SWGoH: Si të mposhtni Ekipin 501 të Përgjithshëm Skywalker

SWGoH Squad Arena w / General Skywalker

Ne fillojmë Udhëzuesi i Arenës së Skuadrës SWGoH këtu në Gaming-fans.com me Si të rrahni Ekipin 501 të Përgjithshëm Skywalker. Që nga shtimi i tij (kapja e parave) në Star Wars Galaxy of Heroes, General Skywalker ka ngadalë punën e tij në krye të lojës, për shkak në pjesën më të madhe për zhbllokimin qesharak të 5 yjeve të GS dhe grindjes për të marrë Tokens Event Guild për të blerë shartat e tij. Por me këtë që u tha, duke mposhtur GS, veçanërisht një version me 7 yje, nëse nuk ka detyrë të lehtë. Më poshtë shkrimtari ynë më i ri, ohpoodoo, vlerëson strategjinë e betejave me GS, ose siç e quan ashtu siç duhet, G $ $.

Problemi: Mbrojtja e gjeneralit Skywalker duhet të prishet para se të sulmoni trupat e tjera 501. Ai merr + 25% mbrojtje, + 25% këmbëngulje, dhe + 15% mbrojtje për secilin aleat të 501-shit (në thelb të gjithë kompjuterët do të kenë 4 aleatë të 501-tëve, duke i dhënë atij + 100% mbrojtje dhe + 60% rritje të mbrojtjes gjë që e bën shumë të vështirë marrjen e përmes mbrojtjes së tij dhe në thelb është e pamundur të zbrisni shumicën e debitimeve). Dëmet e tij rriten ndërsa lufta vazhdon gjithashtu (skuadra merr + 2% dëme në stacking për çdo bujë të shtuar në ekipin tuaj derisa lufta të mbarojë). Sa herë që ju godet G $, ai kundërshton mbrapa (kushdo që sulmon dyfish merr 2 mbrapa, asiston dhe toonat e vjedhur natyrisht nuk vuajnë kundërvihet). Nëse ia dilni ta mbroni atë mbrojtje dhe gjunjëzoni G $, do të përballeni me aleatët e 501-tës përpara se G $ të mbrohet (shumë pak ekipe mund të mbijetojnë në shumë sulme). Zgjedhjet e tua janë të bësh fuçi përmes Fives i cili kundërshton (dhe godet mjaft fort vetë), ose të vrasësh një aleat tjetër të klonit që shkakton sakrificën e tij (nga ai Ndërgjegjësimi taktik Zeta) i cili u jep aleatëve të tjerë të kloneve 501-të të tjerë shëndetin e tij maksimal, mbrojtjen maksimale, shpejtësinë dhe statistikat e shkeljeve, përveç atyre të tyre, për pjesën e mbetur të betejës (në thelb do të thotë nëse vrisni një tjetër të parë, më mirë nuk lejoni që klonet e tjera të shkojnë përsëri). Nëse ia dilni t'i eliminoni të gjithë aleatët e 501-të, atëherë duhet të hiqni një G $ me dëme të pambaruara që nuk mund të goditen në mënyrë kritike (ai pastron kur është kritik kështu që të paktën ai nuk do të pastrojë gjatë kjo) dhe vriteni atë përpara se t'ju vrasë. Plus, ai merr 35% kthesë sa herë që ekipi juaj merr një kthesë pasi të jetë vetëm.

Përbërja aktuale meta: Për këtë udhëzues, ne po supozojmë se po përballeni me General Skywalker (G $), Rex, Echo, ARC Trooper dhe Fives. Po ashtu po supozojmë se ekipi me të cilin po luftoni është një nga më të mirët; një skuadër plotësisht Relic 7 me moda të mahnitshme dhe të gjithë Zetas. Shumica e videove të testimit në këtë udhëzues janë bërë kundër 2 skuadrave të flamurit MAW që shardmët e mi dhe unë shpesh duhet të luftojmë çdo ditë në arenë. Ata janë whaliest e balenave nga reparti 2 më i madh në botë. Guildi i tyre e ka bërë zakon të dominojë të gjithë në TW për një kohë të gjatë. Ju nuk do të gjeni shumë ekipe që janë më të mira se këto në botë.

