Creed e Vrasësve - Valhalla

Krye sulme epike vikingësh kundër trupave dhe fortesave saksone.
Rilindni stilin e luftimeve të brendshme të Vikingëve ndërsa keni armë të dyfishtë të fuqishme.
Sfidoni veten me koleksionin më të larmishëm të armiqve ndonjëherë në Assassin's Creed.

Blej tani

 

Marrëveshjet Featured