MSF: Zhbllokimi i Phoenix - Phoenix Rising Live Blog

MSF - Phoenix ngjarje në rritje

Ngjarja Phoenix Rising zhvillohet për herë të parë në Forcën e Marvel Strike duke filluar nga e enjte, qershor 27th, 2019 duke filluar nga 8 pm ET. Ngjarja është e përsëritur Ngjarja e Forcave Legjendare Marvel Strike Force që kërkon 5 karaktere mistike mistik kontrollues për të zhbllokuar Phoenix / Dark Phoenix, i cili hapet në yjet 6 (shards 510).

Hapja e karaktereve legjendare është gjithmonë e rëndësishme për lojtarët dhe tifozët konkurrues në Marvel Strike Force, dhe Phoenix është duke u faturuar aq shumë sa çdo karakter që ka ndonjëherë në MSF. Ekipi i dev në FoxNext e quan X-Men "Apex Arena Team" dhe kiteri i Phoenix-it duket i mrekullueshëm, kështu që lojtarët me fat që e zhbllokojnë do ta dominojnë Arena për javët e ardhshme.

Siç u tha më lart, ngjarja fillestare e ngjarjes në Phoenix pritet të ndodhë për herë të parë në fund të qershorit 2019 dhe pritet të kthehet në mes të shtatorit. Ju duhet të rrahin të gjitha nivelet më të ulëta përpara se të përparoni në nivelin e ardhshëm të nivelit. Ngjarjet legjendar të ngjarjeve ndodhin zakonisht çdo dy muaj dhe zhvillohen për ditët 7 fillimisht dhe ditët 3 kur kthehen.

Regjistri im (për të filluar):

 • HAND Assassin - 6 yjet, 5 yjet e kuq 2 / 300 - Niveli 70, copat Gear 10 + 3, fuqia 40,668, Aftësitë 6-6-4
 • Mordo - yjet 6, yjet e kuq të 4, 191 / 300 - Niveli 70, pjesë Gear 9 + 0, fuqia 34,851, Aftësitë 6-6-6-4
 • Loki - yjet 6, yjet e kuq të 3, 3 / 300 - Niveli 70, pjesë Gear 7 + 1, Fuqia 31,869, Aftësitë 6-6-6-4
 • Ronan The Accuser - yjet 6, yjet e kuq të 4, 93 / 300 - Niveli 65, pjesë Gear 9 + 0, fuqia 28,119, Aftësitë 6-5-5-2
 • Yjet Nobu - 6, yjet e kuq të 3, 19 / 300 - Niveli 65, copa Gear 8 + 3, fuqia 23,358, Aftësitë 5-5-5-3

Betejat:

Tier 1 - Tier 1 ka katër X-Men që kanë qenë në lojë përballë disa Vëllazërisë dhe Hawkeye. Pas një sulmi të verbuar, Phoenix bashkohet me partinë tuaj. Mësoni aftësitë e saj është çelësi këtu pasi kjo është shumë më e vështirë se sa pritej në një bezdisshëm "pse nuk do të vdisni" vetëm për rrugën.

15 shards e Phoenix dhe 100 ari janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 1.

Tier 2 - Tani është koha për këtë ekip të pesë Kontrolluesve të Villain Mystic për të luftuar. Ravagers e parë, pastaj Kree janë armiqtë tuaj 9, pasi ky bord është një cakewalk.

30 shards e Phoenix, 750 Mega Orb Fragments dhe 1,000 ari janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 2.

Tier 3 - Armiqtë 14 janë sfida me një përzierje të karaktereve për të luftuar dhe Amerika Chavez dhe Phoenix ju bashkuar në betejë. Një tjetër betejë e lehtë për skuadrën time.

55 shards e Phoenix, 1,250 Mega Orb Fragments dhe 20k ari janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 3.

Tier 4 - Armiqtë 16, shumë prej tyre Hydra me disa Spider-Verse, janë sfida në Tier 3 dhe mbajtja e Doctor Strange gjallë është qëllimi. Për aq kohë sa Doctor Strange mbetet i gjallë beteja, të paktën për personazhet e mija, nuk është aq e keqe.

80 shards e Phoenix, 2,000 Mega Orb Fragments dhe 100k ari janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 4.

Tier 5 - Kjo betejë përmban armiqtë 15 duke filluar me Ultimus dhe 4 Kree Minions së bashku me magjistare të kuqërremtë. Unë marr Kree Royal Guard dhe Kree Oracle së pari, atëherë Scarlet Witch dhe një Reaper përpara përforcimeve të mbërrijnë me Minn-erva dhe më shumë. Pas pak më shumë janë vrarë, kapiteni Marvel dhe një tjetër minervë bashkohen, si dhe kjo betejë nuk është shaka. Shtimi i minervë së dytë provon të jetë shumë dhe unë humbas me armiqtë 6 që mbeten në ekran.