Nëse përdorni një përbërje Darth Revan, duhet t'i përgjigjeni një pyetjeje të rëndësishme përpara se të vazhdoni: A mundet që Darth Revan im të tejkalojë G $ e tyre? G $ merr një bonus me 20% shpejtësi nga unik Rex, kështu që merrni shpejtësinë G $ x 1.2 dhe kjo është shpejtësia aktuale e G $. G $ unë duhet të luftoj çdo ditë është 261 shpejtësi aktualisht (261 * 1.2 = 313.2 kështu që për sa kohë që DR im është mbi 315 e di se jam i sigurt). Nëse mund ta bëni DR tuaj më shpejt sesa shpejtësia reale e G $ e kundërshtarit tuaj, vazhdoni në opsionin A. Nëse jo, vazhdoni në opsionin B.

 • Darth Revan (DR), Bastila (Rënë), Darth Malak, Thrawn, Han Solo
 • Shkalla e suksesit është gati 100% nëse e dini se çfarë jeni duke bërë dhe DR juaj mund të tejkalojë G $ e tyre (madje edhe me bonusin e shpejtësisë 20% nga rex unike, shiko matematikën më lart). Kërkon modifikim të mirë, lojë dhe dëmtim për të fituar. Një pengesë e mundshme është nëse kundërshtari juaj ka një Trooper ARC vërtet, me të vërtetë të shpejtë dhe Thrawn juaj është shumë i dobët, ai mund të prishë tërë betejën.
 • Gear Minimums: G13 në të gjithë 3 tonet e perandorisë sith (më shumë ju ndihmon të bëni më shumë dëme dhe të mbijetoni më lehtë, kështu që ne sugjerojmë të paktën r3 + ta bëni këtë punë vazhdimisht), g12 + Han Solo dhe g12 ++ Grand Admiral Thrawn (ai duhet të mbijetojë nga sulmi fillestar edhe nëse Pesë ose një Klon tjetër e shënjestron atë, kështu ndihmojnë medpakët dhe nxitës të tjerë të mbijetesës). Nëse ai vdes para se të mund të bëjë Frakturë, ose edhe pasi të keni thyer, ju nuk do të ndaloni më sportelet e G $ që është një lajm i keq. Sa më i fortë aq më mirë. Një pengesë e mundshme është nëse kundërshtari juaj ka një Trooper ARC vërtet, me të vërtetë të shpejtë dhe Thrawn juaj është shumë i dobët, ai mund të prishë tërë betejën.
 • Referenca e videos në YouTube: https://youtu.be/AuX69RATNY8

