MSF: Frika Darkness Live Blog - Misioni 1

MSF - Frika nga errësira

Fear The Darkness është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force dhe unë jam i kënaqur që më në fund të jem në gjendje të plotësoj kualifikimet për të luftuar këtë mënyrë të lojës për herë të parë në qershor 18th, 2019 (5 + karaktere në Gear 13 janë të nevojshme për të hyrë) . Kam kaluar (shumë) shumë cores pushtet freskuese dyqan për të gjetur ata të pakapshme pjesë unike superiore gear për të përfunduar secilën prej pesë karaktereve më poshtë. Për fat të mirë kam përdorur tabelën në atë faqe për të planifikuar përpara dhe kam qenë selektiv në cilat pjesë kam blerë për të siguruar burimet e mia nuk ishin tretur. Përderisa përbërja e ekipit tim nuk është ideale, unë kam disa karaktere të shumta Gear 12 në veprat, duke përfshirë Nick Fury, Jessica Jones dhe Star-Lord.

Ndërkohë që kjo nuk mund të jetë një përbërje ideale e ekipit për këtë regjim të lojës, unë do të jetoj blogun tim në përpjekjet e mia të përditshme ndërsa shikoj për të mposhtur Dimensioni i errët dhe hapni Ultron.

Gjithashtu sigurohuni që të shikoni videon e lidhur në grafikun më poshtë Dërguari i Forcave të Marvelit YouTuber Khasino si ai shqyrton Fear The Darkness Battle 1 po ashtu. Vini re se përmbajtja e Khasino është Vlerësuar PG-13 (gjuhë).

Skuadra ime Frika Ekipi i Errët:

  • Black Panther - Fuqia 69,548, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 7 Stars, 6 Red Stars
  • Minn-erva - Fuqia 52,249, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Black Widow - Fuqia 50,719, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 4 - 6 Stars, 4 Red Stars
  • Thanos - Fuqia 49,920, Niveli 70, Gear 13, Niveli i aftësive të sulmit 6, Aftësia unike e nivelit 5 - 7 Stars, 2 Red Stars
  • Kapiten Marvel - Fuqia 48,132, Niveli 70, Gear 13, Niveli 7 bazë, Niveli 6 aftësi të tjera të sulmit, Niveli 5 aftësi unike - 6 Stars, 2 Red Stars

Frika nga errësira - Misioni 1

Doktor i çuditshëm, fuqia 1.27m

06.17.19 - Gjëja e parë që vërej nga porta është se Jessica Jones është një personazh që dëshironi në këtë regjim të lojës. Ndërsa miniera në qoftë se copa Gear 12 + 3 (pjesa superiore e pajisur tashmë), unë shpejt shoh nevojën për një karakter ose karaktere të cilët mund të pastrojnë debuffs. Kam bërë një gjurmë të vogël në shëndetin e disa armiqve, por Scarlet Witch do të duhet të jetë në qendër të sulmeve të mia të hershme për të siguruar që kjo nuk kërkon javë për të rrahur këtë bord të parë.

MSF - Frika nga errësira - Khasino06.18.19 - Blloku i shërimit të Mordo-së AoE dhe përplasja e Drax-it janë pengesa të mëdha në këtë bord dhe unë e urrej përballë Dr. Strange. Ndërsa sot nuk do të jetë më mirë se dje, qëllimi im i përgjithshëm është që të nxjerr nga Scarlet Witch dhe Dr. Strange më parë, pastaj të punoj në rrugën time përmes armiqve të plotë 25.

Unë kam qenë në gjendje për të vrarë Scarlet Witch duke lënë 6 e armiqve 7 në ekran në shëndet të verdhë, por sigurisht Dr Strange e solli atë përsëri në jetë. Unë kam qenë në gjendje të trokas atë përsëri dhe u largua shumë nga armiqtë, duke përfshirë Dr. Strange, me shëndet të kuqe si unë shoh përpara për betejën e nesërme. Tani dy beteja në regjimin e Frika nga Errësira dhe unë kam vënë deri tani dëmin 2.7m.

06.19.19 - Përpjekja ime e tretë do të ketë të njëjtat pesë karaktere, edhe pse jam duke iu afruar më shumë JJ dhe Star-Lord, por kjo ka gjasa të marrë një javë apo më shumë për t'i marrë ato në Gear 13.

