SWGoH: Modat më të mira për Kuiil

Kuiil - SWGoH

Mirë se vini në modat më të mira për Kuiil, artikulli i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes, ku ne do t'i hedhim një vështrim modet kryesore për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

Kuiil - SWGoHKarakteri i sotëm për të rishikuar modet do të jetë shtesa më e re në SWGoH, Kuiil. Një nga yjet e sezonit një të Mandaloriani, Kuiil është Ugnaught i pëlqyeshëm i cili ishte një shërbëtor i perandorisë i indenturuar dhe punoi një jetë të tërë për të qenë i lirë nga skllavëria e tij. Në SWGoH ai është një personazh i Ndihmës së Dritës së Dritës, i cili, mjaft interesant, është gjithashtu një Pleq.

Fokusi kryesor: Shpejtësia. Ndërsa zhvilluesit janë përpjekur të shmangin nevojën për Shpejtësi të madhe për personazhet në SWGoH në disa raste, mbetet e keqja e nevojshme e Galaxy of Heroes në kohën e këtij shkrimi, veçanërisht për pothuajse çdo mbështetje dhe sulmues të madh në lojë. Për Kuiil, Shëndeti i tij Max dhe Mbrojtja Max janë jashtëzakonisht të rëndësishme për kompletin e tij të përgjithshëm, por unë mendoj se këto statistika mund të merren nga statistikat kryesore në trekëndëshin dhe modet plus, kështu që unë rekomandoj një grup prej katër modeve të Shpejtësisë me statistika dytësore që përputhen me ato rekomandohet në paragrafin tjetër.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Shëndeti, mbrojtja, fuqia dhe qëndrueshmëria. Vazhdimi i mbijetesës në format e Shëndetit dhe Mbrojtjes është thelbësor në statistikat dytësore të modit për të maksimizuar Kuiil Kam folur special i cili rimëkëmbet Shëndetin dhe Mbrojtjen bazuar në statistikat e Kuiil. Përveç kësaj, kur shtoni Zeta në të tij Urtësia Kufitare unike, shton tekstin e mëposhtëm: "Aleatët e Droid dhe Scoundrel fitojnë 40% të Shëndetit, Sulmit dhe Fuqisë Maksimale të Kuiil, dhe ata fitojnë 40% të Mbrojtjes Maksimale të Kuiil deri në herën e parë që ai mundet." Përveç Shëndetit dhe Mbrojtjes, rekomandimi i shtimit të një fuqie të fuqishme të Kuiil është shumë i rekomandueshëm pasi sulmet e tij themelore dhe të para të veçanta janë sulmet që shkaktojnë debuff. Më në fund, Tenacity i shtuar ndihmon për të mbajtur larg debuffs dhe ofendimi i shtuar do të ndihmojë Zeta të rritë Droids & Scoundrels në ekipin e Kuiil.

Rekomandime Mod në lojë: Shpejtësia & Potenca. Zakonisht konstatoj se personazhet më të rinj në lojë kanë rekomandime më të mira për modin se sa personazhet para-Mods 2.0, thjesht sepse personazhet e rinj lëshohen një nga një dhe marrin më shumë vëmendje. Kuiil nuk ndryshon pasi rekomandimet në lojë të Shpejtësisë dhe Potencës janë në përputhje me rekomandimet e mia. Ndërsa unë mund të shihja argumentin për një grup Shëndetësor në vend të Potency, stat i tij i fuqisë bazë shkon vetëm në 58% në Gear 13 dhe azhurnimi i Kuiil's Relic nuk e rrit këtë, kështu që duke përdorur një grup Potency dhe duke kursyer mod plus për Health shtuar Mbrojtja duket si një veprim më i mirë ..

 

Konfigurimi ideal i modit për SWGoH Kuiil:

"Konfigurimi ideal i modit" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme pasi analiza jonë për secilin karakter bazohet në kompletin e tyre dhe mund të jetë paksa subjektive. Nëse synoni Shpejtësinë, Potencën, Shëndetin dhe Mbrojtjen përmes modeve, duhet të jeni në gjendje të maksimizoni bukur kitin e Kuiil, dhe ai është një përshtatje e mirë për trekëndëshin me shpejtësi të lartë dhe modet plus me një element mbrojtës mbrojtës. Këtu janë rekomandimet e mia për modat më të mira për Kuiil:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Mod i fuqisë me ofendim primar dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, shëndetin dhe mbrojtjen
  • Marrësi (Shigjeta) - Mod i shpejtësisë me shpejtësi primare dhe një përqendrim dytësor në potencë, shëndet, qëndrueshmëri dhe mbrojtje
  • Procesori (Diamanti) - Modeli i shpejtësisë me mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe fuqinë
  • Holo-Array (Trekëndëshi) - Modaliteti i shpejtësisë me shëndetin ose mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin / mbrojtjen, qëndrueshmërinë dhe fuqinë
  • Bus-Data (Rrethi) - Mod i fuqisë me shëndetin ose mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, fuqinë, qëndrueshmërinë dhe shëndetin / mbrojtjen
  • Multiplexer (Plus) - Modaliteti i shpejtësisë me fuqinë, shëndetin ose mbrojtjen primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, qëndrueshmërinë, shëndetin dhe mbrojtjen

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për Kuiil"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*