SWGoH: Modat më të mira për Ki-Adi-Mundi

Ki-Adi-Mundi SWGoH

Mirë se vini në artikullin më të fundit në serinë tonë rreth galaksisë popullore Star Wars Galaxy të heronjve ku ne hedhim një vështrim në mods më të mira karaktere SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht. Këto janë mod rekomandime të bazuara në kitin e karakterit dhe gameplayin aktual për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar Holotabëlët e Galaxy të Heronjve.

Karakteri i sotëm për të shqyrtuar mods për është çmimi i Betejat e territorit të gjeohozës anësore të lehta mision special - Ki-Adi-Mundi. Një anëtar i Këshillit Jedi në Episodet I, II dhe III, Ki-Adi-Mundi takon shkatërrimin e tij në duart e Trupave të tij të Klonit gjatë ekzekutimit të Rendit 66. Në Galaxy of Heroes kjo Republikë Galaktike Jedi është një nga personazhet më të vështirë për të marrë në historinë 4+ vjeçare të lojës dhe testimi i këtij personazhi ka qenë i kufizuar. Sidoqoftë, le të hedhim një vështrim në kitin e KAM dhe se si modat mund ta përmirësojnë atë më mirë.

Fokusi kryesor: Speed. Kur mods u lëshuan për herë të parë në Star Wars Galaxy of Heroes, përfshirja e Speed ​​si një stat që mund të rritet hapi Pandora's Box dhe ka bërë statistika me shpejtësi të lartë një domosdoshmëri në 95% + të personazheve të lojës. Kjo nuk është ndryshe me Ki-Adi-Mundi falë aftësisë së tij për të ndryshuar format dhe pastruar dhe ndryshuar statistikat e tij bazuar në formën e tij aktuale. Shtoni në të se ai ka Shpejtësinë +20 në formën e tij Ataru dhe atë unik të tij, Këshilli Jedi, i jep të gjithë Shpejtësisë Jedi +30, dhe është e qartë se ky personazh do të duhet të jetë i shpejtë dhe do të forcojë shokët e tij të skuadrës, si rezultat.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Fyerja, fuqia dhe mbijetesa në format e Shëndetit dhe Mbrojtjes. Unë e përmend së pari ofendimin përkundër statutit të tij më të ulët të dëmit bazë, për faktin se Ki-Adi-Mundi ka + 100% ofendim dhe + 30% Penetrim Mbrojtjes kur është në formën Ataru. Shtoni në atë se ai sulmon dy herë kur në formën Ataru dhe kur përdorni aftësinë e tij themelore dhe që stati i dëmtimit më të ulët merr sa më shumë se 4x efektivitetin. Potenciali është një fokus logjik sepse KAM mund të aplikojë Debuff debutues kur përdorni Makashi Jab. Më në fund, në anën e mbijetueshmërisë përqendrohuni te Shëndetësia dhe Mbrojtja si unike e tij, Këshilli Jedi, jep të gjithë Jedi + 40% Max Health. Mbrojtja e tij është po aq e rëndësishme për tu rritur duke pasur parasysh që kur ai të ndryshojë në formën e Makashi, ai rimori 10% Mbrojtje nga ndryshimi i formave dhe gjithashtu kur përdor aftësinë e tij themelore.

Rekomandime Mod në lojë: TBD.Modifikimi ideal i modës për SWGoH Ki-Adi-Mundi:

"Modifikimi ideal i modës" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme. Nëse shënjoni Shpejtësinë, Fyerjen, Potencialin, Mbrojtjen dhe Shëndetin përmes mënyrave, duhet të jeni në gjendje të maksimalizoni paketën e tij. Këtu është rekomandimi im për modalitetet më të mira për KAM:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Modi i veprës penale me shkelje parësore dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe veprën penale
  • Marrësi (Shigjeta) - Mod shëndetësor me shpejtësi primare dhe përqendrim dytësor në shëndet, mbrojtje, fuqi dhe shkelje
  • Procesori (Diamanti) - Modi i veprës penale me mbrojtje parësore dhe një përqëndrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe veprën penale
  • Holo-Array (Trekëndësh) - Modi i veprës penale me shkelje parësore dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe veprën penale
  • Të dhënat e autobusëve (Rrethi) - Modi i kundërvajtjes me shëndetin ose mbrojtjen parësore dhe një përqëndrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe kundërvajtjen
  • Multiplexer (Plus) - Mod shëndetësor me shkelje parësore dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe kundërvajtjen

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modet më të mira për Ki-Adi-Mundi"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.