MSF: Frika Darkness Live Blog - Misioni 5

MSF - Frika nga errësira 5

Frika Darkness është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force, dhe fillova të luftoja nyja #1 disa ditë më parë. Ndërsa pranova para se kjo skuadër (më poshtë) nuk mund të jetë një përbërje ideale e ekipit për këtë lojë mode, unë do të jetoj në blogun tim përpjekjet e mia të përditshme ndërsa shikoj për të mposhtur Dimensioni i errët dhe hapni Ultron.

MSF - Frika nga errësira 5Gjithashtu sigurohuni që të shikoni videon e lidhur në grafikun më poshtë Dërguari i Forcave të Marvelit YouTuber Khasino si ai shqyrton Fear The Darkness Battle 5 po ashtu. Vini re se përmbajtja e Khasino është Vlerësuar PG-13 (gjuhë).

Frika ime Fytyrësia e errësirës:

  • Black Panther - Fuqia 69,548, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 7 Stars, 6 Red Stars
  • Minn-erva - Fuqia 52,249, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Black Widow - Fuqia 50,719, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 4 - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Thanos - Fuqia 49,920, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 7 Stars, 2 Red Stars
  • Kapiten Marvel - Fuqia 48,132, Niveli 70, Gear 13, Niveli 7 bazë, Niveli 6 aftësi të tjera të sulmit, Niveli 5 aftësi unike - 6 Stars, 2 Red Stars
  • Nick Fury - Fuqia 61,554, Niveli 70, Gear 13, Përforcimet e nivelit 7, Niveli 6 aftësi të tjera të sulmit, Aftësia unike e nivelit 5 - 6 Stars, 5 Red Stars

Frika nga errësira - Misioni 5

Crossbones, 1.3 milion energji

06.24.19 - Shkuarja me të njëjtat pesë si dje - asnjë Panter i Zi. Armiqtë e 24 përbëjnë betejën #5, kështu që këtu shkojmë. Beteja fillon me armiqtë 8 në ekran: 2 Crossbones, Korath, 2 Kree Cyborgs, 2 Kree Nobles dhe Jessica Jones. Unë përqëndroj përpjekjet e mia sulmuese në Korath, por përdorimi i përforcimeve SHIELD të Fury për të provuar dhe ngadalësuar Crossbones poshtë. E humbas Fury herët dhe e ringjallë atë pak para se të vras ​​Korathin, pastaj e ringjallë dhe humbas Thanos. Natyrisht që armiqtë e vrasjeve janë se si fitoni energji për të reduktuar të treturat dhe për të shëruar, dhe me vetëm një vrasje në rregjistrin tim, është duke marrë një kohë për të arritur në ringjalljen e Minerva, por më në fund e marr Thanosin me armiqtë 7 ende në bordin. Veza e zezë vdes pak para se të vras ​​një Crossbones duke lënë armiqtë 6 në ekran dhe 22 e 24 total. Unë jam duke u përqendruar përpjekjet e mia sulmuese në Jessica Jones dhe Crossbones, por kanë një 3 vs 6 aktualisht e cila është mjaft e vështirë. Unë humbas ME dhe në këtë pikë vetëm dua të dobësoj armiqtë e mbetur për të konfiguruar nesër.

06.25.19 - Përsëri, të pestat e njëjta si dje - asnjë Panter i Zi. 22 e armiqve 24 mbeten, dhe 5 e 6 në ekran janë shëndeti i verdhë dhe 1 është shëndeti i kuq. Duke shpresuar se kombinimi kozmik Thanos / Minn-erva / Kapiten Marvel mund të përfitojë ... I marr shpejt shëndetin e kuq Jessica Jones dhe tani përqendrohem në Crossbones, pasi kam nevojë për sjelljen e tij shpërthyese nga këtu. Për fat të mirë unë mund ta bëj këtë dhe tani 4 Kree mbetet në ekran - 2 Cyborgs dhe 2 Nobles. Unë do të përqendrohem në largimin e veprës së parë, kështu që Kebirët Kree janë objektivi. Ashtu si unë trokitje e lehtë pse, Mordo, 2 Kree Reapers dhe një Kree Oracle bashkohet me argëtim. Kree Oracle tani bëhet fokusi im pasi kam nevojë që ai të dalë nga këtu para se këta të gjithë të shëruar përsëri ... Unë jam në gjendje për të hedhur një stuhi dhe në proces nga sulmet AoE Kree Cyborgs vdes vetëm para se të përfundojë Oracle. Por tani një tjetër Jessica Jones dhe dy ushtarë të dimrit duket se i bëjnë gjërat të vështira. Tani 17 e armiqve 24 mbesin me 8 në ekran. Mordo është tani objektivi pasi AoEs përsëri vrasin miqtë e Kree dhe një tjetër stun nga BW është ulur mbi të. Përforcimet e Fury kanë gjysmën e ekipit tim në mënyrë të fshehtë dhe shërimi është fantastik, pavarësisht Mordo dhe dy armiqve të Soldier Soldier - gjërat po shkojnë mirë (tani për tani). Unë jam në gjendje për të përfunduar Mordo, por dy Cyborgs Kree dhe një Korath bashkohen.

