MSF: Zhbllokimi dhe Përmirësimi Shuri - Princesha & Blog The Live Symbiote

MSF - Shuri Event

Ngjarja Princess & The Symbiote zhvillohet për herë të parë në Marvel Strike Force duke filluar të enjten, prill 25th, 2019 duke filluar nga 8 pm ET. Është interesante se Ngjarja legjendare për një karakter jo-aq-legjendar në MCU zhvillohet në natën e hapjes Avengers: Endgame, kështu që Shuri mund të jetë një personazh legjendar në MSF që të parashikojë rolin e saj në film? (Spekulime të pastra, pa spoilers këtu!)

Hapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët dhe tifozët konkurrues ashtu si Marvel Strike Force, dhe Shuri duket të jetë pjesë thelbësore e një ekipi efektiv Wakandan. Më poshtë unë do të kronikohem se çfarë duhet për mua ta hap Shurin, duke e ditur mirë se ku të filloj me këtë nuk mund të jetë e mjaftueshme për të hapur Princeshën Wakandan. Qëllimi im është që të mbaj sa më shumë burime të ruhen sa më shumë që të jetë e mundur për t'u përdorur në Shuri dhe të vazhdoj të ndërtoj fraksionin tim Wakandan, por nëse regjistri më poshtë nuk mund ta kryej punën, unë nuk kam frikë të futem në portofolin pak për të siguruar që rezultati përfundimtar është një karakter i ri legjendar.

La Princesha & The Symbiote ngjarje legjendare kërkon një kombinim të karaktereve 5 Spider-Verse për të zhbllokuar Shuri, i cili hapet në 5-yjet (shards 310).

Regjistri im:

 • Spider-Man - yjet 7, yjet e kuq të 3 - Niveli 70, pjesë Gear 10 + 1, fuqia 43,974, Aftësitë 7-6-6-5
 • Spider-Man (Miles) - Yjet 6, yjet e kuq të 4, 176 / 300 - Niveli 70, copa Gear 10 + 3, fuqia 38,482, Aftësitë 6-6-6-4
 • Venom - yjet 6, yjet e kuq të 3, 41 / 300 - Niveli 61, pjesë Gear 7 + 2, fuqia 19,338, Aftësitë 5-5-5-3
 • Carnage - yjet 5, yjet e kuq të 3, 7 / 200 - Niveli 35, pjesë Gear 6 + 5, fuqia 7,773, Aftësitë 4-3-3-2
 • Green Goblin - yjet 5, yjet e kuq të 3, 66 / 200 - Niveli 35, pjesë Gear 6 + 5, fuqia 7,775, Aftësitë 4-3-3-2

Betejat:

Unë pashë Avengers: Endgame sonte kështu që unë jam duke filluar betejat e mia në 10: 35 pm ET.

Tier 1 - Shuri, Okoye dhe Black Panther të gjitha bashkohen me grupin Spider-Verse. Pjesë e tortës me këtë ekip, 15 shard e Shuri dhe kreditë 100 janë shpërblimi.

Tier 2 - Kjo betejë kërkon që ju të mbroni Carnage i cili është super i dobët në ekipin tim. Për fat të mirë armiqtë nuk e ndoqën atë, kështu që unë fitova lehtë, së bashku me copëzat 30 të Shurit, 750 Mega Orb Fragments dhe 1k ari.

Tier 3 - Duke u përballur me kërcënime të shumëfishta, Mordo dhe armiq të mercenareve, kjo ishte beteja e parë ku unë kisha karaktere poshtë shëndetit të verdhë. Duke thënë se askush nuk vdiq dhe fitorja ishte mjaft e lehtë. 55 shard e Shuri, 1,250 Mega Orb Fragments dhe 20k ari ishte çmimi.

Tier 4 - Unë pres që testi do të fillojë në Tier 4 duke pasur parasysh dobësinë e Carnage dhe Green Goblin në listën time, por unë dua të ruaj burimet për të tjerët nëse mundem. Beteja fillon me Guardians dhe Carnages dhe përfundimisht më shumë Guardians dhe Doctor Strange bashkohen në betejë ndërsa Okoye dhe Shuri luftojnë me ju. Asgjë e tmerrshme e vështirë për këtë betejë, por pothuajse harrova ta marr Doktorin e çuditshëm, i cili ka atë aftësi për të ringjallur që është kaq i bezdisshëm. Çmimi për fitore është copëzat 80 të Shuri, 2k Mega Orb Fragments dhe 100k ari.

