SWGoH: Galaktik Legjenda e Regjistrohu Blog Live / Walkthrough

Legjenda Galaktike Rey - SWGoH

La Ngjarjet e Legjendës Galaktike në SWGoH kanë qenë duke u ngritur për muaj të tërë, dhe më në fund në 25 Mars 2020 lojtarët u lejuan të fillojnë të punojnë drejt hapjes së versioneve të reja Galactic Legend të Rey dhe Liderit Suprem Kylo Ren. Më pak se një javë pas fillimit të kësaj përmbajtje të re nga Capital Games, përmbajtje e re që vlen vetëm për më pak se 1% të bazës së lojtarit pas gati një viti pothuajse asgjë tjetër në lojë, unë fillova udhëtimin tim për të zhbllokuar Galactic Legend Rey më 31 Mars 2020 dhe kam azhurnuar përmbajtjen më poshtë deri në 20 Prill, kur më në fund u përballa me Nivelin VI. Më poshtë kam qenë duke bërë Blogging live përvojën time me ngjarjen Galactic Legend pasi personazhet e mia të Rezistencës më kanë ndihmuar të arrij qëllimin tim, dhe ndërsa unë kam shmangur shumë video dhe mendime të të tjerëve për ngjarjet e Legjendës Galaktike si një e tërë, unë kam dhënë mendimin tim të piltrituar në lidhje me betejat, si është vendosur procesi GL, dhe më e rëndësishmja, grafika. 😉

Më poshtë është ecja ime / blogu i drejtpërdrejtë i udhëtimit për të zhbllokuar Legend Legend Galactic. Shpresoj të shijoni dhe të mësoni nga kjo. Unë gjithashtu kam shtuar lidhje me disa nga lojrat e mia të preferuara (të mëparshme) GameChangers dhe videot e tyre më poshtë.

Karakteristikat e rezistencës së nivelit të I dhe II të përdorura:

  • Rey (Trajnimi i Jedi) - Shpejtësia e relikeve 7 - 279, shëndeti / mbrojtja 130k, 5,939 dëme, 94.76% CC, 222% CD - të gjitha modat me 6 pika, të gjitha aftësitë maksimale
  • BB-8 - 333 shpejtësi, shëndet / mbrojtje 114k, forca të blinduara 60.2% - të gjitha mënyrat 6-pikëshe, të gjitha aftësitë maksimale
  • C-3PO - Shpejtësia e relikeve 4 - 274, shëndeti / mbrojtja 156k, fuqia 114.22% - të gjitha mënyrat 6-pikëshe, të gjitha aftësitë maksimale
  • Heroi i Rezistencës - Shpejtësia e relikeve 5 - 315, shëndeti / mbrojtja 103k, 9,149 dëme speciale, 50.79% CC speciale, CD 192% - të gjitha mënyrat 6-pikëshe, të gjitha aftësitë maksimale
  • Hero Poe i Rezistencës - Shpejtësia e relikeve 5 - 302, shëndeti / mbrojtja 99k, 10,686 dëme speciale, 38.65% CC speciale, CD 192% - të gjitha mënyrat 6-pikëshe, të gjitha aftësitë maksimale

Bileta Legjenda Galaktike03.31.20 @ 10:20 ET - Unë filloj me XNUMX Valuta e dritës anësore dhe kanë nevojë për 15 për të filluar betejën e parë. Kjo monedhë dritë anësore mund të fitohet duke mposhtur çdo betejë të dritës anësore, 1 copë në një kohë. Sigurisht kur luftoni ose bëni një tabelë Light Side, gjithçka varet nga RNG se sa pjesë keni marrë siç tregohet në grafikun tim në të djathtë. Në tre simimet e mia të para mbi 36 beteja kam marrë 14 copë Valuta e dritës anësore për një rënie të suksesshme prej 38.8%. Në përgjithësi, unë jam duke dëgjuar raporte prej 25-30%.

Trashëgimtari në anën e dritës - Tier I

Niveli I mund të luftohet 8 herë me shpërblime nga 10 shards të Rey çdo herë, kështu që 80 shards mund të merren nga ky gradë e parë.

