SWGoH - Geonosis: Faza 3 e Misionit Ushtarak të Republikës, Jug - Jedi, 22,000+ Power

Luftrat e Territorit të Geonosis

Betejat e Territorit Geonosian u lançuan në Qershor 2019 duke filluar me betejat e Dark Side, me emrin zyrtarisht Geonosis: Separatist Might dhe më pas u pasuan nga Geonosis: Republika Sulmuese në Dritën Side në dhjetor.

Gjeonoza: Republika Fyese Beteja e Territorit përmban katër faza të cilat, të paktën në fillim, zgjasin çdo orë 36. Secila prej katër fazave të ngjarjes ka një Mision special që shpërblen Shenjat e Ngjarjeve Guild Mk II në Fazat 1, 2 dhe 4 dhe Ki-Adi-Mundi në Fazën 3.

Më poshtë është një hap i përvojave të mia në fazën 3 që do të azhurnohet me kalimin e kohës. Faza 3 ka pesë Misione luftarake, përfshirë Misioni Ki-Adi-Mundi shard, së bashku me një nga Misionet luftarake që kërkon 7-yje, 22,000+ fuqi Jedi. Më poshtë është ajo që kam përdorur në këtë mision specifik:

Faza 2 (Jug) Kërkesat e Misionit luftarak Jedi:

 • Karakteret minimale të yjeve 7, 21,000 + Power
 • Jedi

Rrëfimi im i heronjve Jedi:

 • Jedi Knight Revan - tani 29,844 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 3 - Gjashtë modë me 6 pika (grupe ofendimesh & CC) - të gjitha aftësitë maksimale, 293 shpejtësi
 • Bastila Shan - tani 24,496 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 2 - Pesë modë 6-pikë & 1 Artë, mod 5-pikë (komisione ofendimi dhe shëndeti) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 252
 • Grand Master Yoda - fuqia 25,399 - yje 7 - ingranazhet 13, relikë 4 - Pesë modë me 6 pika dhe 1 mod, modë 5-pikë (komplete CD dhe CC) - të gjitha aftësitë maksimale (përveç aftësisë së drejtuesit), shpejtësia 288
 • Jolee Bindo - fuqia 30,042 - ingranazhi 13, relikë 7 - 7-yje - Katër modë 6-pikë & 2 modele të arta, me 5 pika (grupe të shëndetit, mbrojtjes dhe qëndrueshmërisë) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 229
 • Hermit Yoda - tani 24,397 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 1 - Dy modele me 6 pika, katër moda ari, 5-pika (grupe të Shpejtësisë dhe Shëndetit) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 305

Faza 3 (Jug) Shënimet e betejës së misionit luftarak Jedi:

01.20.20 - Kjo betejë mund të jetë shfaqja më e madhe se sa e trashë është kjo ngjarje e Betejës së Territorit në tërësi. Kur personazhet që kanë $ 100 plus investuar në to janë njëfarëshe ose shkatërruar para se të merrni një kthesë, kjo ju tregon mungesën e të kuptuarit nga zhvilluesit për mendimin tim. Kjo tregon një respektim zero për investimet, qofshin ato të fundit apo të kaluara, që lojtarët kanë bërë në lojë.

Pasi GMY është varfëruar dhe rigjallërohet automatikisht nga aftësia drejtuese e JKR, unë filloj të punoj në B2 dhe të humbas JKR. Pasi e rigjallëruan atë dhe i afrova të gjitha personazhet e mia me shëndet dhe mbrojtje të plotë, Geo Spy bën një fotografi në Relic 2 Bastila. Tani një 4 vs 3, unë kam shënjestrën e JKR në Geo Spy ndërsa kërkoj ta heq atë së pari, pastaj të dytin Ushtar Gjeo, duke e lënë MagnaGaurd deri në fund. Tani për tani, unë jam duke u përpjekur ta hap hapësirën në mënyrë që të mund të marr një rigjallërim tjetër nga Jolee para se të përfundojë kjo valë. Unë jam në gjendje ta rregulloj kohën e duhur dhe të shkoj në valën e dytë me ekipin tim të plotë.

Vala e dytë e armiqve përmban dy B1, një Gunner të rëndë B1, një Sniper Droid, një seri BX Commando Droid dhe një Spiun Geonosian. Për shkak të veprës stacking Sniper Droid, unë e shënjestrova atë me JKR dhe jam në gjendje ta largoj atë mjaft shpejt, por më pas armiqtë marrin 8-10 sulme duke lënë JKR dhe GMY mezi të gjallë. Unë jam në gjendje të heq të dy B1 nga ekrani pastaj të humbasë GMY në sulmin e çmendur të Geo Spy. Unë nxjerr Gunner Heavy dhe pastaj trullos Geo Spy dhe e vras ​​atë gjithashtu, atëherë Jolee ringjall GMY dhe unë kam vetëm Komando Droid të majtë dhe ekipin tim të plotë në bord. Tani me 775,500 Pika Territori, unë vazhdoj.