Tier 5 - Jam mjaft i ngazëllyer për të marrë këtë larg pa probleme, por kjo duhet të jetë një sfidë për shkak të listës sime. Sidoqoftë, po mbaj shpresën se Spider-Man dhe Spider-Man (Miles) mund të sjellin në shtëpi fitoren në Tier 5.

M'Baku bashkohet me ekipin së bashku me Shurin dhe Spider-Verse pesë. Ne jemi duke u përballur me Killmonger, Hawkeye dhe një Garnizë Mercenare Riot për të filluar. Unë e vrava Hawkeye e parë dhe mora Miles që të lëshojë një debutim të çrregulluar në MRG, por pas disa sulmeve kundër Killmonger, Iron Man, një tjetër Hawkeye, Machine War dhe Merc Lieutenant u shfaqën. Carnage ime u vra sapo ata sulmuan dhe unë hoqa nga Hawkeye me Spidey pastaj mori M'Baku për të përulur. Përpjekja për të zgjedhur armiqtë është e vështirë, pasi Killmonger është shumë e vështirë për këtë ekip. Unë kam qenë në gjendje për të marrë kundërshtarët poshtë për të vetëm Killmonger dhe Merc Lieut dhe mori avantazh dhe u përqëndrua gjithçka në Killmonger për të vrarë atë.

MSF - ShuriVala tjetër dhe armiqtë e fundit të 6 janë Black Panther, Okoye, Shuri, M'Baku dhe dy ushtarë të dimrit, ndërsa unë kam dy Spider-Men, Venom, M'Baku dhe Shuri lënë në ekipin tim. E nxora fillimisht Black Panther dhe e humba M'Baku time, pastaj I thashë. Më pas nxora një ushtar dimri dhe Okoye më leva me një 4 në avantazhin 3. Unë pastaj vendosa të përfundoj M'Baku dhe Soldier e tyre të lënë vetëm Shuri që bëri për një fitore të lehtë.

130 Shuri shards dhe 250k ari FTW!

Tier 6 - Shikoni më poshtë.

Tier 7 - TBD - Vini re se unë nuk do të marr Shuri në 7-yje këtë herë, por do ta përditësoj këtë në të ardhmen kur të vijë koha.

Ngjarja Princeshë dhe Symbiote është rikthyer gjatë fundjavës së Ditës së Punës në SH.B.A. dhe orari im është duke u zvogëluar që të mund të sulmoj më në fund sot, në shtator 2, 2019. Këtu është një vështrim në përpjekjen time (të) për të përmirësuar Shuri në yjet 6 me karakteret tani të zgjeruara Spider-Verse në MSF:

Rekordi im (i azhurnuar):

 • Spider-Man - yjet 7, yjet e kuq të 3 - Niveli 70, pjesë Gear 11 + 1, fuqia 47,010, Aftësitë 7-6-6-5
 • Spider-Man (Miles) - Yje 7, yje të kuq 5 - Niveli 70, pjesë Gear 10 + 4, fuqi 50,764, Aftësi 6-6-6-4
 • Venom - yjet 6, yjet e kuq të 3, 272 / 300 - Niveli 61, pjesë Gear 8 + 4, fuqia 27,434, Aftësitë 6-6-6-4
 • Carnage - yjet 6, yjet e kuq të 3, 106 / 300 - Niveli 44, pjesë Gear 8 + 1, fuqia 14,232, Aftësitë 4-4-4-2
 • Green Goblin - yjet 6, yjet e kuq të 3, 106 / 300 - Niveli 42, pjesë Gear 7 + 5, fuqia 12,972, Aftësitë 4-4-4-2
 • Mysterio - yje 4, yje të kuq 3, 78 / 130 - Niveli 51, pjesë ingranazhe 8 + pjesë 2, fuqi 17,472, Aftësi 5-5-5-3 - nuk kanë të drejtë
 • Yje Rhino - 5, yje të kuq 5, 177 / 200 - Niveli 45, pjesë ingranazhe 7 + 2, fuqi 16,243, Aftësi 5-4-4-3 - nuk kanë të drejtë
 • Vulture dhe Shocker nuk ia vlen të përmenden, të dy në nivelin 10

Betejat:

Unë jam duke shkuar me Top 5 në listën e mësipërme për përpjekjen time për të përmirësuar Shuri në yjet 6 pasi ato janë personazhet e vetëm të kualifikuar bazuar në nivelet e yjeve.

