SWGoH: Propozime të Karakterit të Ri - Një grup i keq

SWGoH

Ndërsa ne nuk e kemi bërë këtë në mjaft kohë, Gaming-fans.com ka ofruar sugjerime të shumta për komplete dhe propozime të reja të personazheve për Star Wars Galaxy of Heroes ndër vite. Më poshtë, shoku im Thadrio diskuton 5 personazhe të rinj të propozuar dhe komplet e tyre që do të bënin kënaqësi të shtuar në SWGoH, diçka që na ka munguar rëndë në lojë për ca kohë. Paralajmërim, prishës të butë të Luftërat e Klonës, Sezoni 7 është përpara.

-LJ, Drejtor i Përmbajtjes Gaming-fans.com

Sot ne rishikojmë "Bad Batch", Clone Force 99 nga Sezoni 7 i Luftërat e Klonës që transmetohet çdo të Premte në Disney Plus. Ne hedhim një vështrim në Hunter, Tech, Wrecker, Crosshair dhe Echo dhe shikojmë se si shtimi i tyre mund të plotësojë bukur çdo listë dhe të ofrojë një kundër të mirë për Separatistët.

Gjuetar

Ana e lehtë, Kloni Force 99, Sulmuesi

Clone Force 99 (aftësia e udhëheqësit):

Clones Bad Batch Clones fitojnë si më poshtë, aplikuar në statistikat bazë:

  • Sulmuesi + 50% Dëmtim Kritik
  • Tank + 50% Shëndet dhe Mbrojtje
  • Mbështetje + 50% Shpejtësi

Aleatët e tjerë të klonit fitojnë gjysmën e kësaj shume.

(Zeta) Kur të gjithë aleatët janë Bad Batch / Clone Force 99, ekspozoni marrëveshje dëme të dyfishta nëse ai armik është Droid dhe / ose Separatist. Të gjitha ekspozimet e shkaktuara nga aleatët e Bad Batch nuk mund të shpërndahen, por mund të rezistohen.

Basic: Merreni dëme fizike ndaj armikut të synuar, ekspozoni objektivin ndaj kritikut.

Ndjekës (Special 1): Cooldown i 2. Ndikoj imunitetin e shënuar dhe kritik ndaj armikut të synuar. Pastaj sulmoni përsëri (themelore) dhe nëse është i pranishëm, telefononi Crosshair për të ndihmuar.

Plani 82 - Vala Shock (Special 2): Cooldown i 3, fillon në cooldown. Thirrni të gjithë aleatët Bad Batch për të sulmuar armikun e synuar dhe (Zeta) të merreni dëme të vërteta për të gjithë armiqtë droid. Ky sulm nuk mund të kundërshtohet.

Shenjat e ngritura (Unike): Për sa kohë që një armik është i ekspozuar, Hunter injoron ta përqesh, të shënuar dhe vjedhurazi.

Tech

Ana e lehtë, forca klone 99, mbështetje

Mbingarkesë Intel (Thelbësore): Gjatë kthesës së Tech - Grant + 5% shpejtësi (bazuar në shpejtësinë maksimale) për të synuar aleatin tjetër deri në fund të takimit. Nga ana tjetër - merreni dëme të veçanta, duke mos marrë parasysh mbrojtjen.

Konfigurimi (Special 1): Cooldown i 2. Sulmi tjetër nga një sulmues aleat merret + 50% dëme, dhe nuk mund të shmanget.

Ideja Brilliant (Special 2): Cooldown of 3. Ndaj sulmin poshtë, mbrojtjen poshtë dhe shpejtësinë për të gjithë armiqtë. Grant Kritik Shans deri tek sulmuesit aleatë, shëndet deri në tanke aleate, shpejtojnë deri në mbështetjen aleate.

Unique: Kur Teknika fiton njehsorin e kthesës së bonusit, ai përkundrazi e ndan atë në mënyrë të barabartë midis të gjithë aleatëve të tjerë aktivë dhe më pas fiton vjedhurazi për 1 kthesë. Ndërsa është në vjedhurazi, Teknika nuk mund të fitojë njehsorin e kthimit të bonusit dhe ka imunitet të dëmtuar i cili nuk mund të shpërndahet.

prishës

Ana e dritës, Kloni Force 99, Tank

Kalorësia ka mbërritur (Themelore): Merreni dëme fizike për armikun në shënjestër, dyfishuar kundër droids. Përvetësoni për 1 kthesë.

Na vjen keq që u emocionova (Special 1): Cooldown of 1. Merreni dëme fizike për të gjithë armiqtë, dyfishuar kundër droids. Ky sulm heq vjedhurazi nga të gjithë aleatët dhe ndikimet që i ekspozohen të gjithë aleatëve nëse janë në gjendje.

Dita e lumtur e jetës sime (Special 2): Cooldown i 5, fillon në cooldown. Reduktoni të gjithë mbrojtjen maksimale të armikut me 50% deri në fund të takimit, dyfishuar kundër droids. Nëse një armik B1 është i pranishëm, hiqni 50 rafte të batalionit droid.

