MSF: Frika nga errësira - Misioni #12

MSF - Frika nga errësira Misioni 12

Frika The Darkness është përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force, dhe fillova të luftoja rreth dy javë më parë me çdo bord duke marrë 1-3 ditë për të përfunduar në pjesën më të madhe. Ndërsa pranova para se kjo skuadër (më poshtë) nuk mund të jetë një përbërje ideale e ekipit për këtë lojë mode, unë do të jetoj në blogun tim përpjekjet e mia të përditshme ndërsa shikoj për të mposhtur Dimensioni i errët dhe hapni Ultron.

MSF - Frika nga errësira #10Gjithashtu sigurohuni që të shikoni videon e lidhur në grafikun më poshtë Dërguari i Forcave të Marvelit YouTuber Khasino pasi ai i shqyrton Fear The Darkness Lufton 10, 11 dhe 12 në videon e lidhur. Vini re se përmbajtja e Khasino është Vlerësuar PG-13 (gjuhë).

Frika ime Fytyrësia e errësirës:

  • Black Panther - Fuqia 70,663, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e aftësive 6-6-6-5 - 7 Yjet, 6 Red Stars
  • Minn-erva - Fuqia 52,249, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e Aftësive 6-6-6-5 - 6 Yjet, 4 Red Stars
  • Black Widow - Fuqia 50,719, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e Aftësive 6-6-6-4 - 6 Yjet, 4 Red Stars
  • Thanos - Fuqia 50,173, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e Aftësive 6-6-6-5 - 7 Yjet, 2 Red Stars
  • Kapiten Marvel - Fuqia 48,132, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e Aftësive 7-6-6-5 - 6 Yjet, 2 Red Stars
  • Nick Fury - Fuqia 61,554, Niveli 70, Gear 13, Nivelet e Aftësive 6-6-7-5 - 6 Yjet, 5 Red Stars

Frika nga errësira - Misioni 12

Star-Lord, 1.42 milion pushtet

Armiqtë 07.07.19 - 21 qëndrojnë mes meje dhe fitores duke përfshirë 2 Captain Americas, Star-Lord, Quake, Cable, Soldier Winter dhe Kree Cyborg që fillojnë betejën në ekran. Unë vendos për të shkuar pas Star-Lord dhe Kapiteni Amerikë pranë tij menjëherë sepse të dy kalojnë aftësinë e energjisë për shokët e ekipit. Unë e humbas Thanos mjaft herët në betejë, por unë kam Star-Lord në të kuqe dhe Cap parë nën 50% shëndetësor, kështu që unë vazhdoj të punojë në eliminimin e tyre të dy derisa unë të ketë sukses. Ende poshtë një Titan Mad, Quake dhe Cap tjetër janë armiq të ngjitur kështu që ato janë fokus i ri. Unë po gjej sukses në këtë fokus të armikut 2 me një taunter të përfshirë si Quake është poshtë, Cap është i habitur dhe të gjithë armiqtë 4 që mbeten në ekran janë në shëndet të verdhë. Ndërsa skuadra ime është mjaft e ulët për shëndetin, unë ringjall Thanos dhe kam një SHIELD minion ndihmuar jashtë kështu që unë jam duke shpresuar se unë vetëm mund të mbijetojë kohë të mjaftueshme për të marrë Minn-erva për të shëruar skuadrën time. Unë marr Soldier Winter dhe së bashku vijnë Doctor Strange, një Cable dhe Kree Cyborg dhe një HAND Sentry (HS). Duke pasur parasysh të çuditshme mund të ringjallë dhe HS është një top 5 armiku më i bezdisshëm në Marvel Strike Force, kjo do të jetë e vështirë, por të paktën është ana e ME për të shëruar skuadrën time. I çuditshëm e kthen ekipin tim të lartë në një ekip shumë të debutuar, i cili përfundimisht krijon ringjalljen e Star-Lord. Unë jam në gjendje të heq Kabllin e parë dhe menjëherë pas kësaj të humbasë Minerva, kështu që beteja po përfundon. Disi Doktor Strange ngjall një Star-Lord të dytë pak para se të mbarojë beteja, e cila është e çuditshme pasi ka qenë vetëm një deri më tani. Si rezultat, kur të filloj nesër do të kem 18? e armiqve 21 mbetur me katër me shëndet të kuqe dhe katër në të verdhë.