 • mods
  • Darth Revan: Përqendrohuni në Shpejtësinë. Filloret e modës nuk kanë vërtet rëndësi nëse heq shpejtësinë tuaj shumë dhe nuk mund të tejkaloni më shumë G $. Set i shpejtësisë (2 grupet e fundit të modës nuk janë me pasojë). Trekëndëshi CD gjithmonë preferohet në perandorinë sith pasi ata kritikojnë kaq shpesh, por nuk heqin dorë nga shumë shpejtësi për të. Ju dëshironi të jeni në gjendje të keni frikë prej tyre sa më shpejt të jetë e mundur.
  • Bastila (Rënë): Përqendrohuni te Shpejtësia / ofendimi. Set i shpejtësisë (2 mods e fundit, përsëri, nuk kanë rëndësi të vendosur). Shigjeta e Shpejtësisë, Trekëndëshi CD / ofensivë, Ofendimi (ose Potenciali nëse ato që veprojnë nga vepra juaj thith) kryqëzojnë duke ruajtur shpejtësinë e mahnitshme. Unë përqëndrohem në marrjen sa më shumë ofendim dhe cd mbi të sa është e mundur, ndërsa qëndroj mbi 120 shpejtësi shtesë.
  • Darth Malak: Grupet e shëndetit / mbrojtjes (modalitetet e mbrojtjes janë me të vërtetë efektive vetëm nëse 6 pikë). Fokusimi është në mbrojtjen e filloreve. Sekondarët që ju doni mbrojtje (të papërpunuara dhe% janë të mira), disa shpejtësi dhe mbrojtje%. Preferohet shigjeta e shpejtësisë me një shigjetë mbrojtëse shtesë ose mbrojtje me shpejtësi të madhe sekondare. Trekëndëshi mbrojtës, rrethi mbrojtës, kryqi mbrojtës. Ai duhet të jetë në gjendje të marrë disa grushta serioze.
  • Admirali i Madh Thrawn: Set i shpejtësisë. Përqendrohuni në shpejtësinë dhe mbijetesën. Ai duhet të jetë i shpejtë (preferohet 280 shpejtësi ose më e lartë) në mënyrë që të mund të përdorë shpejt frakturën. Shigjeta e shpejtësisë është e domosdoshme. Filloret e mbrojtjes në trekëndësh, kryq dhe rreth preferohen ta ndihmojnë atë të mbijetojë, por nuk heqin dorë nga shpejtësia.
  • Han Solo: Komplete CC dhe CD. Shigjeta e Shpejtësisë, trekëndëshi CD, Kryq ofendimi. Ai thjesht duhet të dëmtojë. Ai është me të vërtetë vetëm këtu për atë befasi fillestare të rex. Damagedo dëmtim shtesë që ai mund të bëjë është një bonus

Gameplay:

 1. Han duhet ta trullosë Rex-in për ta ndaluar atë t'i japë skuadrës 60% matës dhe të dalë para jush (kjo është arsyeja pse Han është këtu).
 2. Goditja e Rex do të ushqejë Fives disa metra matës, kështu që ju ka të ngjarë të keni disa hite, por DR juaj do të marrë për të shkuar shumë shpejt. Merrni frikë nga ekipi duke përdorur lëvizjen e marrëzisë në G $.
 3. Për mua, Fallen Bastila është tjetër. Ju nuk dëshironi që ajo të marrë kundërvihet nga G $, kështu që gjithmonë përdorni aftësinë e saj të Frikës në G $ nëse ai nuk është i thyer në mënyrë që ajo të mbijetojë për aq kohë sa të jetë e mundur.
 4. Thyerje thyerje G $. Kjo e ndalon atë në gjurmët e tij dhe ju ndihmon ta zbrisni poshtë pa pasur nevojë të vuani kundërvihet.
 5. Merrni G $ në gjunjë.
 6. Sulmoni Fives dhe merrni atë si vdekur. NUK VESH K ANND T EL PARA! BEJ KUJDES!
 7. Vrasni pjesën tjetër të kloneve para se G $ të rikthehet.
 8. Tani është vetëm ti dhe G $ kështu që vrasin atë. Debuffs do të ngjitet dhe ai nuk mund t'i pastrojë ato më kur të goditet në mënyrë kritike.