Përpjekja # 1 - Ju filloni të përballeni me toger Cowell dhe katër dëborë të Rendit të Parë në Kijimi. Këshilla ime e parë është kjo, mos përdorni një ekip standard të vjetër të Rezistencës së Rey (Jedi Training), BB-8, Resolution Trooper, Finn dhe Rey (Scavenger) pasi kjo nuk funksionoi aspak për mua pasi harxhova 15 pjesë të vlefshme të kjo monedhë.

Pasi rashë në fytyrë për fytyrën time për betejën e parë, unë shikova rrjedhën live të CubsFanHan që nga java e kaluar (lidhja në fund të faqes) dhe kam vendosur të mësoj nga gabimet e mia dhe disa nga ato (shumë) më të vogla në betejën e parë.

Përpjekja # 2 - Duke përdorur RJT, BB-8, C-3PO, RH Finn dhe RH Poe, të gjitha këto janë ri-modifikuar (të gjitha mods 6-pikësh tani) për ngjarjen, unë shkoj në një betejë tjetër.

Shards the Legend Legend GalacticUnë jam duke përdorur RH Finn dhe RH Poe më shumë sot se sa ka ngjarë kurrë më parë, pasi jam i sigurt që ky palë do të jetë një duo argëtues dhe i përdorur shpesh në të ardhmen. Unë jam duke punuar për të mbajtur shefin, toger Cowell, nën kontroll me zvogëlimin e matësit të kthesës së RJT ndërsa përpiqem të shkatërroj Snowtroopers të Rendit të Parë. Unë jam duke qëndruar larg nga çdo sulm i AoE, por ende humbas RH Poe herët, përafërsisht në të njëjtën kohë kur unë nxjerr FO Snowtrooper-in e parë. Kjo strategji funksionon në mënyrë të drejtë dhe unë shoh që të përhap konfuzionin e C-3PO kur të mundem, zakonisht duke e futur atë në Cowell. Në fund jam në gjendje ta fitoj betejën me katër karaktere të gjalla për të marrë shpërblimin e 10 shardit të Rey. Më shumë për të ardhur ndërsa unë do të shtoj Nivelin II nesër.

Mendimet e hershme - niveli I: Deri më tani kjo nuk është më shumë se një ngjarje relativisht e vështirë marquee. Shtë interesante të shohësh karaktere të reja me toger Cowell dhe Snowtroopers të Rendit të Parë, por jashtë këtij niveli nuk kam asgjë për tu emocionuar.

04.07.20 - Duke u rikthyer në këtë Shkallë, pasi kompletova secilën nga tre të parat, unë zbulova që ky Nivelin e parë ishte më i vështirë, të paktën me formacionin që kam përdorur. Si rezultat, unë jam duke u përpjekur ekipe të ndryshme këtu për të parë nëse më pëlqejnë rezultatet më mirë. Vini re se unë jam duke përdorur format e mia më të mira në këto karaktere çdo herë. Këtu është ajo që kam provuar deri më tani:

  • RJT, BB-8, C-3PO, RH Finn, RH Poe - 2-yje (dy herë) dhe një dështim
  • RJT, BB-8, C-3PO, R2-D2, Finn - 2-yje
  • RJT, BB-8, C-3PO, R2-D2, VS Chewie - 3-yje (katër herë), 1-yje

Marrja ime është se opsioni Veter Smuggler Chewbacca është më i miri, veçanërisht kur ju merrni rehat me të tij për të luajtur atë. Kontrollimi i lejtnant Cowell me aftësitë RJT, BB-8 dhe C-3PO për të zvogëluar Turn Meter dhe përdorimin e sulmeve të shpërthimit nga C-3PO janë të rëndësishme, por stuns ju mund të tokës me VS Chewie dhe R2 janë faktorët më të mëdhenj në pse 3- yjet ndodhnin kaq shpesh, 4 nga 5 përpjekjet e mia.


