Përditësimet e fundit SWGoH në Gaming-fans.com

Prerja SWGoH Mod

Kohë pas kohe më pëlqen të azhurnoj komunitetin për azhurnimet e fundit këtu në Gaming-fans.com. Ashtu si me çdo krijues të përmbajtjes, unë ndërtoj përmbajtje në tufa, duke u përpjekur gjithmonë ta shpërndaj për qëndrueshmëri, por gjithashtu duke ditur që kur të futem në listë, më mirë të largohesh nga rruga. Me azhurnimet e fundit te Star Wars Galaxy of Heroes, ky është rasti tani më shumë se kurrë. Këtu është ajo për të cilën kam punuar kohët e fundit:

  • Përditësimet mbi udhëzuesit e modit - Ndërsa SWGoH vazhdon të zhvillohet dhe personazhet e reja shtohen, mënyra se si përdoren personazhet e vjetra dhe bashkëveprojnë në lojë mund të ndryshojë pak. Ndërsa rrallë është një ndryshim masiv dhe zakonisht vetëm një zhvendosje e vogël, këto ndërveprime të karakterit mund të ndikojnë në fokusin e modeve. Me shtimin e The Armorer dhe etiketën e re Mandalorian këtu në janar, kam marrë kohë që personalisht të rishikoj të gjithë personazhet me atë etiketë Mandalorian dhe t'i azhurnoj të gjithë. Përveç kësaj, unë ngadalë po punoj në mes të fraksioneve të tjera dhe po rishikoj personazhe të tjerë kryesorë për të përfshirë disa strategji të situatës së modit për të ndihmuar në përmirësimin e lojës tuaj.
  • Udhëzues për Luftrat e Territorit - Kam bërë një ndryshim të esnafit kohët e fundit dhe, duke vepruar kështu, ajo ka hapur një pasuri krejt të re informacioni për të më ndihmuar të ju ndihmoj. Për ata që kërkojnë të performojnë më mirë në Luftrat e Territorit unë kam shtuar disa udhëzues të Fazës 3 & 4 për Tubin e Gonozës me Side të Lehta. Më shumë do të vijnë dhe disa azhurnime do të bëhen në muajt e ardhshëm, por unë shtova disa misione që nuk ishin mbuluar ende dhe përfshiu disa llogaritës më krijues të ekipit Jedi për të ndihmuar lojtarët e të gjitha niveleve në këtë mënyrë të çmendur të lojës së vështirë.

Ndërsa më shumë sigurisht që do të shtohet së bashku me sa më sipër, kjo është vetëm një pjesë e asaj për të cilën po punoj në janar 2021 - shpresoj të kënaqeni!

 

LJ, Drejtor i Përmbajtjes

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "Azhurnimet e fundit të SWGoH në Lojërat me Fan.com"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*