Vala e tretë e armiqve është një ekip i plotë me 5 (+1) Gjeonosianë me GBA në epërsi. Kjo betejë dëshmon të jetë po aq e vështirë sa vijnë, ku unë përdor një herë JKR për të synuar GBA dhe të përpiqem ta heq atë vetëm për të patur sukses zero. JKR dhe GMY vriten mjaft shpejt, dhe më vonë u ringjallën, por vrulli është gjithçka në favor të armikut dhe unë jam poshtë dhe jashtë me 775,500 Pikë Territori për të treguar për përpjekjet e mia.


Lista e re e azhurnuar e heronjve të Jedi:

 • Jedi Knight Revan - tani 29,754 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 3 - Katër modë me 6 pika dhe 2 modele të arta, me 5 pika (komisione ofendimi dhe CC) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 287
 • Gjenerali Anakin Skywalker - tani 37,504 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 7 - Gjashtë modë me 6 pika (3 grupe shëndetësore) - të gjitha aftësitë maksimale, 279 shpejtësi
 • Jedi Knight Luke Skywalker - fuqia 26,773 - yje 7 - ingranazhet 13, relikë 3 - Katër modë me 6 pika dhe 2 modele të arta, me 5 pika (komisione ofendimi dhe shëndeti) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 152
 • Jolee Bindo - fuqia 30,087 - ingranazhi 13, relikë 7 - 7-yje - Pesë modë 6-pikë & 1 modele të arta, me 5 pika (grupe të shëndetit, mbrojtjes dhe qëndrueshmërisë) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 234
 • Hermit Yoda - tani 26,863 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 3 - Gjashtë modë me 6 pika (grupe të Shpejtësisë dhe Shëndetit) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 310

Faza 3 (Jug) Shënimet e betejës së misionit luftarak Jedi:

07.19.20 - Pas muajsh pushimi në faqen e internetit të drejtpërdrejtë / përparimit, jam rikthyer sot në një situatë të çuditshme. Sigurisht që shumica e reparteve trullosin përpjekjet e tyre në këtë Betejë të Territorit, duke arritur në një rezultat afër 1 yllit dhe më pas duke e lënë atë për në fazën tjetër të ngjarjes. Si rezultat, territori ynë i mesëm tani është i mbyllur dhe unë u vonova në sulm, kështu që e kam formacionin tim të plotë në dispozicion të këtij Misioni luftarak të tij. Në fund zgjodha Hermit Yoda mbi Grand Master Yoda për mbijetesën e shtuar për më shumë ofendime në këtë betejë.

Dy valët e para të armiqve nuk ishin tmerrësisht të vështirë për tu naviguar, megjithëse Spiunët Geonosian janë vetëm një dhimbje në prapavijë për t'u përballur në këtë ngjarje, pa marrë parasysh sa relike keni në heronjtë tuaj. Përdorni JKLS dhe GAS në këtë bord do të thotë shumë forcë zjarri fyese, dhe JKLS kishte disa marifete në kohë në dy valët e para.

Vala e tretë e armiqve përfshin një Sniper Droid, dhe unë i vendosa gjërat mirë që ta bëj JKR të parët dhe të tij Fokus i drejtpërdrejtë sulm special në dispozicion. Sikur të mos e kisha nxjerrë Sniper Droid së pari nuk ka asnjë mënyrë që të mund t’i mbijetoja kësaj beteje pasi unë përpiqesha të mbaja shkallët e ngritjes së B1 dhe B2, por ringjalljet e Jolee ishin çelësi pasi përfundimisht e mora B2-në, dhe më pas B1 . Pas kësaj unë nxora Geo dhe punova në freskimin e ngritjeve të ftohta me sulme themelore dhe lejova HYoda të shërohej para se të shkonte në valën e 4-të dhe të fundit të armiqve.