Trashëgimtari në anën e dritës - Tier II

Niveli II mund të luftohet 4 herë me shpërblime nga 25 shards të Rey çdo herë, kështu që 100 shkallë mund të merren nga ky gradë i dytë i cili do të marrë lojtarin në një maksimum prej 180 shards pasi të keni përfunduar përpjekjet maksimale në nivelet e I dhe II.

Përpjekja # 1 - 04.01.20 - Kam filluar një fillim të vonë në Tier II, por këtu do të shkojmë. Duke u përballur me General Hux, një Ekzekutues të Rendit të Parë, një FOTP dhe dy FOST, unë shoh që të ngatërroj ose trullos Hux menjëherë dhe kjo nuk shkon askund. Hero Poe i Rezistencës sime ka vdekur herët, përsëri, por unë jam në gjendje të kërcej përsëri pasi C-3PO dhe combo RJT / BB-8 marrin Hux jashtë. Tani duke u përqëndruar te FOE, qëndrimi im larg sulmeve të AoE dhe kundërveprimi BB-8 po ndihmon vërtet. Unë i vras ​​FOE pasi BB-8 të bëj disa goditje, dhe tani kam vetëm FOTP dhe dy FOST të mbetura. RH Finn dhe RJT përfundojnë FOTP dhe tani kam një 4 v 2 me dy FO Stormtroopers të hutuar për të vrarë për të fituar fitoren. Me pak strategji dhe vetëdije për mekanikën e armiqve kjo nuk ishte aspak një betejë e vështirë pasi marr 25 shards të Rey.

Mendimet e hershme - niveli II: Më shumë të njëjtën gjë. Deri më tani kjo nuk është gjë tjetër veçse një ngjarje e bazuar në strategji.


Trashëgimtari në anën e dritës - Tier III

Kërkimi im për vonesën pasi duhej të shkoja në shtëpitë e fëmijëve të mi dy ditët e fundit dhe kjo hodhi poshtë orarin tim pak. Lajmi i mirë është që tani kam 136 Bileta Side të Lehta për tu përdorur dhe do të luaj këtë Nivelin e ngjarjes për herë të parë. Unë do të them që ndërsa kam shikuar video nga Skelturix dhe AhnaldT101, unë jam duke kërkuar të qëndroj objektiv në vlerësimin tim për ngjarjen Galaktik Legjenda dhe të gjitha aspektet e saj.

04.04.20 @ 12:15 pasdite ET - 60 bileta Light Side dhe unë shkoj të luftoj me Rey, dhe të gjitha investimet e mia në veshje, relikte, zetas, mod, etj nuk do të ndikojnë në rezultatin tim ... Mendimi im fillestar në këtë temë nuk është pozitive…

Ok, kështu që "strategjia ime" ishte që të përzihesha shtirje dhe Grevë dhe ndryshoni ndryshimet e të dyjave dhe, ndërsa u deshën 3-4 minuta të mira, më fitoi 50 shards të Rey në provën time të parë. Sidoqoftë, në thelb e kam menduar tërë kohën dhe e kam lënë atë për fat, i cili, për mendimin tim, është absolutisht absurd për diçka aq të shpejtë dhe të shtrenjtë sa kjo ngjarje. Herën time të dytë duke luftuar Tier III ishte shumë e ngjashme me betejën e parë, vetëm këtë herë mora një epërsi 2-0, pashë që lidhja Kylo është ngritur para se të fitoja 4-2.

Atëherë, çfarë duhet të bëni? Unë do të rekomandoja përzierjen e shtirje dhe Grevë gjithmonë duke qenë gati për ju kundërshtar për të Misplay ( Hutoni ??? ikonë, vetëm në blu) dhe më pas përdorni Grevë kur ata kanë keqkuptuar çdo herë.


Trashëgimtari në anën e dritës - Tier IV

04.14.20 - Pas zhbllokimit të Rey dhe shikimit të videove se çfarë përfshijnë nivelet IV dhe V, dhe më e keqja nga të gjitha shpërblimet, unë nuk jam kujdesur shumë për të arritur shpejt në Tier IV. Por Monedha ime e Lehta Side ka arritur në maksimum dhe si rezultat nuk ka nevojë për ta humbur atë.