 • Darth Revan (DR), Bastila (Rënë), Darth Malak, Wat Tambor, Han Solo
 • Shkalla e suksesit varet nga DR duke shkuar para G $ (Moda Armë i jep DR 15% matës në fillim në çdo kthesë të armiqve). Shkalla e suksesit është 50-60% nëse ju merrni DR për të shkuar para G $ dhe keni shpejtësi të mjaftueshme dhe dëme në toons tuaj perandori sith.
 • Gear Minimums: Relike në të gjitha 3 tonet e perandorisë sith (më shumë ju ndihmon të bëni më shumë dëme dhe të mbijetoni, ju sugjerojmë të paktën r4 +), solo g12 han dhe g11 në Wat Tambor
 • Referenca e videos në YouTube: https://youtu.be/zZ1dZTfHVi4
 • mods:
  • Darth Revan: Përqendrohuni te Shpejtësia dhe Dëmtimi (qëllimi është 8k + dëm special). Filloret e modës jo domosdoshmërisht kanë rëndësi nëse heq ndjeshëm nga shpejtësia juaj, por trekëndëshi CD me të vërtetë ndihmon në përmirësimin e dëmtimit dhe kryqit kryesor të shkeljes është i bukur, si dhe për t'ju ndihmuar të shtyni lart pragun e dëmtimit special. Set i shpejtësisë është, natyrisht një domosdoshmëri. 2 modalitetet e fundit nuk kanë rëndësi për setin. Ata thjesht duhet të jenë të shpejtë dhe ndoshta mund të japin ndonjë ofendim shtesë nëse mundeni.
  • Bastila (Rënë): Përqendrohuni te Shpejtësia / ofendimi. Set i shpejtësisë (2 mods e fundit, përsëri, nuk kanë rëndësi të vendosur). Shigjeta e Shpejtësisë, trekëndëshi CD, Ofendimi (ose Potenciali nëse duhet) të kryqëzojë duke ruajtur shpejtësinë e mahnitshme.
  • Darth Malak: Komplete të Shëndetit / Mbrojtjes (modalitetet e mbrojtjes vetëm me të vërtetë efektive nëse 6 pikë). Fokusimi është në mbrojtjen e filloreve. Sekondarët që ju doni mbrojtje (të papërpunuara dhe% janë të mira), disa shpejtësi dhe mbrojtje%. Shigjeta me shpejtësi ose mbrojtje me shpejtësi të madhe sekondare, trekëndësh mbrojtës, rrethi mbrojtës, kryq mbrojtës. Ai duhet të jetë në gjendje të marrë disa grushta serioze, por ai ka nevojë për shpejtësi të mjaftueshme për të vazhduar më tej.
  • Wat Tambor: Set i shpejtësisë. Fokusimi është vetëm në shpejtësi. Ai duhet të jetë i shpejtë (110 shpejtësi shtesë e preferuar, por ne kemi parë më pak punë). Zeta është një kërkesë.
  • Han Solo: Komplete CC dhe CD. Shpejtësia (ose ofendimi) Shigjeta, trekëndëshi CD, Kryq i ofendimeve. Ai thjesht duhet të dëmtojë pas bezdisjes së tij fillestare. Ai ka të ngjarë të vdes shumë shpejt në këtë luftë nëse sulmon G $ $ para se të rrëzohet, kështu që ju dëshironi që ai të jetë më i ngadalshëm. Rreth 225-235 shpejtësia është ajo që kemi.

Gameplay:

 1. Stun Rex me Han Solo dhe përdorni Wat Tambor për t’i dhënë Armëve Mod në DR në mënyrë që ai të fitojë 15% metër kthese sa herë që armiku lëviz.
 2. Përdorni lëvizjen e marrëzisë së DR në G $
 3. Tani kush shkon tjetër do të jetë i varur nga ekipi, por do të jetë një përbërje e mëposhtme për të marrë G $ në Kneel: Përdorni lëvizjen e frikës së Fallen Bastila në mënyrë që ajo të mos marrë një kundër nga G $; Rradha e parë e Malakut do të jetë tortura dhe e dyta do të jetë jeta e ikjes; dhe DR do të përdorë Force Storm. Shpresojmë që G $ rrëzohet tani.
 4. Tjetra, shkoni drejt për pesë. Zbriteni.
 5. Vrit Rex. Pastaj 2 të tjerët
 6. Tani ju duhet të vrisni vetëm G $ $. Ju duhet të përpiqeni të ruani marifet Han për këtë pjesë të luftës. Mundohuni ta kontrolloni G $ me frikë dhe trullosje dhe ta vrisni.
 7. TI FITOVE!

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Si të rrahni Ekipin 501 të Përgjithshëm Skywalker"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.