Udhëzuesit e TFEW: Ndërtimi i një Ekipi të Luftës - Bërthamat Kryesore & Bota COMBAT

COMBAT Bots në TFEW

Ne vazhdojmë të reja tonë Udhëzuesit TFEW Seksioni i Uebfaqes dhe Ndërtimi i një ekipi lufte seri artikujsh. Sot ne do të vazhdojmë të shohim në Përbërjen e Ekipit pasi James "Emrakul Tat" Hogan i Alpha Cartel na udhëzon nëpër fushat kryesore të fokusit që ju duhet të shikoni kur ndërtoni ekipin tuaj të luftës në Transformers: Earth Wars. Ne vazhdojmë të diskutojmë ajo që duhet çdo ekip i mirë i luftës në TFEW, dhe sot ne vazhdojmë të shikojmë se çfarë duam në ekipin tonë dhe sakrificat që do të duhet të bëjmë diku tjetër për të marrë atë që duam në atë ekip.

Bërthamat Kryeministri & Bota COMBAT

Prime Cores dhe COMBAT Bots janë të sigurtë se do të pajisen me bote efektive të ekipit të Luftës, kështu që le të shohim se si t'i përdorim më mirë këto përmirësime bot për të forcuar efektivitetin e ekipit tuaj të luftës në TFEW.

Kryeministri Bërthamat

Kryeministri Bërthamat, një temë që kemi trajtuar mjaft tërësisht këtu në tifozët e Lojrave, mund të shtojë një përfitim të jashtëzakonshëm për ekipin tuaj të luftës. Ka 12 nga këto dhe ju keni vetëm 8 bots në një ekip kështu që përsëri, zgjedhjet duhet të bëhen këtu!

Prima - Prima Kryeministri Core e bën sulmin automatik të botit tuaj të aplikojë një efekt që e bën ndërtesën të marrë një sasi përqindje më shumë nga burime të GJITHA. Tani që Flak është në lojë nuk ka asnjë arsye pse nuk do ta përdorni këtë bërthamë nëse e keni të zhbllokuar. Përforcimi i dëmtimit është i rëndësishëm edhe në nivele më të ulëta dhe me Flak do ta aplikoni atë në ndërtesa të shumta menjëherë. Kjo thelbësore është e madhe!

Liege Maximo - Liege Maximo Kryeministri Core është një thelb i butë i dobishëm, por është bërë i vjetëruar. Kur përdorni këtë bërthamë, nëse bot është në varg, ajo do të hakmojë bots-at e postës për një kohë të caktuar duke i bërë ata të luftojnë për ju. Ështja kryesore me këtë thelb është postposti do të përdorë aftësitë e tyre së pari gjë që me të vërtetë dëmton dobinë e kësaj thelbësore. Për më tepër, kjo thelb u bë para se të shtohej posta e avionit në TFEW. Para kësaj, shumë lojtarë do të shmangnin përdorimin e kombinatorit të tyre për shkak të kostos së lartë. Në atë kohë Ore-13 mori më shumë kohë për të marrë, ju nuk mund të mbanit aq shumë, dhe nuk kishte aq shumë kombinues. Liege Maximo ishte një mënyrë e mirë për të shmangur sjelljen e një krevati në luftë dhe për ta kursyer atë kur vërtet ju duhej. Tani Ore-13 është shumë më e bollshme, ka më shumë kombinues për të zgjedhur dhe ato kushtojnë më pak për tu aktivizuar (dikur ishte 10 Ore-13 me një rimbushje 24 orëshe nëse nuk paguan 25, tani vetëm 12 orët e saj). Kjo bërthamë është akoma e mirë në një bot që do të shkaktojë poste si Hot Spot / Tantrum, Optimus Primal / Beast Wars Megatron dhe bote të tjera të përdorura në mënyrë të ngjashme, por nuk është aspak e detyrueshme.

