MSF: Ngjarja Legjendare për të zhbllokuar Gruan e padukshme që po vjen, Kërkohen gjashtë karaktere të këqija

MSF - Katër Fantastikë & Namor

MARVEL Strike Force dhe programi FoxNext Envoy janë të kënaqur të njoftojmë se Ngjarja tjetër Legjendare në lojë është përcaktuar ndërsa lëshojmë këtë informacion për komunitetin për herë të parë. Më poshtë është postimi në blog që do të dalë më vonë sot nga ekipi i zhvillimit.

 

Ngjarje legjendare e gruas së padukshme

Benduesi i lehtë Legendary i Fantastic Four është në rrugë e sipër, dhe nëse jeni njohur me Fantastic Four dhe Sue Storm, ju e dini që titulli i saj Legjendar është i merituar. Ajo është anëtarja më integrale e ekipit dhe e njëjta gjë vlen edhe për MARVEL Strike Force.

Gruaja e padukshme është një Mbrojtëse që fsheh aleatët e saj nga sulmet e armikut duke hequr efektet e tyre negative ndërsa duke aplikuar gjithashtu vjedhje, pengesë dhe devijim për ta. Për një encore, ajo gjithashtu largon Vjedhurazi armikun, rrit shëndetin e Namor dhe aleatët Fantastic Four, dhe siguron sulme mbrojtëse të mbështjelljes kur ata kanë Barrierë.

Mister Fantastic, Pishtari Njerëzor, Gruaja e padukshme dhe Gjëja përbëjnë thelbin Fantastik katër themelor dhe së bashku janë një central elektrik i gjithanshëm. Kur shtoni aftësitë fyese të Namor në ekip, këta pesë personazhe bëhen sundimtarët e Luftës.

Këtu është vështrimi juaj i parë në aftësitë e Gruas së padukshme:

Themelor
Sulmoni objektivin kryesor për 290% të dëmtimit dhe pastaj Vetë Pengesë për 10% të Shëndetit Max të këtij personazhi.

i veçantë
Pastroni efektet negative 2 nga vetvetja dhe të gjithë aleatët.
Aplikoni Vjedhurazi tek vetja dhe të gjithë aleatët.
Aplikoni Mbrojtjen Për 2 kthehet te vetja dhe të gjithë aleatët.
Pastroni Vjedhurazi nga aleati më i lartë i Shëndetit, atëherë aplikoni Deflect 3 dhe Imuniteti për 2 kthehet në aleatin më të lartë të Shëndetit.
Pastro vjedhurazi nga të gjithë armiqtë.

I fundit
Aplikoni Offense Down për kthesat 2 tek të gjithë armiqtë.
Pengesë ndaj të gjithë aleatëve për 40% të Shëndetit Max të këtij personazhi.

Pasiv
Kur një armik sulmon një aleat Fantastik Katër me Barrierën, sulmoni atë armik për dëmtim 250%.

Fitoni Shëndeti + 20% Max.
Aleatët Fantastikë Katër dhe Namor fitojnë + 20% Max Health

 

Gruaja e Padukshme është një zhbllokim me 5 yje dhe do t'ju duhet një ekip me 5 yje të Villains më të rinj të Qytetit - Gjashtë Sinister - për një shans në blerjen e anëtarit të themelit Fantastic Four. Green Goblin është tashmë në dispozicion në Nexus 5-6 dhe anëtarët e tjerë do t'i bëjmë të disponueshëm javën e ardhshme. Shocker po shkon drejt nyjës së tij të fushatës, Vulture po fluturon në dyqanin Arena dhe Mysterio po shfaqet në Raid Store.

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Ngjarja Legjendare për të zhbllokuar Gruan e Invisueshme që po vjen, kërkohen gjashtë karaktere të këqija"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*