SWGoH: Republika Gjeonozë Fyese - Faza 4 Shpejtësia e Misionit luftarak Jedi

SWGoH - Betejat e Territorit - Jedi

Betejat e Territorit Geonosian u lançuan në Qershor 2019 duke filluar me betejat e Dark Side, me emrin zyrtarisht Geonosis: Separatist Might dhe më pas u pasuan nga Geonosis: Republika Sulmuese në Dritën Side në dhjetor.

Gjeonoza: Republika Fyese Beteja e Territorit përmban katër Faza të cilat zgjasin nga 36 orë secila. Secila prej katër fazave të ngjarjes ka një Mision të Veçantë që shpërblen Shenjat e Ngjarjeve të Sportit Mk II në Fazat 1, 2 dhe 4 dhe copat Ki-Adi-Mundi në Fazën 3.

Më poshtë është një përshkim i përvojave të mia në Fazën 4 që do të azhurnohet me kalimin e kohës. Faza 4 ka gjashtë misione luftarake dhe dy misione speciale, duke përfshirë një mision special që kërkon një Ki-Adi-Mundi me 7 yje. Më poshtë, hedhim një vështrim në përvojën time në Misionin Luftuar Faza 4 Jedi në Mes.

 

Kërkesat e Misionit Luftuar Faza 4 (e Mesme) Jedi:

  • Karakteret minimale të yjeve 7, 23,000 + Power
  • Jedi

 

Rrëfimi im i Heronjve të Republikës Galaktike:

  • Jedi Knight Skywalker - Fuqia 32,283 - 7-yje - Gear 13, Relic 7 - Gjashtë moda prej 5 pikash prej ari (Kundërvajtja & Shëndetësia) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 167, shëndeti 82k, mbrojtja 103k, 66.98% CC, 192% CD, 11,508 fizike dëmtimi
  • Jedi Master Skywalker - Fuqia 51,822 - 7-yje - Gear 13, Relic 7 - Gjashtë moda prej 5 pikash prej ari (Speed ​​& Health) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 538, shëndeti 182k, dëmtimi special 10,538
  • Grand Master Yoda - Fuqia 25,543 - 7-yje - Gear 13, Relic 7 - Gjashtë moda prej ari me 5 pika (grupe shpejtësie dhe shëndeti) - të gjitha aftësitë maksimale, 321 shpejtësi, 192% CD, 7,140 dëme speciale
  • Hermit Yoda - Fuqia 32,344 - 7-yje - Gear 13, Relic 7 - Gjashtë moda prej 5 pikash prej ari (grupe shpejtësie dhe shëndeti) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësia 329, shëndeti 91k
  • Jolee Bindo - 30,132 fuqi - 7-yje - Gear 13, Relic 7 - Gjashtë moda prej ari me 5 pika (grupe shëndetësore, mbrojtëse dhe qëndrueshmërie) - të gjitha aftësitë maksimale, shpejtësi 240, shëndet 108k, forca të blinduara 64.7%

 

Faza 4 (Mesme) Jedi Combat Mission Battle Shënime:

01.16.21 - Beteja fillon ndërsa përballem me një B2, një Sniper Droid, dy B1, një Geo Soldier dhe një Command Battle Droid. Unë filloj me Heroes Arise on the Sniper Droid për ta kontrolluar atë, pastaj trullos grupin, pastaj kërkoj që GMY të heqë njehsorin e kthesës nga Sniper Droid para se ta rrahë B2 poshtë. Më pas i përqendroj të gjitha përpjekjet në Sniper Droid dhe e përfundoj atë pa një kthesë, duke kaluar në B1 Battle Droids. Spamming armiqtë me GM Yoda provon të jetë mjaft efektive duke pasur parasysh të gjitha fitimet e tij të njehsorit nga baza e tij. Pasi t'i nxirrja jashtë, unë përfundoj dy të tjerët me gjërat themelore për të rivendosur koha e ftohjes ndërsa përparoj.

Vala e dytë e armiqve është një B2, një Sniper Droid, një Droideka, dy Seri BX Commando Droids dhe një MagnaGuard. Unë përqendroj gjithçka në Droideka, përfshirë këtu Heronjtë ngrihen aftësia, atëherë eliminoni B2 me sulmin AT-TE. Pas kësaj unë përfitoj nga armiqtë e habitur dhe marr të gjitha sulmet ndaj Sniper Droid derisa të vdesë, pastaj punoj në droids BX. Sapo të rrëzohen, MagnaGuard nuk do të përputhet me Jedin tim pasi përparoj me lehtësi.

Vala e tretë e armiqve përfshin një B2, një B1, një BX droid, një B2 Rocket Trooper dhe Gjeneral Kalani, i cili nuk lejon sulmet shpërthyese në drogat B1 dhe B2. Unë së pari nxjerr BX droid pastaj punoj në Kalani, duke përdorur AT-TE për të ndihmuar përpjekjen, por humbas GM Yoda. Jolee e ringjall atë ndërsa unë nxjerr B2 Rocket Trooper dhe B1 për të përfunduar këtë valë.

Vala e fundit e armiqve është Gjeneral Grievous dhe Wat Tambor me një B1, B2 dhe MagnaGuard. Filloj me një sulm sulmues në B2 dhe pastaj mbërthehem pas talljes së MagnaGuard pavarësisht tronditjes nga JKLS. Unë nxjerr B2 por pastaj përdor LAAT për të shpërndarë dhe nxjerrë B1 dhe MagnaGuard. GG nuk e pëlqen këtë dhe vret GM Yoda, por me vetëm Wat dhe GG të mbetura unë kam më shumë se sa për të marrë fitoren dhe 1,837,500 Pikat e Territorit që vijnë me të.

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Geonosis Republikës Fyese - Faza 4 Jedi Combat Mision Walkthrough"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*