Vala e fundit e armiqve paraqiti dy B1, një B2, një seri BX Commando Droid dhe Gjeneral Kalani. Gjeneral Kalani ka një të quajtur unik Qasja e llogaritur që do të thotë se B1 nuk mund të humbasin më shumë se 8 rafte nga ana e një personazhi të vetëm dhe B2 nuk mund të humbasin më shumë se një pirg të vetëm, dhe kjo ndryshon në mënyrë drastike strategjinë në këtë betejë. Pasi kam shënjestruar një B1 dhe kam kuptuar gabimin e mënyrave të mia, unë marr një ton goditje dhe humbas JKR, Jolee dhe GAS duke lënë vetëm combo Jedi Knight Luke dhe Hermit Yoda. Unë shpejt ndërroj ingranazhet për të goditur Commando Droid dhe me mekanikën e asistimeve dhe një shërim me kohë të mirë, e heq atë. Sidoqoftë, gabimi im në fillim të kësaj beteje është rënia ime kur unë vritem duke shënuar vetëm 1,014,750 Pika Territori për Guild tim.


Lista e re e azhurnuar dhe e rishikuar e heronjve të Jedi:

 • Jedi Knight Revan - tani 31,893 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 5 - Gjashtë modë me 6 pika (grupe ofendimesh & CC) - të gjitha aftësitë maksimale, 290 shpejtësi
 • Grand Master Yoda - fuqia 25,354 - yje 7 - ingranazhet 13, relikë 4 - Katër modë me 6 pika dhe 2 moda të arta, me 5 pika (grupe CD dhe CC) - të gjitha aftësitë maksimale (përveç aftësisë së drejtuesit), shpejtësia 280
 • Jedi Knight Luke Skywalker - fuqia 26,760 - yje 7 - ingranazhet 13, relikë 4 - Katër modë me 6 pika dhe 2 modele të arta, me 5 pika (komisione ofendimi dhe shëndeti) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 152
 • Jolee Bindo - fuqia 30,087 - ingranazhi 13, relikë 7 - 7-yje - Pesë modë 6-pikë & 1 modele të arta, me 5 pika (grupe të shëndetit, mbrojtjes dhe qëndrueshmërisë) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 234
 • Hermit Yoda - tani 27,850 fuqi - 7-yje - ingranazhi 13, relikë 4 - Gjashtë modë me 6 pika (grupe të Shpejtësisë dhe Shëndetit) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 310

Faza 3 (Jug) Shënimet e betejës së misionit luftarak Jedi:

08.19.20 - Me mënyrën se si reparti im trajtonte territoret, unë e kam përdorur GAS me Ahsoka Tano në Misionin luftarak të mesëm në fazën 2, kështu që Grand Master Yoda kthehet në formacionin tim. Meqenëse unë kam qenë duke përdorur JKR në Skuadrën Arena me Rey të vonë, ai është azhurnuar pak të cilin mund ta shihni në statistikat e mësipërme.

Kjo formacion bëri shumë mirë në dy valët e para të armiqve - Unë nuk do t'ju mashtroj me detajet. Vala e tretë ishte një sfidë e vërtetë dhe sulmet AoE të Jedi Luke, GMY, JKR ishin kritike për suksesin tim. Të mbijetosh sa më gjatë që të jetë e mundur, ndërsa dobësimi i grupit është i rëndësishëm, atëherë, pasi të keni hequr dorë nga kërkimi i Brutës Geonosian, ju duhet të vrisni Gjeonosianët standardë sa më shpejt, me mundësi që GBA të jetë më e rëndësishmja. Nuk mund të theksoj rëndësinë e JKL ndaj kësaj valë armiqësh - trullosja e AoE dhe aftësia e tij për t'u shpërndarë në themelet e tij janë shumë të dobishme dhe bëhen të mundshme.

Vala e katërt e armiqve nuk do të më kapë që të jem i ngathët kësaj radhe, megjithatë është Droid Taktik i Serive T dhe jo gjenerali Kalani kësaj here. Droid-i Taktik Shanset e llogaritura aftësia thotë se aleatët droid nuk mund të kundërshtohen dhe aleatët B1 mund të goditen në mënyrë kritike. Pak më ndryshe nga koha e kaluar, kështu që qasja e sulmit në masë duhet të funksionojë. Unë jam në gjendje të nxjerr B2 dhe të ndjehem shumë mirë për gjërat dhe pastaj të gjitha pushimet në Xhehennem të lirshme. Një kthesë nga Jolee, dhe nuk ka gjallërim të disponueshëm, është sanduiç në mes të 20 + sulmeve nga armiqtë duke lënë B1 me 324 rafte të Batalionit Droid dhe vetëm JKL të gjallë. Uau. 1,105,000 është për aq sa unë do të marr këtë me sa duket.

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH - Geonosis: Faza 3 ofenduese e Republikës Faza 22,000 Misioni luftarak, Jug - Jedi, XNUMX+ Power"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.