Niveli IV kushton një monedhë të dendur 70 Light Side dhe përmban ekipin tuaj prej pesë personazhesh, me Rein e ri si udhëheqës dhe katër karaktere nga lista juaj, duke luftuar Liderin Suprem Kylo Ren dhe dy Elitë Raiders së Rendit të Parë, të gjitha në nivelin 90. Unë shikoj një video duke përdorur Rey, C-3PO, BB-8 dhe Heroes të Rezistencës, por zgjodhi të përdor R2-D2 në vend të BB-8 në ekipin tim për shkak të trullosjeve nga themelore të R2. Kjo provoi të ishte shumë efektive pasi beteja ishte një fllad pasi R2 ime mahniti SLK dhe miqtë e tij pa pushim.

Mimi për mposhtjen e nivelit IV nuk është as një Portret - është një nga ato shpërblimet / titujt e Quest që është aq i parëndësishëm në këtë lojë sa që as nuk di se si ta quaj… Whatfarë shaka.


Trashëgimtari në anën e dritës - Tier V

04.14.20 - Pas zhgënjimit që ishte shpërblimi i Tier IV, shpërblimi i Portretit të Tier V duket si diçka me vlerë. Ugh.

Beteja është… e njëjta betejë e çmendur si niveli IV. Seriozisht? Një tjetër valutë anësore 70 dritë dhe ne as nuk mund të marrim një skenë të re në sfond apo madje edhe dialog të ri. Whatfarë shaka po bëhet kjo lojë!

Ndërsa kjo betejë është pak më sfiduese, mbase falë qëndrimit tim duke u ndotur nga Capital Games dhe ngjarja e tyre e keqe më shumë me secilin Shkallë, unë prapë isha në gjendje ta mposhtja atë pa telashe dhe në 3 yje. Tani unë mund të shfaq me krenari Portretin tim të Ri i cili nuk është asgjë tjetër përveç një humbje kohe dhe monedhe në këtë lojë.


Trashëgimtari në anën e dritës - Tier VI

04.20.20 - Pas gati një javë kursimi të valutës sime të lehta, unë jam përfundimisht gati për të luftuar Tier VI. Unë filloj betejën me Ekipi i sugjeruar i AhnaldT101 të Rey, Heroes të Rezistencës Poe & Finn, BB-8 dhe Rey (Jedi Training).

SWGoH - Materiale Ultimate AftësiaEdhe një herë ne marrim një përsëritje të niveleve IV dhe V - shumë zhgënjyese dhe të çiltër, nëse më pyetni. Se si Lojrat Kapitale mund ta përdorin këtë me muaj dhe të përsërisin të njëjtën betejë në 3 nivele, tregon një nivel të jashtëzakonshëm mosrespektimi ndaj komunitetit dhe investimeve tona ...

Strategjia që pasoi përbërjen e ekipit të Ahnald në lidhjen e mësipërme ishte të vendosej Forcën me ju në RJT pasi ajo detyron një ngatërresë dhe e mban atë aleat të mos mposhtet, atëherë forco RJT me Rey gjaku të veçantë. Unë i përqëndroj të gjitha sulmet ndaj Liderit Suprem Kylo Ren deri në Rej Vorbull i papritur është në dispozicion, atëherë përdorni atë për të marrë jashtë Raider i Rendit të Parë miqtë. Deri në kohën kur unë arrij në vetëm SLK, të gjithë personazhet e mi kanë aq shumë mbrojtje bonus, sa ka pak shanse për të humbur, kështu që çelësi është vetëm të jesh i durueshëm dhe të sulmosh larg në SLK, i cili merr një kohë për të mposhtur.


Zhbllokimi i Legjendës Galaktike Rey & Udhëheqësi Suprem Kylo Ren Video:

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Galactic Legend Rey Event Live Blog / Walkthrough"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.