Amalgamous - Kryeministri Core amalgamë rrit dëmtimin e aftësisë speciale dhe shton aftësinë e rivendosjes së shëndetit ndërsa speciali aktivizohet. Kjo thelbësore nuk është e detyrueshme nga një perspektivë e ekipit të luftës, por mund të shndërrojë disa pika zgjedhjeje që janë të shkëlqyera, në bots që janë në thelb perëndi. Sentius, Impactor dhe Cheetor janë tre shembuj të bots që bëhen gati të pavdekshëm me këtë thelb kur aktivizohet aftësia e tyre. Në mënyrë ideale dëshironi një bot që ka një special që zgjat shumë kohë pasi funksionon vetëm gjatë kohës që është aktiv. Nëse keni një bot si kjo dhe gjithashtu i përdorni ato si një bot solo gjatë fundjavave ose për të ndihmuar nivelin e bots të tjerë, kjo thelb thjesht mund të jetë thelbi më i fuqishëm në lojë.

Megatronus - Megatronus Kryeministri Core shton një AoE të zjarrtë rreth botit të pajisur që merret me dëmin bazuar në një përqindje të DPS-së së botit. Kjo thelb funksionon vetëm në mënyrë efektive në bots që përdorin sulme përleshje pasi AoE është shumë e vogël. Megatronus nuk është një thelb që do të jetë i detyrueshëm për një ekip lufte, por nëse përdorni Elita-1 / Lugnut ose Star Saber / Deathsaurus, kjo thelb është një domosdoshmëri për këto bots.

Lidhje - Kjo bërthamë rrit dëmtimin e kombinatorit tuaj ndërsa ul dëmin e shkaktuar nga krevati i armikut tuaj. Ju do të përdorni një kombinues, dhe ju do të luftoni combiners. Nexus Kryeministri Core absolutisht duhet të vihet në një anëtar të ekipit të luftës. Unë do të sugjeroja ta vendosni atë në një rezervuar si Sludge / Straxus, një pista postare si Arcee / Nightbird ose Blaster / Soundwave, ose një bot që nuk ka një zgjedhje të qartë thelbësore si Pista, Sky Lynx, ose një mjek. Ju mund të duhet të jeni krijues për ta bërë këtë të funksionojë, por sigurisht që ia vlen!

Quintus - Quintus Kryeministri Core do të krijojë një sharkticon bazuar në një pjesë të shëndetit të botit tuaj dhe DPS për disa sekonda për çdo ndërtesë të shkatërruar, përfshirë muret. Këto peshkaqenë të vegjël janë më të dobishëm sesa do të mendonit fillimisht. Sharktikonët do të tërheqin zjarrin e armikut nga ekipi juaj dhe, për çfarëdo arsye, do të duket se ato janë një përparësi e synuar për shumicën e ndërtesave mbrojtëse që funksionojnë në favorin tonë si sulmues. Ata gjithashtu shtojnë një ton të shëndetit në fushë. Buildingdo ndërtesë 7-10ish e vrarë (në varësi të nivelit të bërthamës) ju po krijoni shëndetin e një boti, i cili gjithashtu bën dëm. Nëse keni një përqëndrim në dëmtimin e AoE, unë me të vërtetë do ta konsideroja këtë thelb për shkak të aftësive të tij fyese dhe mbrojtëse. Kjo bërthamë është e shkëlqyeshme në bots që kanë një pishinë shëndetësore të moderuar ose më të lartë, ku zgjedhja e tyre thelbësore mund të mos jetë e dukshme, siç janë: Jumpstream, Hot Spot, Arcee, Gnaw (natyrisht!), Etj.

Micronus - Kjo krijon një AoE të madhe çdo 5 sekonda që shëron për një pjesë të vogël të shëndetit maksimal të secilit bot që është në rrezen e AoE. Micronus Core është ai që mund ta rekomandoj vetëm në Optimus Prime & Megatron, por njoh të tjerë si Micronus Prime Core në Blaster / Soundwave dhe tonë bots më të mira për Micronus Kryeministri Core artikulli sugjeron gjithashtu Springer / Astrotrain. Theelësi është që ta keni këtë bërthamë në një bot me një pishinë të madhe shëndetësore, në mënyrë që të merrni një zhurmë më të madhe për zërin tuaj çdo 5 sekonda, dhe dëshironi të keni bote të tjera, madje edhe minione, brenda intervalit të AoE për të maksimizuar efektivitetin .