Hahaha (Unike): Kur një armik i errët anësor i errët fiton matësin, Wrecker fiton 10% shëndet dhe mbrojtje. (Zeta) Herën e parë për aleatin që një armik armiku zvogëlon një aleat tjetër Bad Batch nën 50% shëndet, Wrecker fiton të padiskutueshëm të shënuar për 1 kthesë.

crosshair

Ana e lehtë, Kloni Force 99, Sulmuesi

Basic: Merreni dëme fizike ndaj armikut të synuar. Nëse ai armik ishte ekspozuar tashmë, injoroni ekspozimin dhe ekspozimin ndaj një armiku të rastit që nuk është i ekspozuar.

Bolt i kërcimit (Special 1): Cooldown i 2. Verboni armikun e synuar, pastaj trajtoni dëme fizike ndaj armikut të synuar dhe armiqve të tjerë të ekspozuar.

Dhjetë klikime (Special 2): Fillon në cooldown (20), ulur me 1 sa herë që një armik ekspozohet.

Merreni dëme të vërteta për armikun e synuar, duke injoruar mbrojtjen. (Zeta) Shton "Për secilin armik të ekspozuar" në mënyrë që të lexojë, Për secilin armik të ekspozuar, bëj dëme të vërteta armikut të synuar, duke injoruar mbrojtjen.

Unique: Kur Crosshair bën dëme kritike, sulmi i tij i radhës do të ekspozojë një armik të rastit që nuk është i ekspozuar tashmë.

CT-1409 Jehona (cyborg)

Ana e lehtë, forca klone 99, mbështetje

Basic: Gjatë kthesës së Echo, jepni 10% kthesën për të synuar aleatin tjetër, dyfishuar për Mbështetje. Nga Kthesa - Shpërndani butonat dhe zbatoni këmbënguljen për të synuar armikun.

Të dhëna të korruptuara (Special 1): Cooldown i 3. Aplikoni saktësi, 50%, në të gjitha kthesat e armikut për 2 kthesat, nuk mund të shpërndahen ose të rezistohen nëse armiku u ekspozua.

Ne shkojmë prapa (Special 2): Cooldown of 4. Jehona përshëndet Rexhen dhe pastron të gjithë aleatët. Pastaj jep këmbëngulje dhe ofendim për të gjithë aleatët e klonit.

Jehona që (Unike 1): Kurdoherë që një aleat tjetër i klonit përdor Basic, Echo ndihmon.

Sabatoge the Union Techno (Unique 2): Ndërsa armiku Wat Tambor është i gjallë, ai nuk mund të fitojë kthesa bonusi ose të kthehet njehsor, dhe kur ka një Tech aktive në ekipin e armikut, shtohet e mëposhtme:

  • Medpac: Sasia e shëruar zvogëlohet me 50%. Në vend të kësaj, ajo sasi e shëndetit dhe mbrojtjes u jepet të gjitha rezervuarëve.
  • Gjenerator mburojë: Kjo njësi nuk fiton më shpërndarje të depozitave të veta dhe rikuperimi i mbrojtjes zvogëlohet me 50%.
  • Moda e Armëve: Sulmet nga kjo njësi ndikojnë vetëm në armikun e synuar.

Depërtim:

Qëllimi këtu është të bëjmë një kundër të fortë për droidat separatiste, por jo një meta e re - një ekip që mund të mundet, por ka një vend specifik në listën tuaj. Kryesisht komplete të thjeshta por ata lidhin ekipin së bashku në mënyra interesante. Ai e rikthen mekanikun e ekspozimit në një mënyrë të re, duke i lidhur objektivat e ekspozuar me aftësi ofenduese dhe duke hapur mundësi dëme të jashtëzakonshme, në vend të fituesve / humbjeve të njehsorit të kthesës që gjenden në skuadrat e Rezistencës.

Argëtimi fillon me Hunter. Derisa Hunter të vendosë një kritik, nuk do të ketë ekspozime në ekipin e armikut. Hunter hapet me Tracker, shënon objektivin, kritikat dhe ekspozon objektivin. Pastaj crosshair ndihmon. Për sa kohë që ata mbajnë një objektiv të ekspozuar, Hunter mund të përdorë shqisat e tij të ngritura për të gjetur dhe shënuar çdo objektiv që i duhet, duke e çuar gjithë ekipin me një të veçantë të tij të dytë.

Crosshair nuk e ekspozon me bazën e tij, kështu që për sa kohë që vazhdon të kritikojë, ai mund të përhapet ekspozon në të gjithë. E dyta speciale e Crosshair shfrytëzon sasinë e ekspozimeve në ekipin e armikut dhe mund të heq një armik të dobësuar nga harta me një goditje të vetme.

