SWGoH: Modat më të mira për Knight Jedi Revan

SWGoH Jedi Knight Revan

Mirë se vini në Modat më të mira për Knight Jedi Revan - artikulli i fundit në serinë tonë rreth galaksisë së Star Wars Galaxy të heronjve, ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira për të gjithë personazhet SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht. Këto janë mod rekomandime dhe ato sigurisht nuk janë opsioni i vetëm. Megjithatë ne shikojmë për të ndihmuar lojtarët maksimizuar karakteret e tyre në SWGoH dhe ne jemi gjithmonë të hapur për të dëgjuar reagimet tuaja @GamingFansDFN në Twitter nëse keni një mod setup që punon mirë në gameplay tuaj.

SWGoH Jedi Knight RevanKarakteri i sotëm për të rishikuar mods mund të jetë karakteri më kontradiktor në të gjitha Galaxy of Heroes - Jedi Knight Revan. Një karakter jo-kanonik i cili është nga popullorja Star Wars: Knights e Republikës së Vjetër lojë, njoftimi origjinal i JKR solli shqetësimet e tjetërsimit të FTP & delfinëve të SWGoH si edhe lavdërimi nga balenat e SWGoH. Gaming-fans.com shkroi një blog i drejtpërdrejtë i Legjenda e Republikës së Vjetër Ngjarje e lashtë e cila u zhvillua për herë të parë në tetor 2018 pasi ata lojtarë ishin të parët që zhbllokuan Jedi Knight Revan. Tani për tani, le të hedhim një sy në modet më të përshtatshme për Jedi Saving.

Fokusi kryesor: Speed. Ndërsa Mods 2.0 i dha modeve të tjera një shtim të nevojshëm, Shpejtësia në SWGoH është e keqja e nevojshme e Galaxy of Heroes dhe nuk po shkon së shpejti. Me të vërtetë nuk ka larguar nga Shpejtësia, dhe JKR ishte një karakter përcaktues i META-s me një çmendur çantë të mirë në letër e cila i duhet Shpejtësisë në mënyrë që të shfrytëzojë sa më shumë, por unë zgjodha ta marr atë Shpejtësi nga statistikat sekondare dhe jo një grup prej katër mënyrave të Shpejtësisë. Nëse të keni Revan më të shpejtë është qëllimi juaj dhe i nevojshëm për suksesin tuaj, do të jetë e nevojshme një grup prej katër modesh Speed.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Shansi kritik, dëmtimi kritik, vepra penale, shëndetësia, mbrojtja, fuqia dhe qëndrueshmëria. Me një koleksion të tillë të madh dhe kompleks ka shumë fusha për të ndërtuar mbi to, kështu që kjo është ajo ku ju duhet të jeni selektiv dhe të nxehni në disa fusha që të përqendroheni në vend që të përpiqeni të bëni shumë (përveç nëse modelet tuaja janë aq qesharake mbresëlënës). Të dyja të tijat Master Strategist të veçantë dhe Hero rritja unike Dëmtimi Kritik dhe aftësia e tij drejtues, I Përgjithshëm i Republikës së Vjetër, grante Revan dhe aleatët e tij Jedi dhe Vëllezërit e Vjetër kanë rritur shansin kritik, kështu që shikoni për të ndërtuar të dyja statistikat. Vepra vetëm do ta ndihmojë atë të goditet më shumë, kritik apo jo, kështu që duke shtuar më shumë ofendim është logjike. Fokus i drejtpërdrejtë special do të përfitojnë shumë nga Potenti i shtuar për të siguruar që ajo të jetë efektive dhe Qëndrueshmëria fitohet nga Hero unik (vetëm Revan) dhe aftësia e tij drejtuese (aleatët e Jedi dhe të Vjetër të Republikës). JKR-së Hero unik gjithashtu i jep atij + 10% Shëndetësisë dhe Mbrojtjes (dhe + 5% për të gjithë aleatët e Lidhjes së Lartë) e cila është dyfishuar kur ai është në vendin e Leader, kështu që shikoni për të rritur të dy statistikat për të maksimizuar mbijetesën e tij.

Rekomandime Mod në lojë: Fyerja dhe shansi kritik. Mendimet e mia për këtë kanë mbetur të qëndrueshme me kalimin e kohës pasi fillimisht po konsideroja një ofendim, CD ose grup Speed ​​prej katër plus një CC ose Health set me sekondarë të Shpejtësisë. Përfundimisht u vendosa në grupet e rekomanduara për ofendim dhe CC pasi që ato përshtaten mirë në inventarin tim mod, dhe pasi hapa Jedi Knight Revan herën e parë që ai ishte në dispozicion mora #1 në pagesa gati çdo herë që e dëshiroja deri në shtimin e Darth Revan në fillim të 2019.Ideal Mod Setup për SWGoH Jedi Knight Revan:

Sepse unë jam një besimtar në vendosjen e mods më të mirë në personazhet më të mirë në lojë unë kam vënë shumë kohë në mods kam vendosur në Jedi Knight Revan. Unë natyrisht synuar Speed ​​dhe Shëndetësisë përmes mods dhe CC / CD ose debat kundërvajtje ishte e vështirë si unë dukej për përpjekje për të maksimizuar kit e tij. Këtu është rekomandimi im për mods më të mirë për Jedi Knight Revan:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Modeli i veprës penale / shpejtësisë me shkelje parësore dhe një përqëndrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shkeljen dhe fuqinë
  • Marresi (Shigjeta) - Mod modeste kritike me një fokus primar mbi shpejtësinë - çdo shëndet apo shkelje e fituar nga statistikat e mesme është një bonus
  • Procesori (Diamanti) - Moda e ofendimit / shpejtësisë me mbrojtje parësore dhe një përqëndrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shansin kritik dhe ofendimin
  • Holo-Array (Trekëndësh) - Modeli i veprës penale / Shpejtësisë me fokus kryesor në dëmtimin kritik - çdo shëndet, shpejtësi ose shkelje e marrë nga statistikat sekondare është një shpërblim
  • Të dhënat e autobusit (Rrethi) - Modeli i veprimit / shpejtësisë me shëndetin parësor dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shansin kritik, mbrojtjen dhe këmbënguljen
  • Multiplexer (Plus) - modaliteti i shanseve kritike me fokus shëndetësor primar dhe të mesëm në shpejtësinë, shëndetin, shkeljet ose mbrojtjen e sekondave

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Jedi Knight Revan"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.