Tier 6 - Shuri, M'Baku dhe Black Panther bashkohen të gjithë në fraksionin Spider-Verse për t'u përballur me armiqtë 12, të gjithë Kree për të filluar dhe ari me shkëlqim Minn-erva. Rrahjet nga Garda Mbretërore Kree vërtetojnë se janë bezdia më e madhe. Sapo i mbijetoj sulmeve të tyre dhe largoj Minn-erva një grup i ri vjen dhe gjallërimet janë përsëri një bezdi, por jo një punë e madhe. Unë e humb Green Goblin pasi ai është i dobët, por djemtë e mi Spidey me të vërtetë i udhëheqin sulmet me Venom duke i plotësuar ato derisa të marr Black Panther të rrokulliset. Në fund beteja është një relativisht e lehtë dhe një yll 6 tani është i imi.

02.03.2020 - Ngjarja Princess & The Symbiote është rikthyer gjatë javës së parë në shkurt dhe unë mezi pres që ta sjell këtë personazh të qëndrueshëm në 7 yje. Këtu është një vështrim në përpjekjen time (të) për të përmirësuar Shuri në 7-yje me karakteret e zgjeruara Spider-Verse në MSF:

Rekordi im (i azhurnuar):

 • Spider-Man - yjet 7, yjet e kuq të 4 - Niveli 70, pjesë Gear 11 + 2, fuqia 52,259, Aftësitë 7-6-6-5
 • Spider-Man (Miles) - Yje 7, yje të kuq 5 - Niveli 70, pjesë Gear 10 + 4, fuqi 51,742, Aftësi 6-6-6-4
 • Venom - 7 yje, 3 yje të kuq - Niveli 61, ingranazhi 8 +4 copë, fuqi 31,248, Aftësitë 6-6-6-4
 • Mysterio - 7 yje, 4 yje të kuq - Niveli 55, ingranazhi 9 +2 copë, fuqi 30,773, Aftësitë 6-5-5-4
 • Yll Rhino - Yje 7, Yje të kuq 5 - Niveli 51, pjesë Gear 8 + copë 5, fuqia 28,265, Aftësitë 5-5-5-3
 • Green Goblin - 7 yje, 3 yje të kuq - Niveli 50, ingranazhi 9 +0 copë, fuqi 23,589, aftësitë 5-5-5-3
 • Carnage - yjet 6, yjet e kuq të 3, 360 / 300 - Niveli 50, pjesë Gear 8 + 2, fuqia 20,066, Aftësitë 5-5-5-3
 • Vreshti nuk ia vlen të përmendet, por unë kam shkallët për ta përmirësuar atë në 7-yje nëse zgjedh

Betejat:

Unë jam duke shkuar me Top 5 në listën e mësipërme për përpjekjen time për të përmirësuar Shuri në 7-yje pasi Goblin tim Green nuk është aq i përshtatshëm sa Rhino që ka yje 5-të kuq. Kjo nuk është larg nga skuadra minimale e kërkuar e etiketuar nga infografia e Khasino (Unë jam vetëm fuqi 194k) për ngjarjen prapa në Prill 2019, kështu që unë po parashikoj që kjo të jetë shumë afër apo nevoja ime për të investuar në këta personazhe për të fituar.

Tier 7 - Shuri, Killmonger dhe Black Panther të gjithë bashkohen në fraksionin Spider-Verse për të përballuar 19 armiq, me disa AIM si dhe Juggernaut dhe dy Pyros. Pasi trokita tre nga armiqtë Magneto arrin me disa miq dhe i verbon shumicën e personazheve të mi. Pasi të bëj disa hite, pastroj këtë grup duke lënë 9 armiq të rrahin. Unë verboj Pyro-n dhe bëj disa goditje nga armiqtë e Vëllazërisë, pastaj vazhdoj të tregtosh goditje derisa të mbesin vetëm 5 armiq dhe unë jam vetëm poshtë Black Panther deri më tani. Unë vazhdoj të shmangej pasi numri përfundimisht kthehet në favorin tim dhe jam fitimtar. 300 shards Shuri dhe 1 milion ari janë shpërblimet e mia.

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Zhbllokimi dhe Përmirësimi Shuri - Princesha & The Live Symbiote Live"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.