07.08.19 - Është vetëm pas orës së mesnatës Lindore dhe nëse luftoj tani një ditë të zënë dhe ngjarjet familjare nuk do të hyjnë në rrugën time (për një herë). Pesë të njëjtat të mi janë të gatshëm për të sulmuar, por 17 e armiqve 21 mbeten dhe vetëm një Star-Lord. Unë menjëherë përpiqem të shkoj pas Doktor Strange, por HS shndërron tifozin e tij Stealth dhe më ngadalëson ndërsa marr shumë hite. Duke filluar të dobësohen herët, një shërim nga Minerva jep më shumë nxitje që më duhet pasi vjedhësi fillon të konsumohet. Për fat të mirë Doctor Strange nuk merr shumë kohë për të vrarë duke e bërë HS shënjestrën time me Star-Lord dhe Cap, duke marrë parasysh shëndetin e tyre të ulët. Pasi këto katër janë poshtë, ai lë armiqtë e 13 me dy Kree Cyborgs dhe Cable të lënë në ekran. Sidoqoftë, vetëm disa sulme mbërrijnë përforcime të mëvonshme në Star-Lord, Cable, një Kree Cyborg tjetër, Soldier Winter dhe një Operativ SHILED, i fundit i të cilit merr fokusin tim. Ndërsa unë jam në gjendje për të marrë SO, unë humbas dy Thanos dhe Zi Vejushe dhe pastaj ringjall Thanos. Me Cable dhe Kree Cyborg në të kuqe ata do të marrin fokusin tim ofendues. Kam marrë Cable por humbas Fury dhe kam Minn-erva me vetëm të saj, Thanos dhe Kapiten Marvel gjallë kundër armiqve 5. ME mund të zgjedhë për të shëruar plotësisht ekipin e saj ose për të ringjallur një shok grupi që është një zgjedhje e vështirë, por duke pasur parasysh që 3 ime është shëndoshë e kuqe ose e verdhë, shkoj për shërohet me shpresën që unë mund të ringjallë turnin tjetër. Megjithatë, ky veprim vret Kree Cyborg-in e dobët dhe armiqtë menjëherë shtojnë Quake, Captain America dhe një tjetër Cable në radhët e tyre. Tani jam duke u përqendruar tek Star-Lord dhe e marr atë në shëndetin e kuq para se Cap taunts. Thanos është poshtë, pastaj BW, atëherë kapiteni Marvel dhe unë nuk jam duke shkuar edhe për të marrë një kthesë tjetër si Minn-erva bashkohet me ta dhe kjo betejë është e shpejtë.

07.09.19 - Një tjetër mëngjes herët ku luftoj betejën time FTD herët në një përpjekje për ta bërë më të lehtë punën time. 9 e armiqve 21 mbesin dhe 7 janë në ekran - Star-Lord (i kuq), Soldier i Dimrit, Cable & Kree Cyborg (të gjithë shëndetin e verdhë) dhe Captain America, Quake dhe Cable, të gjithë mbi shëndetin 50%. Unë do të filloj duke shkuar pas armiqve më të dobët dhe do të shoh se sa larg mund të arrij ... Unë e kam tronditur Soldierin e duhur, i cili çon në kërpudha dhe një bollëk sulmesh armiku, por më në fund nxjerr një yll më vonë. Unë jam në gjendje të nxjerr edhe Ushtarin e Dimrit dhe Kree Cyborg ashtu siç dy armiqtë e fundit bashkohen në luftën, Quake dhe Cable. Tani 6 e armiqve 21 mbetet dhe shpresoj që unë mund ta luaj këtë saktë. Unë jam në gjendje të nxjerr një nga kabllot pas një AoE tërmeti, por unë habita Tërmën tjetër për t'i mbajtur të dy që të mos më godasin shumë afër. Tërmeti më shqetëson, dhe unë kam një tërmet, kabllo dhe kapele në anën e djathtë, kështu që unë do të përqendrohem te këta tre dhe të shoh se si funksionon kjo. I marr Quake parë dhe keni dy të tjerët në të kuqe me anën e majtë Cable dhe tërmeti të dy mbi shëndetin 50%. Kjo vazhdon të funksionojë mirë pasi Cap dhe pastaj Cable janë të vdekur duke lënë vetëm Quake dhe Cable nga ana e majtë për ta përfunduar këtë. Unë e hesht Quake pastaj përdor disa sulme për ta përfunduar atë, pastaj përdor vetëm aftësitë themelore mbi Cable për të përfunduar betejën dhe për t'u përgatitur për Misionin #13. Shpërblimet e mia për fitore janë 200k ari dhe 2k Mega Orb Fragments.

