HPWU: Gjetja e armiqve të frikshëm në sfidat magjike (fortesat)

Harry Potter Wizards bashkohen

Harry Potter: Magjistarët bashkohen përmban një sërë sfidash dhe detyrash për t'i ndihmuar lojtarët të bluajnë dhe të motivohen për të parë se çfarë është më tej. Kur loja filloi për herë të parë në 2019, SOS Caktimi i quajtur Dilema Dinamike lexoni "Humbni 10 Armiq të Frikshëm Pixie në Sfidat e Magjistarëve". Kjo provoi të jetë shumë më e vështirë për shumë në komunitet sesa pritej fillimisht, por artikulli ynë për gjetjen e Pixies të Tmerrshme në Pyetjet HPWU u përgjigjën seri u bë e njohur si rezultat. Sot, ne hedhim një vështrim për të gjetur ndonjë armik të frikshëm (armiq me 2 yje) në Sfidat e Magjistarëve (Fortesat).

HPWU - Pixies formidable

Sfidat e Magjistarëve (Fortesat) nuk janë një shkencë ekzakte, dhe shumica e lojtarëve nuk do të jenë në gjendje të kopjojnë të njëjtën përvojë si një tjetër duke hyrë në të njëjtën dhomë duke përdorur të njëjtën Runestone. Sidoqoftë, përvojat e luajtjes së kësaj loje për 15 muajt e fundit kanë dhënë një pamje mjaft të qartë se çfarë duhet të bëjë një lojtar për të rritur shanset e tyre për të gjetur një armik të Tmerrshëm në një Sfidë Magjistari.

 

Pra, cilat dhoma duhet të luftoj për të gjetur armiq të Tmerrshëm?

Ndërsa kjo nuk është aq specifike sa do të dëshironin shumica, ne kemi gjetur se Rrënojat V përmes Kullës V janë bastja juaj më e mirë për të gjetur armiq të Frikshëm. Në mënyrë tipike, unë nuk do të rekomandoja përdorimin e niveleve 1 ose të nivelit 5 të Runestones, megjithatë kjo nuk do të thotë se asnjëri prej tyre do të eleminojë mundësinë për të gjetur një armik të Tmerrshëm. Për mua, personalisht, në Beteja e Departamentit të Mistereve - Pjesa 2 mbajtur në shtator 2020, unë synova Kullat 1-3 duke përdorur nivelet 2, 3 dhe 4 Runestones dhe pata sukses shumë të mirë duke përfunduar detyrën në faqen e bonusit të ngjarjes shpejt.

 

Gjetja e armiqve të frikshëm - Të dhënat:

Kur e botova fillimisht këtë më herët sot, e bëra bazuar në përvojën dhe nuk kisha të dhëna specifike për ta mbështetur atë. Ndërsa madhësia e mostrës është e vogël, unë e provova këtë dhe gjurmova rezultatet duke mbledhur sa vijon:

  • 5 beteja kalaje
  • 19 armiq u përballën
  • 11 armiq të frikshëm (armiq me 2 yje)

Në secilën betejë unë luftova në një Kullë II duke përdorur një Runestone Magizoology të Nivelit 3.

 

Shpresoj se kjo do t'ju ndihmojë në përpjekjen tuaj për të gjetur armiq të Tmerrshëm (me 2 yje) në Fortesa. Mos ngurroni të na dërgoni me Tweet @GamingFansDFN në çdo kohë me reagime për lojërat, pyetje, etj.

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "HPWU: Gjetja e armiqve të frikshëm në sfidat e magjisë (fortesat)"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*