TFEW: Bots më të mira për Alpha Trion Kryeministri Core

TFEW - Transformatorët Luftërat Tokësore

Alpha Trion Kryeministri Core

TFEW - Alpha Trion Kryeministri CoreAlpha Trion Kryeministri Core është një nga 12 Bërthamat Kryesorë në Transformatorët Luftërat Tokësore e cila ofron fuqinë e Primes për të rritur aftësitë e botit të pajisur. Çdo bot është në gjendje të pajisë një Core të vetme të fuqisë për të rritur aftësitë e tyre, me 12 Kryeministri Bazat që kualifikohen si më të mirë të bërthamave të energjisë ne loje. TFEW u lejon lojtarëve të hapin një Core Kryeministri nga mbledhja e 5,000 Kryeministri Core Chips të cilat janë fituar nga një shumëllojshmëri ngjarjesh të fundjavës.

Duke filluar në nivelin 1 lexon "Gain 1 Ability Point çdo 35 seconds" fillon në 35 sekonda dhe koha zvogëlohet bazuar në nivelin e Kryeministrit Core

Niveli 1 - 35 sekonda

Niveli 7 - 15 sekonda

Niveli 10 - 13.5 sekonda

Niveli 12 - 12.5 sekonda

Kuptimi i Kryeministrit Bërthamë Alpha Trion

Për dallim nga shumë prej Kryeministrave të tjerë, Alpha Trion i mungon estetika vizualisht e këndshme e Megatronus ose Alchemist. Sidoqoftë, kjo është thelbi më thelbësor i orientuar nga ekipi i energjisë në lojë. Kjo bazë siguron ekipin një pikë aftësie për çdo numër sekondash në varësi të nivelit thelbësor. Me pikët e aftësive të fituara me kalimin e kohës, Alpha Trion ju lejon të merrni tre dhe katër aftësi përdorimi nga bots me kosto të lartë aftësie (të tilla si Deathsaurus / Star Saber) që përndryshe do të ishte e pamundur për shkak të rritjes së kostos së aftësisë.

Si abetare, bots kanë karakteristikat themelore të sulmit bazuar në varg. Shkallët e sulmit janë përleshje (niveli 1; përgjithësisht tanke dhe disa specialitete), të shkurtër / të mesëm (niveli 2; gjeneratorë ajrorë dhe disa speciale / ndërrues të trefishtë) dhe të gjatë (niveli 3; topat). Në varësi të përbërjes së skuadrës, është optimale që Alpha Trion t'i bashkangjitet një boti jo-përleshës, siç është një shërues ose revole që do të qëndrojë drejt mesit (L2) ose më gjerë (L3). Nëse një bot i një varg jo përleshës nuk është një opsion, bashkëngjitni atë në një bot me shëndet të lartë me shpresën se bota i mbijeton betejës mjaft gjatë për ju që të përdorni pikat e aftësisë shtesë. Aerialet që nuk kanë aftësi një-shot janë gjithashtu mundësi të forta.

Bots më të mira për Alpha Trion:

Healers të tilla si Hook / Ratchet, Shockwave / Wheeljack, topat që nuk janë në gjendje të bëjnë mbrojtje me një goditje të tilla si Onslaught / Sky Burst, ajera të tilla si I pamëshirshëm / Tracks të cilët nuk kanë aftësi me një goditje ose bote të klasave të veçanta të shëndetit të lartë si Motormaster / Rodimus Prime të cilët nuk kanë aftësi të nxitojnë në mbrojtje dhe për këtë arsye minimizojnë rrezikun e humbjes së tyre në fillim të betejës.

Nga b0dhi74 i familjes së Tokës së djegur

Bëhu i pari që komenton në "TFEW: Bots më të mira për Alpha Trion Kryeministri Core"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.