SWGoH: Modat më të mira për IG-11

IG-11 - SWGoH

Mirësevini në modat më të mira për IG-11, artikulli më i fundit në serinë tonë në lidhje me lojën e njohur Star Wars Galaxy of Heroes, ku ne do t'i hedhim një vështrim modet kryesore për karakteret SWGoH. Ndërsa nuk pretendoj të kem të gjitha përgjigjet në këtë lojë, unë bëj hulumtimin tim dhe kam përdorur gjerësisht çdo karakter për të cilin shkruaj. Këto janë rekomandime të modit, të bazuara në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar koleksionet e Galaxy të Heronjve.

IG-11 - SWGoHKarakteri i sotëm për të rishikuar modet do të jetë shtesa më e re në SWGoH, IG-11. Një nga yjet e sezonit një të Mandaloriani, IG-11 është parë gjatë sezonit në dy role, së pari si një Assassin Droid dhe më vonë si një Infermiere Droid pasi u riprogramua nga Kuiil i pavënë. Në SWGoH, IG-11 është një personazh Light Side Droid i cili është gjithashtu një Scoundrel dhe një Shërues.

Fokusi kryesor: Shëndeti Shëndeti Max i IG-11 është thelbësor për specialin e tij të dytë, Protokolli Droid i Infermierit, dhe unike e tij, Favori i fëmijës. Ai fillon me një bazë bazë shëndetësore prej 46,687 (në Gear 13) që është statistika e 7-të më e lartë e shëndetit në lojë për personazhet jo-galaktike Legjenda, por ai është gjithashtu shumë i shpejtë me 177 bazë Shpejtësi. Por statistika e tij e Shëndetit hyn në lojë në shumë mënyra të tjera si e tij Protokolli Droid i Infermierit i veçantë i jep një aleati të synuar 30% të Shëndetit të tij Max dhe të tij Favori i fëmijës grante unike IG-11 “Mbrojtja maksimale e barabartë me 20% të Shëndetit të tij Max. Nëse Kuiil është një aleat, IG-11 fiton 40% në vend dhe Taunts për 2 kthesa në fillim të çdo takimi. " Si rezultat i të gjitha këtyre, unë do të sugjeroja të përdorni të gjitha modet e Shëndetit nëse planifikoni ta përdorni gjerësisht me Kuiil.

Zonat shtesë për t'u fokusuar: Shpejtësia, mbrojtja, mbrojtja, fuqia dhe qëndrueshmëria. Të gjitha statistikat e mbijetesës janë të rëndësishme për IG-11 pasi ai është mjaft unik duke pasur rolin e shëruesit, ndërsa është gjithashtu në gjendje të shajë. Ai fiton 20% të Mbrojtjes në bazën e tij kur të gjithë armiqtë janë të zhveshur dhe Potenca do t'i ndihmojë të Tij FUNKSIONI: MBROJTJE tokë e veçantë Tenacity Down më e besueshme. Çdo mbrojtje dhe këmbëngulje e shtuar do ta ndihmojë atë të jetojë më gjatë dhe të përdorë aftësitë e tij siç është menduar, dhe shtimi i Shpejtësisë përmes statistikave dytësore të modit do të sigurojë që ai të marrë kthesat e tij më shpejt.

Rekomandime Mod në lojë: Shëndet & Potencë. Derisa të keni një Zeta në IG-11, unë nuk do të shqetësohesha që të kisha një ton Potencë, por unë e shoh atë si një vlerë me 7 yje, lojë përfundimtar. Unë do të vazhdoj ta provoj këtë dhe të raportoj përsëri mbi gjetjet e mia pasi që unë do të marr IG-11 deri në 5-yje menjëherë pas lirimit të tij dhe do ta provoj atë në mënyrë të konsiderueshme.

 

Ideal Mod Setup për SWGoH IG-11:

"Konfigurimi ideal i modit" mund të interpretohet në disa mënyra të ndryshme pasi analiza jonë për secilin karakter bazohet në kompletin e tyre dhe mund të jetë paksa subjektive. Nëse synoni statistikat e mbijetesës përmes modeve me një theks të madh në Shëndetësi, duhet të jeni në gjendje të maksimizoni bukur kompletin e IG-11. Këtu janë rekomandimet e mia për modat më të mira për IG-11:

  • Transmetuesi (Sheshi) - Mod shëndetësor me ofendim primar dhe fokus dytësor në shëndet, shpejtësi, potencë dhe mbrojtje
  • Marrësi (Shigjeta) -
    • Opsioni A: Mod shëndetësor me shpejtësi primare dhe një përqendrim dytësor në shëndetin, qëndrueshmërinë, fuqinë dhe mbrojtjen ose mbrojtjen
    • Opsioni B: Mod shëndetësor me parësor shëndetësor dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, shëndetin, qëndrueshmërinë dhe mbrojtjen ose mbrojtjen
  • Procesori (Diamanti) - Mod shëndetësor me mbrojtje primare dhe një përqendrim dytësor në shpejtësinë, shëndetin, mbrojtjen dhe fuqinë
  • Holo-Array (Trekëndëshi) - Mod shëndetësor me shëndetësor primar dhe një fokus dytësor në shëndetin, shpejtësinë, qëndrueshmërinë dhe fuqinë ose mbrojtjen
  • Data-Bus (Rrethi) - Mod shëndetësor me parësor shëndetësor dhe një fokus dytësor në shëndetin, shpejtësinë, fuqinë dhe qëndrueshmërinë ose mbrojtjen
  • Multiplexer (Plus) - Mod shëndetësor me shëndetësor ose mbrojtje primare dhe një fokus dytësor në shpejtësinë, qëndrueshmërinë, shëndetin dhe mbrojtjen

 

Kreditë e imazhit: Lojërat SWGoH.gg dhe EA Capital

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Modat më të mira për IG-11"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*