Koha e betejës. 9.4m i 12.1m u largua për të marrë poshtë në betejën e parë. 4 e kundërshtarëve të 7 janë shëndetin e kuq, 2 në shëndetin e verdhë. Dang Drax dhe rrahjet e tij për të filluar betejat ... Unë kam qenë në gjendje për të kaluar kalin e tij dhe për të marrë Dr Strange e cila është një fitore e madhe, atëherë dy Elektras dhe një Spider-Man dytë u bashkua me betejë ashtu si unë vrarë off Iron Man dhe Drax . Black Panther, megjithëse nuk ishte ideal në këtë ekip, ishte në gjendje të vriste Korathin në një kthesë, pastaj Kree Royal Guard tjetër që është një nxitje e madhe pasi që unë kam armiqtë 19 të mbetur.

Pas disa sukseseve, ekrani im tani tregon armiqtë 19 / 25 që mbeten, 8 prej të cilave janë kundër meje aktualisht. Të gjithë janë shëndeti i gjelbër, përveç Spider-Man origjinal në të kuqe, kështu që unë do të përqendrohem tek ai. Pas vrasjes së merimangës, Mordo (shëndeti i plotë) është synimi im i dhënë të gjitha blloqet e tij të shërimit dhe debuffs të verbër. Black Widow ka habitur Moodin dy herë tani dhe BP sapo e përfundoi atë pasi shëndeti i ekipit tim, në sajë të Minn-erva, është në formë të mirë me 17 / 25 të mbetura. Duke u përqendruar tani te Korath dhe Iron Man pasi duket sikur po mbijetoj shumë mirë me këtë ekip tani që Mordo dhe blloku i shërimit janë zhdukur. Garda e dytë mbretërore e Kree vazhdon të tallet, por kapiteni Marvel e shpërndan atë shumë shpejt, duke më lejuar të vazhdoj të përqendrohem tek sulmuesit. Tani Korath është poshtë kështu që është Thanos tim, por ME e ringjall atë dhe një AoE e ka atë përsëri në shëndetin e gjelbër. Një nga dy Elektras tani janë zhdukur, por përforcimet kanë ardhur.

Beteja e sotme është e gjatë, kështu që këtu është vendi ku ndodhemi. Armiqtë 14 / 25 mbeten pas vrasjes së 10 sot. Armiqtë 7 janë në ekran tashmë duke përfshirë dy Spider-Man, dy Koraths, Elektra, Kree Royal Guard dhe një magjistare të rrallë të implantuar. Dy janë në shëndet të verdhë - një Spider-Man dhe Elektra. Plani im tani është që të shkojë 100% në Scarlet Witch për të hequr opsionet e tyre shëruese. Një stuhi u ul në SW nënkupton se dera është e hapur për të përfunduar Elektra dhe Spider-Man më të dobët, kështu që unë kam 12 / 25 tani dhe 5 në ekran. Disa sulme mbrapa dhe me radhë dhe BP përfundoi SW off, por Minn-erva ime tani është e kuqe në shëndet. Mbajtja e saj gjallë është çelësi për këtë betejë të vazhdueshme (sot), kështu që unë jam duke shpresuar për një fat të vogël tani. Vrasja e KRG dhe gjetja e nje ME shërohet plus një thënos Thanos më ndihet shumë më mirë si 10 / 25 mbeten dhe 3 në ekran. Unë vras ​​një Korath dhe kjo ndodh ...

Tani 9 / 25 armiqtë e mbetur dhe 7 në ekran pas përforcimeve 5 mbërrijnë. Tani kam një Drax (ugh), Korath (shëndetin e verdhë), Dr Strange (dyfishtë), dy Spider-Men (një shëndet të kuq), Iron Man dhe Elektra. Fokusi im do të jetë Dr Strange të (shpresojmë) të parandalojë ringjalljen, por Drax është një dhimbje në ju-e di se çfarë.

