Avatar PR: 0.7.0 Përditëso Karakteristikat Disa Ndryshime të Mëdha

Avatar Pandora Rising

Ndërsa Avatar: Pandora Rising është në rënie në këtë moment për mirëmbajtje, lojtarët që ende e provojnë lojën do të vërejnë disa ndryshime të mëdha. Komandantë të rinj, ndryshime në kompletet e talenteve, si dhe mënyra sesi funksionojnë Faqet e Shenjta dhe burimet e tyre në lojë, të gjitha vijnë në këtë azhurnim të ri, të cilin duhet ta shohim brenda disa orësh.

Sigurisht që ka kaluar mbi një vit që kur Drejtori ynë i Përmbajtjes, LJ, vizitoi studiot FoxNext (tani Scopely) në zonën e Los Angeles për të parë këtë lojë, dhe Avatar PR tani ka qenë drejtpërdrejt në Zelandën e Re dhe Filipinet për më shumë se një edhe viti. Ndërsa ne ende presim fillimin global të lojës, lojtarët në Austri, Danimarkë, Finlandë, Hollandë, Norvegji, Suedi dhe Zvicër u shtuan në fillim të këtij muaji.

Për më shumë nga zhvilluesit mbi azhurnimet në azhurnimin 0.7.0 shikoni më të fundit blog post në faqen e internetit Avatar: Pandora Rising.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "Avatar PR: 0.7.0 Përditëso Karakteristikat Disa Ndryshime të Mëdha"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*