Wrecker do të ekspozojë me bazën e tij themelore por fiton në proces. Ende duhet të ketë ekspozime të mjaftueshme për të bërë që specialet e Crosshair të merren me dëme të mëdha. Wrecker është paksa i pamatur, i përshtatshëm, dhe me specialin e tij të parë mund të nxjerrë të gjitha ekspozimet për dëm të mirë, veçanërisht kundër droids, por gjithashtu do të dobësojë ekipin e tij. Kjo speciale duhet të përdoret vetëm në kohën e duhur. Rrëmbyesi është një brutal i vërtetë dhe urren droids deri në thelb. Nëse një shok i keq dëmton shokun e skuadrës, nuk ka asnjë mënyrë për të sulmuar Wrecker.

Së fundmi, mbështet. Siç duhet të jetë, këta personazhe mbështetës nuk kanë asnjë dëm dhe mbështesin vetëm klonet rreth tyre (përveç Tech kur thirren për t'u bashkuar në luftë nga speciali i dytë i Hunter). Jehona nuk është më një tregtar i dëmeve, pasi ai tani është gjysma e kompjuterit. Jehona ushqen kthesën e aleatëve ndaj aleatëve të tij dhe ndihmon në ekspozimin e tokës duke shkaktuar këmbëngulje. E veçanta e tij do të zvogëlojë ndjeshëm shansin që ekipi armik të godasë Bad Batch, veçanërisht nëse ata tashmë ishin të ekspozuar. E veçanta e dytë e Echo është një tip kapelë për kapitenin e tij të vjetër, duke pastruar ekipin.

Ndërsa Echo drejton fitimet e TM, Tech vazhdimisht rrit shpejtësinë e aleatëve të tij. Me specialin e tij të parë, Tech do të ndihmojë miqtë e tij të sulmuesit dhe sigurohuni që ata godasin fort armikun. Kur Echo do t'i japë metër teknikut, përkundrazi Tech do ta ushqejë skuadrën, atëherë do të kalojë nën mbrojtje deri në radhën e tij të ardhshme, me siguri duke punuar në idenë e tij të ardhshme të shkëlqyer.

Mendimet përfundimtare për grupin e keq dhe gjendjen e SWGoH:

Ju mund të jeni duke e lexuar këtë dhe duke menduar, "prisni, më ka marrë malli për një post? A është e vërtetë kjo? " Epo më vjen keq, jo. Justshtë vetëm shpresa e (të paktën) një lojtar pasi u kap në Clone Wars dhe u dashurua me Bad Batch. Ndoshta do t'i marrim ato, mbase nuk do t'i bëjmë. Por unë u argëtova duke stërvitur kutitë e tyre. Kam kaluar vetëm një natë dhe mëngjesin tjetër në këtë. Kam diskutuar disa gjëra me udhëheqësin tim të repartit (Thirrja nga MrWilson, IøT) pasi dëshpërimisht dëshiron t'i shohë ata gjithashtu në lojë, dhe vendosa të arrijë të shikoj nëse ka diçka që mund të bëhet për të ngjallur interes për të shtuar kjo në lojën tonë. Kjo filloi si një ushtrim argëtues për të hedhur ide të pakuptimta për një ekip të ri potencial, por përfundoi duke më bërë pak më të mërzitur për gjendjen e lojës. Fakti që më deshi një natë të shikoja një shfaqje televizive vizatimore për të dalë me një çantë që duket sikur do të ishte një ekip i ekuilibruar dhe jashtëzakonisht argëtues për të luajtur me të, vërteton vetëm dy gjëra. Një, unë jam gjeni dhe duhet të punoj për CG (nope) ose dy, CG honeslty nuk jep si #% t dhe thjesht dëshiron të paguhet pa marrë parasysh sa e mërzitshme është duke u bërë ndeshja. Fakti që ngjarjet e fundit / lëshimet e personazheve kanë qenë përtacisht, është vërtet i shqetësuar për të ardhmen e lojës. Ky komunitet e do Star Wars në thelbin e tij dhe për të parë këtë automjet për vitet potenciale të argëtimit të Star Wars nuk do të ishte tragjike. Po, komplet e mësipërme do të duhet të testohen dhe ka shumë të ngjarë të ekuilibrohen, por nëse unë, dikush që ka përvojë zero të krijimit të lojës, mund t'i bashkoj këto komplete brenda një nate ... hajde në CG. Nuk di si ta them tjetër. Shtë thënë më parë, që të gjithë vazhdojmë të luajmë sepse e duam universin, jo sepse e duam lojën. Unë mendoj se është koha e kaluar që CG e korrigjon këtë gjë dhe na jep përsëri një lojë që e duam ashtu siç bëmë kur u lëshua për herë të parë. Ju lutemi komunitetit, qëndroni me mua dhe le të bëjmë presion mbi këta zhvillues për të na dhënë diçka që është interesante për të luajtur, jo vetëm të njëjtën gjë pa pushim. Këtu kemi shpresë për çdo gjë që ata po flasin si "ato që ne kemi kërkuar." Ju lutemi, na bëni mirë, CG. Mos e bëni atë që është më junk. Ka një potencial të pakufizuar.

Nga Thadrio
Gaming-fans.com Guest Shkrimtar

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Propozime të reja të Karakterit - Paketa e Keq"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.