Arsyeja që më pëlqen Optimus Prime dhe Megatron këtu është sepse ata grupojnë bots së bashku, kështu që ju keni një shans më të mirë për të goditur më shumë bote me shërimin AoE. Dokush tjetër dhe unë do të thoja që është më pak se optimale, dhe këtu është arsyeja pse. Një luftë tipike do të zgjasë rreth 2 minuta dhe 30 sekonda në 3 minuta dhe 30 sekonda, gjë që mund të shkaktojë shërimin e AoE 30-42 herë. Në nivelin 10, që është një numër i arritshëm për çdo lojtar për të nivelizuar një thelb, ai shëron 1.4% të shëndetit për bots në varg. Një Optimus Prime me 4 yje në nivelin 54 ka 18,700 që barazohet me shëndetin 261.8 çdo 5 sekonda, ose rreth 52 shëndetin në sekondë. Se mbi gjatësinë e një zënke mesatare është rreth 8k shëndet vetëm tek Optimus Prime vetëm, dhe ky numër rritet vetëm për bot në fushën e tij të efektit.

Vendosja e Micronus Core në një tjetër bot me shëndet të lartë do të thotë se nuk ka asnjë mënyrë për ta mbajtur atë me ekipin. Në fakt, shumica e boteve të larta të shëndetit kanë një aftësi që i largon ata larg nga ekipi. Vendosja e tij në një mjek nuk ka shumë kuptim as sepse pishinat e tyre shëndetësore janë shumë të vogla. Në shëndetin rreth 5k, ata po shtojnë vetëm 14 shëndetësi në sekondë - një thelb Ray Booster ose G1 core do t’ju ​​siguronte shëndet më shumë.

Vektor - Vector Kryeministri Core do të ringjallë botin që është i pajisur nëse duhet të bie në betejë. Pastaj do t'i dërgojë ato në kohë x sasi sekondash në të kaluarën në pozicionin e tyre të mëparshëm dhe nivelin e shëndetit. Kjo bazë është një thelb që nuk do ta konsideroja për ekipin tim të luftës. Unë e kam testuar atë në Drift, Star Saber, Cheetor, Windblade, Elita-1, Sunstreaker, Strafe dhe më shumë, dhe pavarësisht se çfarë ekziston gjithmonë një zgjedhje më e mirë thelbësore. Problemi është nëse bota juaj vdiq, shanset janë që ata të vdesë nga pozicioni. Duhen disa sekonda për të vrarë një bot që është jashtë pozitës dhe kjo thelb funksionon vetëm për disa sekonda. Pothuajse gjithmonë kjo thelb thjesht do ta kthejë botën tuaj në të djathtën ku vdiq me pak shëndet vetëm që ajo të vdesë përsëri. Kjo shton shumë pak përfitime për një ekip lufte, kështu që unë do ta kaloja këtë. Vini re se Rae of Primes Gone Wild, autor i grafikut të spreadsheet që shihet zakonisht në Discord and Line, i jep vektorit Kryeministri një shkallë “C”, shkalla e dytë më e ulët për të 12 Kryesorët.

