MSF: Iso-8 më i mirë për Peshkopi

Peshkopi - MSF

Mirësevini në udhëzuesin Iso-8 për Bishop, më i fundit në serinë tonë për lojën popullore Marvel Strike Force. Në këtë seri ne shikojmë në përmirësime më të mira Iso-8 për karakteret e MSF. Ndërsa disa mund t'i referohen Iso-8 thjesht si "moda" si në lojërat e tjera për celularë, ne do të përpiqemi t'i qëndrojmë besnikë konventës së emrave të universit Marvel dhe zhvilluesve në Scopely. Ne në Gaming-fans.com sigurisht që nuk pretendojmë të kemi të gjitha përgjigjet në këtë lojë, por ne bëjmë kërkimet tona dhe kërkojmë të përdorim gjerësisht çdo hero dhe horr për të cilin shkruajmë. Këto janë rekomandime të Iso-8 bazuar në kompletin e karakterit dhe lojën aktuale për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar në Marvel Strike Force. Vini re se këto klasa Iso-8 mund të ndryshojnë nga përbërja e një skuadre në tjetrën, kështu që mos ngurroni ta përdorni këtë si udhëzues duke ditur që këto mund të ndryshojnë në situata të ndryshme brenda lojës së MSF.

Karakteri i sotëm për t’u rishikuar është Peshkopi, në kohën e këtij shkrimi, një nga personazhet më të rinj në Marvel Strike Force. Peshkopi është një anëtar kryesor i ekipit Mahnitëse X-Men (aka AXmen), dhe për qëllimet e MSF, Bishop është një Hero, Kozmik, Mutant, Blaster dhe një anëtar i fraksioneve X-Men dhe X-Men Mahnitëse. Le të hedhim një vështrim në statistikat që duam të përqendrohemi në përmirësimin tani që modifikimet Iso-8 janë shtuar në Marvel Strike Force.

Fokusi kryesor: Peshkopi është një Blaster por ka një tallje të vendosur në çantën e tij, kështu që një qasje e rrumbullakosur duket e përshtatshme për Peshkopin. Si rezultat, shtimi i statistikave të mbijetesës si Shëndeti dhe Armor, si dhe Dëmtimi janë të gjitha shtesa të vlefshme përmes përmirësimeve të Iso-8. 

 

Klasa Ideale Iso-8 për Peshkopin në Marvel Strike Force:

Kur bashkoni pesë personazhet AXmen në Marvel Strike Force së bashku, sigurisht që ka disa mënyra për të përdorur Iso-8, megjithatë qëllimi këtu është ta përdorim atë në mënyrë sa më efektive. Ndërsa Beast ka Shpejtësinë më të shpejtë të bazës, Peshkopi zakonisht merr kthesën e parë për shkak të rritjeve të shiritit Speed ​​të vendosur në kompletin e tij. Si rezultat, përdorimi i tij si Skirmisher i cili vendos tryezën me prishjen e dobët Iso-8 është një mundësi e fortë, veçanërisht duke pasur parasysh shansin 50% për të kundërshtuar sulmin kur ai është duke sharë. Klasat Healer dhe Fortifier mund të jenë në lojë për shkak të talljes së tij, dhe klasat Striker ose Raider për shkak të rolit të tij si Blaster, por unë preferoj fillimisht klasën Skirmisher dhe do ta azhurnoj këtë nëse kjo ndryshon në të ardhmen e afërt.

Marrëveshjet Featured

Bëhu i pari që komenton në "MSF: Iso-8 më i mirë për Peshkopin"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*