Regjistri im (pas disa përmirësimeve):

 • HAND Assassin - 6 yjet, 5 yjet e kuq 2 / 300 - Niveli 70, copat Gear 10 + 4, fuqia 41,164, Aftësitë 6-6-4
 • Mordo - yjet 6, yjet e kuq të 4, 191 / 300 - Niveli 70, pjesë Gear 9 + 1, fuqia 35,194, Aftësitë 6-6-6-4
 • Loki - yjet 6, yjet e kuq të 3, 3 / 300 - Niveli 70, pjesë Gear 7 + 3, Fuqia 32,623, Aftësitë 6-6-6-4
 • Ronan The Accuser - yjet 6, yjet e kuq të 4, 93 / 300 - Niveli 70, pjesë Gear 9 + 2, fuqia 34,380, Aftësitë 6-6-6-2
 • Yjet Nobu - 6, yjet e kuq të 3, 19 / 300 - Niveli 65, copa Gear 8 + 4, fuqia 24,882, Aftësitë 5-6-5-3

Tier 5 - Le të shohim nëse unë mund të përmirësoj performancën e dobët që herën e fundit ... Këtë herë rreth rendit tim vrasës është shumë e njëjtë, me një fokus në mbijetesën e përmirësuar dhe përdorimin e aftësive të veçanta kështu që unë jam më mirë i përgatitur për ministrin e dytë. Kam humbur Nobu në mes të rrugës përmes betejës dhe Loki ashtu si duket Minerva e dytë, përdorimi im i Phoenix është përmirësuar shumë duke ndihmuar në shtimin e mbijetesës dhe të sulmeve më efektive. Gjithë rrugës për karakterin e fundit që qëndronte në këtë betejë, kishte një ndjenjë më të mirë ndërsa fitova.

130 shards e Phoenix, 250k ari dhe 10k Red Star Orbs janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 5.

Tier 6 - Unë pres që kjo të jetë jashtëzakonisht e vështirë dhe dyshoj që ekipi im siç është ndërtuar më sipër do të jetë në gjendje të mundë këtë nivel. Nëse nuk mund ta rrah këtë sonte në disa përpjekje, kjo mund të marrë disa ditë, pasi fundjava ime është e çmendur e zënë me familjen dhe gjërat e jetës reale.

Beteja përbëhet nga shumë nga personazhet më të bezdisshme në Marvel Strike Force - Mordo, Juggernaut, HAND Sentry dhe Doctor Strange për të përmendur disa. Strategjia ime është që të marrësh sa më shumë minionë në fushën e betejës nga Ronan dhe Loki për të ndihmuar sa më shumë që të jetë e mundur, dhe pastaj Dark Phoenix për të marrë sulme masive AoE dhe për të përdorur bllokun e Mordo për të shëruar shanset e mia. Kjo provon efektiv gjatë gjithë kohës që unë fitoj disi. Sinqerisht, unë nuk e prisja këtë lloj suksesi ose do të kisha gjëra të detajuara pak më shumë ... Mendimi im ishte të eliminoja Doctor Strange, HAND Sentry dhe Loki sa herë që ata ishin në ekran.

200 shards e Phoenix, 500k ari dhe 2k Elite 4 Kredite janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 6.

MSF - Phoenix

Tier 7 - TBD - Vini re se unë nuk do të marr Phoenix në 7-yje këtë herë, por unë do update këtë në të ardhmen, kur vjen koha.

11.16.19

Fletorja ime (pas disa muajve):

 • Assassin HAND - yje 7, yje të kuq 5 - Niveli 70, pjesë ingranazhe 10 + copë 4, fuqi 46,530, Aftësi 6-6-4
 • Yje Mordo - Yje 7, Yje të kuq 4 - Niveli 70, pjesë ingranazhe 9 + copë 2, fuqi 40,533, Aftësi 6-6-6-4
 • Loki - yje 7, yje të kuq 4 - Niveli 70, pjesë ingranazhe 10 + copë 1, fuqi 43,438, Aftësi 6-6-6-4
 • Ronan The Accuser - yje 7, yje të kuq 4 - Niveli 70, pjesë Gear 9 + 2, fuqi 41,312, Aftësi 6-6-6-4
 • Yje Nobu - Yje 7, Yje të kuq 3 - Niveli 65, pjesë ingranazhe 8 + copa 4, fuqi 32,253, Aftësi 6-6-6-4

Tier 7 - Unë nuk isha në gjendje të kualifikohesha për të luftuar për një Phoenix me yll 7 në të kaluarën, kështu që ne do të shohim se sa më e vështirë është kjo nivele konkurruese.

Me Phoenix dhe Scarlet Witch duke u bashkuar me pesë mia, ne përballemi me Phoenix, Captain Marvel, Mantis dhe Colossus për të filluar, por kjo është një betejë e qëndrueshmërisë ndërsa përballeni me armiqtë e plotë 11 me Phoenix, Minn-erva, Doctor Strange dhe kombinatin Groot / Rocket - të gjitha në personazhet e mia më të bezdisshme MSF për listën e fytyrave. Për mua, mbajtja e gjallë e Feniksit për aq kohë sa të ishte e mundur ishte çelësi. Unë u zbrita deri në fund me Phoenix, HA, Mordo dhe Ronan kundër Groot dhe Colossus që dëshmuan të shkojnë ashtu siç doja.

Kreditë e 300 të Phoenix, ari 1m dhe 4k Elite 4 janë shpërblimi juaj për rrahjen e Tier 7.

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Zhbllokimi i Phoenix - Phoenix Rising Live Blog"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.