Solus - Kjo bërthamë pjell pak frëngji në afërsi të botit tuaj në një lokacion disi të rastësishëm që ka një përqindje të shëndetit të tij dhe dëmtime të çdo bote çdo 15 sekonda. Solus Kryeministri Core është një thelb që sigurisht nuk do ta anashkaloja për një ekip lufte. Ashtu si Quintus, unë do ta vendosja këtë në një bot me një pishinë të moderuar ose më të lartë shëndetësore, ku një thelb mund të mos jetë e qartë. Në nivelin 10 (përsëri, sepse ky nivel është i arritshëm për shumicën e lojtarëve), ai ka 24% të shëndetit bazë dhe dëmtimit të botit të tij të pajisur dhe zgjat 12 sekonda. Duhen 15 sekonda që ajo të futet brenda, dhe pas kësaj çdo 15 sekonda do të shfaqet nëse vdiq ose ka jetuar gjithë gjatësinë e dytë të jetës. Kështu që, duke përdorur një pikë referimi dy e gjysmë minutë për betejën mesatare dhe llogaritjen për kohën e epërsisë 12 sekondash, ju do të merrni që kjo top frëngji të shfaqet rreth 15 herë. Nëse e pajisni këtë në një bot me shëndetin 9k, sa herë që pjell, ju shtoni 15 shëndet në fushë për mbrojtje për të synuar. Shumojeni atë me 3,600, kjo është një dajak 9. Një bot në atë nivel të shëndetit ka të ngjarë të ketë 32,400 dps. Kjo do të thotë për 250 sekondat e plota që janë 12 dëme, ose 720 gjatë një beteje dy e gjysmë minutëshe. Vetëm pishina shëndetësore ia vlen kësaj bërthamë, dëmi është vetëm një qershi e këndshme 6,480 dëme.

Alfa Trion - Alpha Trion Prime Core gjeneron një pikë aftësie çdo sasi x sekondash. Në nivelin 10, numri ynë i preferuar për krahasime, është çdo 13.5 sekonda. Gjatë dy minutave e gjysmë, janë 11 pikat e aftësisë që nuk do t’i kishit ndryshe. Kjo është një thelb që nëse e keni, duhet ta përdorni. Unë mendoj se funksionon më mirë tek mjekët pasi që zakonisht ata qëndrojnë jashtë mënyrës së dëmtimit. Ai gjithashtu përshtatet në bots që nuk kanë një të qartë Zgjedhja kryesore e energjisë në TFEW, siç thuhet në tonë botet më të mira për Alpha Trion Prime Core artikull.

Alkimist - Kryeministri Alkimist Core është një thelb që jep çfarëdo bot që është i pajisur për një përqind të shëruar bazuar në të gjitha dëmet e bëra nga ai bot. Kjo është diçka që do ta konsideroja për një ekip lufte. Në mënyrë ideale, ju dëshironi këtë në një bot që bën dëme të mëdha AOE në vend të një objektivi të vetëm për të përfituar sa më shumë nga thelbi. Tani e kam këtë bërthamë në një Stuhi ranore të nivelit të lartë (lvl 58 AB 8 4 Star). Kur ai largohet larg nga skuadra ime për të aplikuar dëmtimin / shërimin e tij të AOE, midis kësaj thelbi dhe aftësisë së tij shëruese ai është në të vërtetë i paprekshëm për 5 sekonda. Kjo më lejon ta shtyj atë në betejë herët në një luftë në një grup të madh të mbrojtjeve, të pop-it kombinimin e tij një herë ose dy herë në varësi të shëndetit që kanë strukturat, dhe të mos ketë pse të shqetësohem për mjekun tim duke e ndjekur atë pasi ai është në gjendje të plotë shëndetësore tere kohen. Për këtë arsye, unë do të thoja stuhia e rërës është skenari më i mirë i kësaj thelbësore nga vëzhgimi personal. Unë gjithashtu kam përdorur atë me Cheetor dhe ndikues me rezultate të favorshme dhe mund ta shoh këtë thelb të dobishme në Blades, pluhur ndryshk, Sky Lynx, dhe Gold zjarri.

