Rishikim SWGoH Relic: Ezra Bridger

Ezra Bridger - SWGoH

Gaming-fans.com ka qenë një element kryesor në komunitetin Star Wars Galaxy of Heroes që nga fillimi. Nga jona karaktere Mod Guides dhe thyerja e lajmeve si një lojë EAChanger për udhëzuesin tonë Sith Raid dhe më shumë, faqja jonë kërkon të ndihmojë arsimimin e lojtarëve në lidhje me këtë lojë shumë komplekse të lëvizshme. Me Relic Amplifiers një pjesë të madhe të lojrave fundore, Gaming-fans.com ju ka mbuluar ndërsa kërkojmë të vazhdojmë ta bëjmë komunitetin më të zgjuar kur është fjala për mënyrën e përfitimit të sa më shumë nga Star Wars Galaxy of Heroes.

Në një shtesë tjetër të Seritë e rishikimit të relikeve, ky artikull do të përqendrohet në Ezra Bridger dhe Reliken e tij, një Lightsaber. Si gjithmonë këto përmbledhje krahasojnë një karakter nga niveli Relic 0 me nivelin Relic 7 dhe format nuk janë faktorizuar në të.

Së pari Ezra fiton një mesatare shëndetësor rritje prej 17,892. Ai gjithashtu merr një shtesë 10.43% forca të blinduara dhe 6.87% Rezistencë, të dy numrat e respektueshëm për të shtuar mbijetesën e tij.

Në anën sulmuese Ezra fiton një 2,884 të mëdha Dëmtim fizik rrit. Ai gjithashtu sheh një 13.5% Dëmtimi kritik përplasem dhe një jashtëzakonisht i madh Shansi fizik kritik nxitje prej 33.92%. Vini re se kjo rritje e CC e vendos atë në 79.25% CC Fizike para mods, kështu që jini të vetëdijshëm për këtë kur jeni mod Ezra Bridger në SWGoH.

Ezra Bridger është një sulmues mjaft i mirë që përfiton shumë nga Reliku i tij. Për më tepër, ai ka shkathtësi të lartë pasi ka edhe etiketën Jedi dhe Rebel. Ndërsa ai nuk është një zgjedhje e mirë për secilin fraksion, ai është një nga rezervat e para që do të mendonte. Për shkak të këtyre faktorëve unë po e vendos atë në zonën e mesme të Prioriteti i mesëm shtresore.

 

Nga Zalandas Gosular
Shkrimtari i stafit, Gaming-fans.com

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH Relic Review: Ezra Bridger"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*