14 e armiqve 24 mbeten dhe i gjithë ekipi im është shëndet i plotë përveç Thanos me ndihmësit 4 SHIELD që më ndihmojnë aktualisht. Armiqtë e 8 janë në ekran dhe fokusi im është Ushtari i Dimrit pasi ai mund të godasë mjaft mirë dhe të shërojë tokën bllok. Unë nxjerr një ushtar dimri dhe pothuajse vidhos të gjitha gjërat si ME merr disa hite dhe është në të kuqe, por një përplasje Thanos mund të ndihmojë ... Ndërsa unë e humbas Thanos, shpejtësia bar / kthehet fitimi metër merr mua një kthesë dhe ajo shëron ekipi kthehet në shëndetin e plotë i cili është i rregullt. Ushtari tjetër i Dimrit është poshtë dhe kam armiqtë e 12 që mbeten dhe 6 në ekran. I heshtur Korath por JJ pastron debuff menjëherë dhe unë jam duke u përqëndruar në dy Kree Reapers për shkak të aftësisë së tyre të aftësisë së shans në ulje të shëruar bllok, një i ngurta kundër Minn-erva. Kapiten Marvel të marrë disa hite dhe është i vdekur, por Minn-erva është lart dhe ngjall Thanos. I hidhëruar Korath, por armiqtë papritmas kanë një thirrje për të goditur mua përsëri si unë punoj në Kree Reaper tjera. Një tjetër shërim me kohë nga ME e kursen ditën. Unë marr Korath dhe një Crossbones, Soldier Winter dhe Kree Cyborg shfaqen.

Tani 9 e armiqve 24 mbesin me 6 në ekran - JJ, 3 Kree Cyborgs, Soldier i Dimrit dhe Crossbones. 5 e mia janë të gjallë dhe kam ndihmëtarë të 2 SHIELD që ndihmojnë. Unë mbijetoj një shpërthim nga Crossbones dhe tani unë jam duke punuar në atë për të siguruar që nuk kam për të parë një tjetër. Unë përfundoj disa goditje Crossbones më vonë dhe JJ është disa goditje nga të vdekurit, kështu që unë e nxjerr edhe atë. Armiqtë e fundit të 3-së bashkohen në fun - Mordo, Kree Oracle dhe një tjetër Kree Cyborg. Unë kam një Cyborg në të kuqe, kështu që fokusi im do të jetë për ta vrarë atë dhe për ta bërë këtë një 5 vs 5 ASAP. Pas disa goditjeve kam arritur qëllimin tim dhe zhvendos fokusin tim në Mordo duke përdorur stuhinë time BW në Kree Oracle për të parandaluar shërimin e shtuar. Një tjetër stuhi në dispozicion pas disa goditjeve dhe unë e kam tronditur Mordo këtë herë ndërsa shikoj ta përfundoj atë. Unë bëj kështu duke i lënë 4 armiqtë me 3 në shëndetin e gjelbër dhe Soldier Winter me të verdhë, kështu që unë të marrë atë jashtë pas disa hits. Tani me miqtë 3 Kree mbetur ajo është vetëm për picking tyre off një nga një dhe shërimin dhe mbrojtjen cooldowns për betejën e ardhshme. 15 përfundimtare godet të gjitha bazat dhe fitimi është imi.

Shpërblimi im është 200k ari dhe 8k Gold Orb Fragments.

Pas hapjes së Ultronit:

Pas hapjes së Ultronit ju i luftoni këto beteja edhe një herë në mënyrë që ta fuqizoni atë dhe të fitoni më shumë shpërblime, vetëm kësaj radhe keni shumë më shumë veshje portokalli dhe (shpresojmë) më shumë karaktere Gear 13. Ndërsa unë nuk do të jetoj në blog këto beteja, unë do të ndaj ekipet e mia dhe rezultatet në rast se i ndihmojnë të tjerët të shohin se çfarë është efektive. Tani kam 11 në Gear 13: Black Panther, Black Widow, Captain Marvel, Jessica Jones, Minn-erva, Nick Fury, Phoenix, Quake, Star-Lord, Thanos dhe Vision.

Dita 1, Beteja 1 (gjithsej 1): Kapiteni Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-Erva dhe Jessica Jones (260k) - Përdorimi i ekipit tim të FTD-së për të aftësuar spam energji, thelbësore është që ta mbani Minn-erva gjallë përmes goditjeve të mëdha nga Korath dhe dy kryqëzimet . Pasi t'i marr ato të tre, i kam të gjitha në ekran me shëndet të kuq ose të verdhë dhe sa më shpejt që të vras ​​Jessica Jones përforcimet shfaqen, dhe përforcime të bezdisshme në atë. Vetëm Oracle Kree mund të prishë përpjekjet që kam bërë tashmë për të dobësuar minionët e tjerë të Kree, dhe nuk mund të qëndroj përballë Mordo. Shkova fillimisht Kree Oracle, pastaj Mordo dhe ndoqa me miqtë më të dobët për të maksimizuar efektivitetin tim. Gjatë gjithë kohës, unë gjithmonë i nxora armiqtë e Crossbones sa më shpejt të jetë e mundur dhe në fund të fundit, strategjia ime doli e suksesshme pasi pastroja bordin me lehtësi relative.

Frika nga errësira Live Blog Betejat:

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Fear The Darkness Live Blog - Misioni 5"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.