Komandantët më të mirë të PR Avatar: Gjuetia Kentrocapra

Kentrocapra - Avatar Pandora Rising

Që nga faqja e lansuar, Gaming-fans.com ka shikuar të edukojë lojtarë për lojëra që shkrimtarët tanë duan të luajnë. Gjatë viteve të fundit ne kemi qenë në gjendje të zgjerojmë nga vetëm një lojë e vetme në disa lojëra të ndryshme celulare duke përfshirë Avatar: Pandora Rising, pasi të shkoni në vrojtim prill në FoxNext Games në Los Angeles në shtator 2019. Më poshtë po hedhim një vështrim në serialin më të mirë të Komanduesve PR të Avatarit, ku zbërthemë komandantët dhe burimet e ndryshme me shpresë se të dhënat dhe këshillat tona do të ndihmojnë lojën tuaj në Avatar: Pandora Rising.

Kentrocapra është një burim në Avatar: Pandora Rising kjo është e rëndësishme për Na'vi. Gjuetia e Kentrocapra, qoftë nga një Rally apo nga një komandant individual i tyre, siguron eshtrat Kentrocapra të nevojshme për të mbajtur Armët tuaj Hut të zënë i cili është i rëndësishëm gjatë gjithë lojës.

Kockat e Kentrocapra mund të blihen nga çdo komandant në Avatar: Pandora Rising i cili ka etiketën Hunter, megjithatë dy komandantë specializohen në Kentrocapra - Sukal dhe Zumkana. Pra, kush është Komandanti më i mirë Na'vi për të gjuajtur Kentrocapra? Le të shohim statistikat e tyre dhe të krahasojmë. Vini re se unë po krahasoj vetëm komandantët specifikë të Kentrocapra-s pasi gjuetarët e përgjithshëm nuk mund të krahasojnë statistikisht në të njëjtat nivele me ata që kanë një specialitet.

Sukal - Sukal është një komandant i rrallë në prill i cili është mjaft i vështirë për t'u marrë në fillim. Shpejtësia e saj e mbledhjes në shkëmbinjtë e vetëm Kentrocapra shkon nga + 8% në + 35% me një Aftësi të Mbledhur në Kentrocapra në +30 në +130. Në Kentrocapra Rally Sites shpejtësia e saj varion nga + 15% në + 36% me një aftësi të mbledhur nga +55 në +130. Më në fund, në mbrojtje Sukal shton nivele për të gjithë trupat (+3 në +26) kur mbrohet ndërsa rrit Kullat (+3 në +35) dhe Partia e Gjuetisë (+3 deri +30) merr një azhurnim të fortë.

Zumkana - Zumkana është një komandant epik që gjuan Kentrocapra me + 12% në nivelin 1 të aftësisë së saj Shadow Hunt dhe mund të përparojë deri në 39% në vendet solo. Shkathtësia e saj për Gjuetinë Kentrocapra varion nga +40 në nivelin 1 në +150, por të dyja këto nivele statesh janë edhe më të forta në Sites Sites Kentrocapra. Në mbrojtje, Zumkana shton të gjitha Kullat (+4 në +40) dhe rrit të gjitha trupat (+4 në +28) ndërsa forcon Sulmin e Ikran (+4 në +32).

Kështu që ne pyesim përsëri, kush është Komandanti më i mirë Na'vi për të gjuajtur Kentrocapra?

Zumkana - Avatar Pandora RisingPër shumë nga këto krahasime ne kemi një komandant Epik kundrejt një komandanti jo të zakonshëm ose të zakonshëm, duke e bërë kështu një zgjedhje të lehtë. Por si gjuetarët më të mirë të Hexapede në Avatar: Pandora Rising, ne kemi një komandues të rrallë dhe Epic si dy opsionet për Kentrocapra, kështu që ne shohim dallime shumë të vogla stat.

Për llogari të mia kam një Zumkana të fortë dhe e mbaj të fortë edhe Ikran Sulmun tim dhe nuk e përdor Partinë e Gjuetisë shumë shpesh për shkak të kostos së tyre të lartë për ne në betejë, kështu që Zumkana merr këtu një sy të keq. Edhe pse hendeku nuk është shumë i madh, Zumkana ka statistika më të mira se Sukal në çdo kategori, kështu që vota ime është për Zumkana si një nga komandantët më të mirë Na'vi në Avatar: Pandora Rising, dhe më të mirët në gjueti Kentrocapra.

Bëhu i pari që komenton në "Komandantët më të mirë të PR Avatar: Gjuetia Kentrocapra"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.