Një fat i vogël në anën time, pasi Captain Marvel largon tifozën e Drax dhe një gjakderdhje vret njeriun më të vjetër të Spider-it, kështu që unë jam gati shëndetësor i plotë në të gjithë ekipin me armiqtë e 6 para meje dhe Dr Strange duke u përgatitur për sulmet e mia të sulmeve. Një debutim i ngadaltë, i ngadaltë dhe pastaj i tronditur nga ekipi im në Doc më ka sjellë në një vend më të mirë, por Drax vetëm duke u tallur sërish dhe Min-erva ime u habit dhe mori hite të drejtpërdrejta 3 për të vënë shëndetin e saj në të verdhë. Gjithkush është ende gjallë kur CM largon talljen, por Thanos dhe ME janë të verdhë dhe BW është e kuqe. I tokës një stuhi në Dr Strange dhe pastaj disa hits më vonë unë përfundojë atë që shëron ekipin tim edhe më shumë pas një shërim ME. Tani 5v5 dhe skuadra ime po shikon mirë përsëri! BP përfundon Korathin dhe pastaj Spidey është i vdekur, dhe ekipi është kthyer në shëndet të plotë vetëm në kohë për Mordo dhe një Korath përfundimtar për t'u shfaqur.

5 / 25 armiqtë e mbetur duke përfshirë Korath (Full), Drax (verdhë), Mordo (e plotë), Iron-Man (rreth 65%) dhe Elektra (rreth 70%). Unë jam duke shkuar të gjithë-në Mordo, duke e ditur një Drax taunt do të prishin gjërat pak. Stuhia e BW ka qenë e madhe në këtë betejë e cila më tutje provon pse MobileGamer e quan Black Widow një nga personazhet më të mira që qëndrojnë vetëm në Marvel Strike Force. Shumë sulme më vonë Mordo ka vdekur, pastaj Drax nga bleeds dhe sulmet ngjitur, kështu që unë kam Iron Man si fokusi im me Elektra dhe Korath mbetur. Në këtë pikë nuk është garë, pasi do të hyja në betejën e dytë me njësitë e shëndetit të plotë 5 dhe bashkë-rifitimet pothuajse tërësisht.

Shpërblimi im për atë betejë 10 + minutë? 200k ari dhe fragmente 8k ari.

Pas hapjes së Ultronit:

Pas hapjes së Ultronit ju i luftoni këto beteja edhe një herë në mënyrë që ta fuqizoni atë dhe të fitoni më shumë shpërblime, vetëm kësaj radhe keni shumë më shumë veshje portokalli dhe (shpresojmë) më shumë karaktere Gear 13. Ndërsa unë nuk do të jetoj në blog këto beteja, unë do të ndaj ekipet e mia dhe rezultatet në rast se i ndihmojnë të tjerët të shohin se çfarë është efektive. Tani kam 10 në Gear 13: Black Panther, Widow Black, Captain Marvel, Jessica Jones, Minn-erva, Nick Fury, Phoenix, Star-Lord, Thanos dhe Vision.

Dita 1, Beteja 1 (gjithsej 1): Black Widow, Captain Marvel, Thanos, Minn-Erva and Jessica Jones (259k) - Unë kam qenë në gjendje të vrisja 2 të armiqve, por ato ishin çelësi i suksesit afatgjatë në këtë bord në Doctor Strange dhe Scarlet Witch.

Dita e betejës 1 2 (gjithsej 2): Phoenix, Star-Lord, Black Panther, Nick Fury and Vision (288k) - Kam pasur shumë më shumë fat në numrin e armiqve të mposhtur falë një organizimi të bukur nga beteja e parë. Unë përfundova me 16 të armiqve 25 që mbetën me 5 në ekran të gjithë midis shëndetit 10-60%.

Dita e betejës 2 1 (gjithsej 3): Kapiten Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-Erva dhe Jessica Jones (260k) - Me këtë ekip u përqëndrova në dobësimin e të gjithë armiqve nën shëndetin 10% para se të arrinin përforcimet dhe të përdorin Star-Lord tjetër pranë Thanos për të spam aftësinë e energjisë përsëri dhe përsëri. Kurdoherë që doktor Strange, Scarlet Witch ose Mordo shfaqen, unë u bëj atyre përparësinë kryesore në një përpjekje për të shkurtuar betejën sa më shumë që të jetë e mundur. Drax ishte armiku i fundit në këmbë dhe unë arrita të rivendosja pjesën më të madhe të aftësive të mia dhe t'i jepja fund betejës me shëndet të plotë si rezultat.

Frika nga errësira Live Blog Betejat:

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Fear The Darkness Live Blog - Misioni 1"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.