 3 - Mods 4 Speed ​​& 2 Potency, të gjitha me 5-pika (4 ari, 2 purple) - Shpejtësi 273, Potencë 90.3% - të gjitha aftësitë maxed përveç Shapeshifter
 • Dengar - 18,310 11 - 4 me 4 dhe 2 - modele 5 Potency & 3, të gjitha me 2-pika (1 ari, 203 purple, 56.57 blu) - Speed ​​186, CC 98.13%, CD XNUMX% të gjitha aftësitë maxed përveç Veteran i thinjur
 • Nëse është e nevojshme - Cad Bane - 17,587 11, 2, 2, 2, 2, 5, 1, 1, 2, Potenciali 2% - të gjitha aftësitë maxed

Results:

10: 25 pm ET

Tier VII - Unë upped gear në Dengar dhe feta disa mods pastaj lëvizur një mods pak më shumë rreth. IG-88 duhet të jetë shumë më efektiv tani duke shkuar nga 211 në shpejtësinë 240. Ndërsa të dy janë në Gear 11 tani, Zam dhe Dengar janë me të vërtetë mbajnë mua mbrapa, sepse ata nuk mund të pajisë 6 dot mods (vetëm në gear 12). Unë do ta luftoj këtë dhe të shoh se si shkon ...

Kam luftuar këtë dy herë për të parë se si do të shkojë dhe RNG NUK ishte në anën time në përpjekjen e parë. Fillova të shkurajoj pak dhe kështu u përpoqa përsëri. Në përpjekjen e dytë ata nxorrën Zamin menjëherë dhe Boba ishte në rigjallërim dhe në të verdhë, por ata bënë gabimin e NUK e përfunduan atë. R2-D2 vuri vjedhurazi shokët e tij Rebel, kështu që unë u largova nga ai dhe më në fund e çova jashtë. Pas humbjes së IG-88, unë e hoqa Lando duke më lënë me një 3 të ngushtë kundrejt 3. Pas vjedhjes së veshur jashtë Chewie unë u përqëndrua në të, në fund duke e bërë të veçantë Boba për të marrë atë jashtë. Pastaj special i Bossk i quajti të gjithë aleatët e Bounty Hunter për të ndihmuar në humbjen e Leia duke e lënë Han Solo kundër tre fëmijëve të mi. Përsëri, dikush duhet t'i ketë thënë atij se mosmarrëveshjet ishin në favorin tim.

Me Chewie unlocked (dhe tani e kam atë në 7-yje), këtu është e imja mods më të mira për Chewbacca artikull që kam shkruar pas testimit të tij në mjedisin e GameChangers.

Gjithashtu, në rast se keni humbur atë, këtu është AhnaldT101 e zhbllokon 7-yll Chewbacca për video FTP.

AhnaldT101 - Chewbacca - SWGoH

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Një Wookie Famous - Blog Live Live Event"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.