Oniks - Kjo thelb do të forcojë dëmtimin e sulmeve të rregullta të një bote dhe do të zvogëlojë dëmet e marra nga mbrojtjet kur bota bie nën shëndetin 40%. Kjo është një thelb i shkëlqyeshëm që sigurisht do të rekomandoja nëse mund të bëni vend për të. Në mënyrë ideale, nëse keni një bot në postin tuaj që është gjithashtu në ekipin tuaj të luftës, kjo thelb do të ishte shumë e dobishme sepse kjo është thelbi më i mirë kryesor i 12. Megjithatë, për shkak të rritjes së madhe të dëmtimeve dhe zbutjeve të dëmit (27 % në nivelin 10) kjo thelb është e shkëlqyeshme për të gjitha bots që tërheqin mbrojtje të tilla si Springer, Impactor dhe Jumpstream.

COMBAT Bots

Ri Bota COMBAT janë një përfitim i madh për ekipin tuaj të luftës dhe fjalë për fjalë janë një ndërruese e lojës (duke parë ju Flak). Nëse i keni, përdorni ato! Këtu janë disa këshilla të shkurtra për shtimin e këtyre botëve në ekip. Vini re se kjo ishte shkruar para shtimit të Lionizer, të cilin do ta shtojmë në kohë.

Flak / Cratermaker - Ky bot i COMBAT është lëkundja më e madhe deri në lojë. Flak i bën topatët një zgjedhje nën optimale në të gjithë tabelën. Kur është i pajisur, Flak shndërron një jo-qitës në një armë zjarri me një goditje të përhapur gati identike me Skyburst. Gunners si një klasë kanë HP më të dobët në lojë dhe nuk kanë DPS më të mirë në lojë. Aftësitë e tyre janë klasifikuar edhe nga pjesë të tjera, si dhe për pjesën më të madhe. Aerialet kanë më shumë shëndet, më shumë DPS, të gjithë mund të pajisin Flak / Kratermaker dhe të kenë aftësi më të gjithanshme me varg më të gjatë. Nëse e keni Flak si 2 yje dhe 3-yje (ose më të lartë), unë do t'ju rekomandoja të mos kishit një bot të klasës së armatimit në ekipin tuaj të luftës nëse mund ta shmangni atë. Për shkak të kësaj lëkundjeje, të vetmit sulmues që ende kanë kuptim, për mendimin tim, janë Warpath dhe Skullsmasher për shkak të aftësisë së tyre për të ndëshkuar bazat e një plan urbanistik të caktuar, Smokescreen dhe Brake-Neck për snapingun e tyre në dalje, dhe topat 5-yje sepse ata janë akoma shumë të fuqishëm. Për më tepër se kaq, unë nuk shoh ndonjë arsye për të përdorur një armë zjarri falë shtimit të Flak.

Firedrive / pipëz - Nëse mbani një bot ajror i cili nuk është duke përdorur Flak dhe në një rol armësh, Firedrive është zgjidhja perfekte. Ajo shton një nxitje të konsiderueshme për DPS, jep një sulm automatik AoE dhe mund të përtypet nëpër mure mirë në mënyrë tronditëse. Jini të vetëdijshëm që bot do të synojë muret me këtë botim COMBAT në mënyrë që të mos jetë zgjidhja më e mirë për çdo ekip.

Pteraxadon / Terror-Daxtyl - Bots shton një sulm tërmeti me një sasi të vogël të jetës. Nuk ka asnjë dobësi për të pajisur këtë bot COMBAT kështu që nëse keni një bot në skuadrën tuaj që mund ta mbajë atë nuk ka asnjë arsye për të mos e shtuar këtë në listën.

Nightstalker / shkretojnë - Ky bot i COMBAT mund të jetë i pajisur për çdo bot në lojë dhe shton një minion të vogël që shton një grup shëndetësor, disa dëme dhe mund të shfaqë poste. Leveldo nivel ylli që keni në Nightstalker / Ravage duhet të jetë i pajisur në ekipin tuaj të luftës pasi që nuk ka ndonjë dobësi për ta pasur atë.

Lionizer / zorrë - TBD

Bëhu i pari që komenton në "Guides TFEW: Ndërtimi i një Ekipi të Luftës - Bërthamat Kryesore & COMBAT"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.