Pas hapjes së Ultronit:

Pas hapjes së Ultronit ju i luftoni këto beteja edhe një herë në mënyrë që ta fuqizoni atë dhe të fitoni më shumë shpërblime, vetëm kësaj radhe keni shumë më shumë veshje portokalli dhe (shpresojmë) më shumë karaktere Gear 13. Ndërsa unë nuk do të jetoj në blog këto beteja, unë do të ndaj ekipet e mia dhe rezultatet në rast se i ndihmojnë të tjerët të shohin se çfarë është efektive. Me shtimin e Storm natën e kaluar, unë tani kam karaktere 12 në Gear 13: Black Panther, Black Widow, Captain Marvel, Jessica Jones, Minn-erva, Nick Fury, Phoenix, Quake, Star-Lord, Storm, Thanos and Vision.

Dita 1, Beteja 1 (gjithsej 1): Kapiteni Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-erva dhe Jessica Jones (263k) - Beteja ime e hapjes për këtë Mision më pa që të dobësoja Star-Lordin e tyre në shëndetin e kuq dhe vetëm të zvogëloj shëndetin e armiqve të tjerë me 20-30%.

Dita 1, Beteja 1 (gjithsej 2): Kapiteni Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-erva dhe Jessica Jones (263k) - Duke punuar menjëherë për të hequr Star-Lord, sulmi i fundit i kapitenit Marvel është i pari. Më pas filloj të lundroj përpjekjet e mashtrimit të Kapitenit të Amerikës dhe të kërkoj ta heq Quake për të vendosur një betejë të suksesshme. Unë jam në gjendje të nxjerr sulmuesit e tyre kryesorë dhe i kam të gjitha në të kuqe para se të arrijë Sentry Hand dhe Doctor Strange, por ato paraqesin probleme të vërteta. E çuditshme është në gjendje të marrë dy ringjallje të bezdisshme për t'u rikthyer në betejë (Star-Lord dhe Quake), por unë navigoj rreth kësaj dhe i heq ato, Strange dhe Hand Sntry kur një SHIELD Operative dhe më shumë arrijnë. Duke pasur parasysh përçmimin tim për SHAELD Operative në këto borde, unë kohën e aftësisë së saj vjedhurazi / shëroj mirë dhe e heq atë shpejt. Megjithatë kjo lë shumë ofendim në tabelë për njerëzit e këqij dhe unë humbas Minn-erva dhe Thanos dhe më pas skuadra shkatërrohet me 11 të 21 armiqve të mbetur.

Dita 2, Beteja 2 (gjithsej 3): Phoenix, Storm, Black Panther, Nick Fury and Vision (290k) - Doja të provoja këtë kombinim (më pak se ideal) për të parë nëse mund ta mbaj Storm gjallë dhe ngarkesat e pirgut dhe të merrja një sulm masiv, por nuk funksionoi si dhe kam shpresuar. Në fund, armiqtë e 3 mbeten, Kapaku i shëndetit të kuq dhe dy kabllot në shëndetin e verdhë pasi Phoenix bëri disa dëme masive, por nuk ishte e mjaftueshme për fitoren.

Dita 2, Beteja 3 (gjithsej 4): Quake & Black Widow (108k) - Unë shpresoja se sulmi i gruas 2 nga këta dy mund të vriste Cap dhe të përmbante Kabllot, por ata nuk mundën. Nuk ka përparim për tu shënuar.

Dita 3, Beteja 1 (gjithsej 4.5): Kapiteni Marvel, Star-Lord, Thanos, Minn-erva dhe Jessica Jones (268k) - Unë zgjodha këtë ekip sepse ata janë aq të mirë në zgjedhjen e armiqve të dobët, duke freskuar bashkësitë e qytetit dhe të shkojnë në betejën tjetër me forcë të plotë. Unë nxjerr një Kabllo, pastaj Cap, atëherë Cable përfundimtar pasi ky grup nuk zhgënjej dhe unë fitoj lehtë.

Frika nga errësira Live Blog Betejat:

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Frika nga errësira - Misioni #12"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.