MSF: Dread The Darkness Live Blog - Raundi # 2

Dread The Darkness - Misioni 1

Dimensioni i Errët III: Hidh errësirën ishte përmbajtja përfundimtare e lojës në Marvel Strike Force në vitin 2020, dhe unë fillova ta luftoj atë në maj pasi më në fund morra karakterin tim të 5-të në Gear 14, para se ta përfundoja atë në fund të Dhjetorit. Ndërsa Dimensioni i errët tani ka një nivel të 4-të, unë filloj sot në kërkimin tim për të fituar një Ultimus me 5 Yje të Kuq tani që kam ndërtuar disa personazhe të tjerë. Ndryshe nga sa i kam shkruar përvojat individuale të secilit mision në faqe / artikuj të veçantë, unë do të kronikoj detajet e nivelit të lartë të kësaj here të dytë përmes DD3 këtu në këtë artikull të vetëm. Qëllimi im këtu është të përshkoj të gjithë ngjarjen Dread The Darkness me vetëm pesë Pym Tech, por kjo mund të marrë pak kohë për t'i ndërtuar ato.

 

Karakteristikat e mia të errëta Karakteret e pranueshme të errësirës:

  • Njeriu merimangë (Symbiote) - 131,081 energji, Niveli 80, Gear 14 +3, Nivelet e Aftësive 7-7-7-5 - 6 Yje, 6 Yje të Kuq - Niveli 4 Skirmisher
  • grenzë - Fuqia 102,798, Niveli 79, Gear 14 +0, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 2
  • Ant-Man - Fuqia 101,111, Niveli 79, Gear 14 +0, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 7 Yje, 5 Yje të Kuq - Sulmuesi i Nivelit 2
  • Shtat - 79,024 fuqi, Niveli 79, ingranazh 14 +0, nivelet e aftësisë 6-6-6-5 - 5 yje, 4 yje të kuq - shërues i nivelit 2
  • Xhaketë e verdhë - 77,572 fuqi, Niveli 79, Gear 14 +1, Nivelet e Aftësisë 6-6-6-5 - 4 Yje, 4 Yje të Kuq - Niveli 2 Raider

 

Dread The Darkness - Misioni 1

Shëndeti i armikut Hela (1.43m), 8.4m

01.25.21 - Ekipi im kontrollon me fuqi 491k. Zbuloj shpejt se nivelet më të larta të yjeve dhe nivelet më të larta të aftësive do të jenë një pjesë e madhe për këtë - më shumë sesa kuptova. Në fillim të luftës Ant-Man dhe Stature goditen shumë dhe janë afër vdekjes, duke treguar se si nevojitet mbijetesa e shtuar. Unë e lë betejën dhe e provoj me një ekip pak më të fortë, duke përdorur një kasaphanë 122k mbi Yellowjacket 77k dhe shoh pak më shumë sukses, duke vrarë disa armiq para se të shoh ekipin tim të fillojë të ndahet. Unë e lë përsëri dhe provoj një ekip të afërt maksimal që regjistroi në mbi 630k dhe shikoj se si ai ekip mund të kalojë nëpër armiq, dhe bëj zgjedhjen për të ndalur këtë betejë për momentin ndërsa kërkoj t'i forcoj këto karaktere dhe të shtoj Ghost.

 

 

 

Dread The Dark Dark Battles Blog:

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Raundi # 2"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*