I dërguari i MSF: Zbulon Kit për Blob, Toad dhe Ironheart

Marvel Strike Force

Përditësimi i fundit për Marvel: Strike Force është në hyrje pasi lojtarët mund të presin që tre personazhe të rinj të na bashkohen së shpejti. Si pjesë e Programi i të Dërguarit të MSF, Gaming-fans.com është e kënaqur të lëshojë komplet për Blob, Toad dhe Ironheart më poshtë. Në këtë kohë, ne nuk kemi detaje se si do të fitohen këto karaktere në MSF.

pikë

tipare: Zuzar, Global, Mutant, Mbrojtës, Vëllazëri, Mispit

Themelore - Dorëza e rëndë

 • Sulmi objektivin kryesor për dëmin 340% + aplikoni Slow
 • Nëse objektivi është ndërprerë, ndryshoni Shpejtësinë e Shiritit të shënjestrës me 20%.

Speciale - Mburoja e mishit - Kostoja e energjisë: 2/4

 • Kopjoni të gjitha efektet pozitive nga aleatët BROTHERHOOD për këtë karakter.
 • Sulmo objektivin primar për dëmin% 350.
 • Sulmoni të gjitha objektivat ngjitur për dëme 320%.

Ultimate - B elly Flop - Kostoja e energjisë: 5/5

 • Sulmoni objektivat parësor dhe të gjithë ngjitur për 460% dëme.
 • Masë pasive - S olid

Blob do të jetë një shtesë e bukur për fraksionin Vëllazëria, duke shtuar një Mbrojtës tjetër të vlefshëm dhe të lejojë që të luhen disa kombinime të reja të personazheve.

zhabë

tipare: Villain, Global, Mutant, Controller, Vëllazëria, Misfit

 • Në Spawn fitoni ofendimin lart për 2 kthesa.
 • Kur një aleat i Vëllazërimit bie nën 50% Shëndet, fitoni Taunt
 • Nga ana e armikut, aplikoni +1 Deflekt, deri në maksimum 3, për aleatët ngjitur.
 • Fitoni + 50% Rezistencë. Aleatët e BRROHT fitojnë + 50% Rezistencë.
 • Fitoni + 25% shanse ndaj kundërsulmit. Fitoni + 25% shanse kundër Kundërsulmit për aleatin e BROTHERHOOD.

Themelore - rënia e gjuhës

 • Sulmi objektivin kryesor për dëmin 260%, aplikoni ofensivën poshtë për 1 kthesë dhe ngadaltë për 2 kthesa.

Special - Spray Acid - Kostoja e energjisë: 2/4

 • Sulmoni objektivat parësor dhe të gjithë ngjitur për 280% dëme. Secili objektiv ka të gjitha efektet negative të zgjatura me kohëzgjatjen 1.

Ultimate - L iap Frog - Kostoja e energjisë: 4/4

 • Pastroni të gjitha efektet negative nga vetja.
 • Aplikoni Taunt dhe Mbrojtjen deri në Blob aleate.
 • Sulmoni objektivin kryesor për dëme 240% + qartë 2 efekte pozitive.
 • Zinxhir në 4-5 objektiva ngjitur për 240% dëme + qartë 2 efekte pozitive në secilin objektiv. Kundërsulmi e prish këtë Zinxhir.
 • Nëse Blob është një aleat:
  • Sulmoni objektivat parësor dhe sekondar për 290% dëme në vend.
  • Ky sulm nuk mund të shmanget ose të kundërsulmohet.

Pasive - Një Anatomi mifibe

 • Fitoni + 25% Shansi Dodge.
 • Në Spawn, mbush + + 15% Shpejtësia e Shiritit. Plotësoni + 15% Shiritin e Shpejtësisë për aleatin e BROTHERHOOD.

Blob do të jetë një tjetër shtesë e bukur për fraksionin e Vëllazërisë si një Kontrollues që rrit statistikat e shokëve të tij të Vëllazërisë.

Ironheart

tipare: Hero, Global, Tech, Blaster, Controller, PowerArmor

 • 50% shans për të fituar Ndihmuar Tani nga ana e secilit aleat BROTHERHOOD.
 • Nga ana tjetër, nëse ndonjë aleat i BROTHERHOOD është duke provuar, fitoni +1 ofendim lart, deri në maksimum 3.
 • NAR LUFTS
  • Fitojnë + 60% Fokus.
  • Aleatët e BRROHT fitojnë + 60% Fokus.

Repulorët themelorë - Prototipet

 • Sulmo objektivin primar për dëmin% 320.
 • Fitoni një Ndihmës nga Njeriu i Hekurt.

Speciale - vendosni flakët - Kostoja e energjisë: 4/4

 • Sulmoni objektivat parësore dhe ngjitur për 180% dëme.
 • Ndryshoni shiritin e shpejtësisë së synimeve parësore dhe ngjitur me 20%.
 • Aplikoni Blloko aftësinë në objektivin kryesor.

Përfundimtar - shkelës i tokës H - Kostoja e energjisë: 4/6

 • Sulmoni të gjithë armiqtë për 260% dëme + aplikoni Mbrojtjen poshtë për 2 kthesa.
 • Në WAR, fitoni + 100,000% Fokus Extra për këtë sulm.

Pasive - P rodigy

 • Në Spawn, aplikoni Mbrojtjen Deri në veten dhe të gjithë aleatët POWER ARMOR për 2 kthesa.
 • Fitoni + 40% Rezistoni. Aleatët TECH fitojnë + 40% Rezistojnë.
 • Fitoni + 15% Max Shëndet. Aleatët e forcave të blinduara fitojnë + 15% Shëndeti Max.
 • Fitoni forca të blinduara + 15%. Aleatët e forcave të blinduara fitojnë + 15% forca të blinduara.

Ironheart do të jetë një shtesë interesante për ekipin e Power Armor dhe rrit statistikat e tyre bukur.

Bëhu i pari që komenton në "I dërguari i MSF: Zbulimet e Kit për Blob, Toad dhe Ironheart"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.