TFEW: Bërthamat më të mira të energjisë për Trailbreaker & Exhaust

TFEW - Transformatorët Luftërat Tokësore

Mirë se vini në të fundit në serinë tonë të artikujve rreth lojës Transformers Earth Wars lojë celular ku ne të hedhim një vështrim në bërthamat më të mira të energjisë për secilin bot të TFEW. Ndërsa stafi ynë kurrë nuk do të pretendojë të ketë të gjitha përgjigjet për TFEW, bëjmë detyrat e shtëpisë dhe provojmë çdo bot për të siguruar që po bëjmë vetëm rekomandimet më të mira.

Autobot Trailbreaker dhe homologu i tij Decepticon Exhaust janë robotët e Luftëtarëve që rikthejnë mekanikun Reflektues, vetëm ndryshe nga Hotspot dhe Jumpstream, këto dy bot në të vërtetë reflektojnë dëmtimin e armiqve nga të gjithë aleatët brenda rrezes. Teksti i saktë i aftësisë speciale të Fushës së Forcës Reflektuese lexon, “Për _ sekonda, ju krijoni një Fushë Force. Brenda rrezes së tij, ju dhe aleatët tuaj pasqyroni një përqindje të dëmit të marrë përsëri ndaj armiqve tuaj. " Pra, cilat Bërthama të Energjisë janë më të mirat për Trailbreaker & Exhaust dhe sigurojnë që kjo aftësi e veçantë të rritet?

 

Bërthama më e mirë e energjisë për Trailbreaker & Exhaust:

Komanda tokësore - Pllaka trithiliumi - Duke parë statistikat dhe aftësinë e veçantë, Trailbreaker & Exhaust kanë statistika standarde më të larta të Shëndetit dhe DPS më të ulëta që i shihni me robotët e Luftëtarit, por kjo çift ka edhe më pak DPS sesa Hotspot me Shëndet edhe më të lartë. Si rezultat, unë sugjeroj që Trailbreaker & Exhaust të jetë sa më i imët, dhe Komanda tokësore - Pllaka trithiliumi Skuadra Bërthamë në TFEW është një përshtatje fantastike. Onyx Kryeministri Core rrit dëmtimin e sulmit të botit dhe ndihmon në zvogëlimin e dëmtimit kur është nën 40% shëndet, duke e bërë atë gjithashtu një zgjedhje të fortë.

Bërthamat e tjera: Komanda Tokësore - Sulm, Onyx Prime Core, Vitality, Rejuvenate

 

 

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "TFEW: Bërthamat më të mira të energjisë për Trailbreaker & Exhaust"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*